Şimdi Ara

RESKİLL APICAM KARAR VEREMİYOM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BEN LVL 50 OLAN Bİ MAGE Yİ re skill yapıcam
    su an flame ice oynuyom

ama bendan nerdeyse 30 tane var sadece benim gördüklerim flame bu lvl de para etmiyo
    baska bişi yapamm lazım

ice/light veya light/flame sizce hangsi bide ezik savasları cok hosuma gidiyo benim ezik savaslarından en iyi zevk alacağım sekilde sölerseniz sevinirim

pvp olsun yeter bıktım rogue lerin teke tek de kesmesine

bide bişi sorcam ice 42 staff la vurma karsıdakini yavaslatıyomu ben yavatmıyo biliyom eğer yavaslatıyosa
    mutlaka ice light veririm ama yavaşlatmıyosa fikirlerinizi almalıyım

bu arada gecen ezik savasında karsı tarafın savas liderini asayla kestim bu arada ben suan asayla 200 vuruyom ligt olursa kaç ice olursa kaç vururum

bide bişi daha sölicem benim itemlerim

full +7/12 hp bonus cristal
    +6 full hp bonus takılar
    elimde +7/103 salamandar

fikirlerinizi bekliyorum

• sıfırlama derim bizim arkadaş light/ice pişman para arıyoki flame olsun
  • ice olmak zorunda. flame light olursan dts bile zor kesersin
  • ice/ligt ol derim ben lwl atlamak istiorsan en iyisi bu ilerde de flame/ice olursun 60+ dan sonra yada flama/light ama benim tercihim flama/ice nedeni bu topicle alakasız açıklamaya gerek yoq sen şimdi ne olcaını soruosun zaten ice /light ol derim
  • bencede hiç uğraşma dewam et ztn lvl 50 flame mage sin 1 lvl sonra pillar of fire açılcak bekle kendin coş...
  • ice olmak zor ama çok aranıyo
    dmg atamazsın sadece dondurusun
    ve harpy partlerinde sen ilk vurursun
    ve ilk dmg yi sen yersin onun için
    en kötü buff ın 1200 olmalı yoksa
    halin harab ice 42 staff büyüsünün
    fazla bi etkisi yok sadece ezik bi dmg
    atarsın donduramazsın sadece dediğim gibi
    lwl 50- switleri siler ama 50+ büyüleri dondurur
    tavsiyem sen flame olarak kal en iyisi bu bence
    hem iyi dmg hemde tek kesme olanağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf117

ARKADASLAR BEN LVL 50 OLAN Bİ MAGE Yİ re skill yapıcam
    su an flame ice oynuyom

ama bendan nerdeyse 30 tane var sadece benim gördüklerim flame bu lvl de para etmiyo
    baska bişi yapamm lazım

ice/light veya light/flame sizce hangsi bide ezik savasları cok hosuma gidiyo benim ezik savaslarından en iyi zevk alacağım sekilde sölerseniz sevinirim

pvp olsun yeter bıktım rogue lerin teke tek de kesmesine

bide bişi sorcam ice 42 staff la vurma karsıdakini yavaslatıyomu ben yavatmıyo biliyom eğer yavaslatıyosa
    mutlaka ice light veririm ama yavaşlatmıyosa fikirlerinizi almalıyım

bu arada gecen ezik savasında karsı tarafın savas liderini asayla kestim bu arada ben suan asayla 200 vuruyom ligt olursa kaç ice olursa kaç vururum

bide bişi daha sölicem benim itemlerim

full +7/12 hp bonus cristal
    +6 full hp bonus takılar
    elimde +7/103 salamandar

fikirlerinizi bekliyorum

b i kere 42 wurusu yavaslatmaz direk durdurur we bence flame ol ama artanları lighting e wer o zaman saglam olursun 60 lvl da koparsın:P

