Şimdi Ara

GRRRRRRRRR DELİ OLACAM ACİL CEVAP PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler ablalar şu oyunu oynayalı nerdeyse 5 ay olacak bugunku kadar lag gormedim 4 defa ust uste öldüm. serverlardamı bişey var telekomda mı bişey var yoksa benim pc'demi bişey var acil cevap pls ona göre bugun oynıcam yada oynamıcam. eğer sorun benim pcde ise bişeyler yapmaya calışacam.tşkler

• PC nin donanımını bilmediğim için bişey diemicem ama büyük ihtimalle telekomda
  • sormak istedigim sizde de fena lag varmı?
  • sen birde venice yi gör
    en az 15 denemede servera giriyorum en fazla 1-1.5 saat sonra dc
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

sen birde venice yi gör

ben 4 saattir dc yiyorum ne diyorsunoyundan soğudum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

sen birde venice yi gör

oda bşimi ben en az 40. kez denediğimde girdi ve 5 dk sonra DC verdi monitörü kırıyodum
  • ben gene uzun uğraşlar sonucunda girdim ve en fazla downhagdan 250m sonra dc yedim şu anda foruma kötü şeyler yazmamak için zor duruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    İshal Oldum Çok Acil Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • y0k y0k serverlarda bişey lik var bence çünkü herkez laagg die bağırıyor :)
    zatn suan troy a giremiyorum check yazıyor herhalde bakım filan yapıyorlar inşallah düzelir bu lag yaa oynanmıyor vallaha
  • ewt lag we oyun arasında bi bağ war ama çoook uzak bi bağ, xian da ben bile öldüm yuh yanni... (1kere oldu ama olsun öldüm sonuçta..)
  • EVET ACAYİP LAG VAR İNSANI DELİ EDİYO BU LAG SEN KAS KAS SONRA LAG OLSUN PİSİ PİSİNE UÇSUN EX LER BAZEN ÖYLE LAG OLUYO Kİ 20 30 SN YE VARIYO LAG Bİ ÇÖZÜLÜYO BENİM KOÇ YERE 2 80 UZANMIŞ
  • arkadaşlar bu laga kanıpta full int adamlarınızı harcamayın..onun yerine acın str blade o nu ilerletin.
  • siz gine iyisiniz tam 1 saatdir deniyorum(hala) hala oyuna giremedim bakalım ne zaman gircem

• Valla az önce çıktım oyunda donmalar oluyor onu farkettim 25 healt'im kala yaratıgın elinden kurtuldum.
  • birgünde insan kaç kere dc olur ben 15 e yakın oldum wallacılkı cıktı oyunun bu lag care bulamaslarsa oynanmaz bu oyun
  • Son bir aydır çok kötü lag var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.