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence level kasmak istiyosan ice/lighting ol derim ir sayesinde aposlarda cok raht ve seri level kasarsın iyi bir deru ve ya apos dönen clandaysan eğer cok rahat apos partilerinde yer bulursun harpylerde cile cekilior suan düzgün parti bulmak zor
  • Eger ezik savaşlarında bi varlık gostermek ıstıyorsan flame/light ol ama bence glacier/light ol lvl kas derim ben ole yaptım su an flame/light gececem
  • walla bende flame ice lvl 50 mageyim çok rahat haywan kesiyorum sorun yok ama cz dersen orda tabi yatırılar
    paper magenin teke tekde pek şansı olmaz yanına yaklaşıncaya kadar adamı yatırdın yatırdın yatıramadın sen yattın zaten hp ne kadar ki
  • LİGHTLA İCE'İ karıshtlrmayaLlm ....
    ice dOndurmaz sadece yavashLatlr Light ise ßi kach sanieLik durdurma saaLar (ÖzeLLkLe 42 statt skiLi Adam kiLitLenip kaLlo .. cOk rahat kesiOsn adaml staffLa )..
  • kardeş sana tavsiyem ice\lr ol kolay party bulursun
    ice sayesinde harpylere girersin harpyden arta kalan zamanlarında ise lightning sayesinde apos da geçirirsin
    tavsiyeyeim İCE/LİGHTİNG
  • lvl 51 pillar of fire buyusunu bır goreyım bende belkı ıce olurum.
    flame tek basına lvl kasmak ıcın ıyı oldu.
    ice tek basına toplu halde yaratık kesılebılırmıyım.
  • flame olarak kal bence
  • arkadaşım ben kendim uyguladım lvl 50 de bende flame ice tım ama ice light oldum şimdi lvl 57 ve 58 olmak üzere her türlü harpy party lere giriyom ondan ice ol bence 60 olana kadar ondan sonra tabiki flame ice tabi
  • lıght ıce ol derim çünkü czde yakınsaldırılarda lıghtın satff vuruşuyla yıkarsın adamları benden demesi ben çok yapıyom
  • light/ice ol arkadaşım partysiz kalsan bile (ki bu cok zor) tek başına ice mageler dark stone kesio artık sen düşün bide baktın hiç party yok git zomßie ye (şaka dil gercek) ben 50 den 55e kadar nerdeyse orada kastım mükemmel exp werio
  • quote:

light/ice ol arkadaşım partysiz kalsan bile (ki bu cok zor) tek başına ice mageler dark stone kesio artık sen düşün bide baktın hiç party yok git zomßie ye (şaka dil gercek) ben 50 den 55e kadar nerdeyse orada kastım mükemmel exp werio

doğru söylüyo bencede
    dark stona kesiyorum bende biz atkadaşlala paperdık tek 45 büsüyle tek atıyoduk rotten eyeslara
  •  RESKİLL APICAM KARAR VEREMİYOM ?

party ıle kasmak ıcın ice olmak lazım sonrada +60 flameye donmek lazım ama tek kasıcaksa lıght yada flame ılk skıll olmalı. diye anladım. lightın stone etkısını bıraz acarmısınız.
    1 haftadır forumlara goz attım bunları okudum eksık veya yanlıs vardır tabıkı.
    ogrencez bide cogu forumun yarısının oldugunu ogrendım.
    coplugu olmus forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 15 Ocak 2006 14:41:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

oyunu yenı ogrenıyorumda yanlıs anlamadıysam.
    Flame light ice
    ------------- -------------- ---------------
    dmg en fazla orta en az
    stone yok 1,2sndonduruyor yavaslatıyor
    harpyy party belkı 1 alınıyor vazgecılmezı
    savaslarda kefenı yanında cok ıyı ıyı

party ıle kasmak ıcın ice olmak lazım sonrada +60 flameye donmek lazım ama tek kasıcaksa lıght yada flame ılk skıll olmalı. diye anladım. lightın stone etkısını bıraz acarmısınız.
    1 haftadır forumlara goz attım bunları okudum eksık veya yanlıs vardır tabıkı.
    ogrencez bide cogu forumun yarısının oldugunu ogrendım.
    coplugu olmus forumlar.

lıghtıngin stona etkisi chill atıldıktan sonra lıghtın dondurucu özelliği daha kolay kememizi sağlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.