Şimdi Ara

Reşit olup hiç sevgili yapamamış insan loserdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle kendimden başlayayım. 19 yaşındayım bu yaşıma kadar sevgilim olmadı, buna bi nebze ben zemin hazırladım;
    bi nebze de, çevrem gereği böyle bir şeye adım atma cesaretinde bulunamadım.

başlıca sebebi; doğma büyüme köyde büyümem.
    doğru dürüst kız yok, hepsinin gözü dışarıda. hani çekici gelen birisi dahi yok, olsa amenna direkt iletişim kuracağım ama yok.

bir diğer sebebi ise liseyi köy dışında, bir ilçede okumam fakat nasıl bir okul ? : endüstri meslek
    tabiri caizse: gavat yatağı, erkek sürüsü. nüfus 2000 erkek; 20-50 arasında değişen bir rakamla kız var siz düşünün.
    bu zamanlarımda 2-3 nadir arkadaşım vardı onlara da kanka şu gün şuraya gidelim falan dediğimde hepsi yüz çeviriyordu, param yok evde işim var gibiinden; okuldan köye, köyden okula derken 4 senemi yiyip bitirdim.

ilçeye çıktığımda, kendim gibi kanı hızlı gençleri; sevgili olarak el ele gördüklerimde, gerçekten kendime kızıp direkt yüzümü çeviriyorum. ulan diyorum millet yapıyor be..
    ha kimisi var işin çalımını öğrenmiş tekiyle de kalmıyor kızları kendine hayran bırakıyor böylelerine diyecek lafım yok helal olsun gerçekten.

askere gidecek yaşa gelmiş adam yapamadıysa gerçekten loserdir. bu yaştan sonra da istediğini alamayacak kadar tecrübesizdir net.
    ileride orta-düşük halli, kendisini az da olsa tatmin edebileceği birine mahkum olacaktır.
    o çok güzel, evlenebileceğim diyebileceği bir kadın karşısına çıktığı zaman, geçmişinde hiç kimseyle birlikte olmayışının, tecrübesizlikleri davranışlarına yansır.
    kadın da bunu gördükten sonra tam size karşı bir hoşlantı yaşayacakken, haliyle sizden soğuyacaktır emin olun.
    siz siz olun lise çağlarında sevgili yapmaya başlayın ileride çok ağlarsınız haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richierich59 -- 19 Haziran 2018; 15:7:0 >

• Maşallah forumun hepsi alfa yav bi biz çer çöpüz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Amaç değil hobiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biseksuel Adam -- 19 Haziran 2018; 15:23:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Olm nedir bu karı kiz merakiniz anlamiyorum sizi
    Benim pasif merakım da var beni hiç anlayamazsın

Orijinalden alıntı: Biseksuel Adam

Benim pasif merakım da var beni hiç anlayamazsın

Alıntıları Göster
    Amcaoğlu sen tehlikeli adamsin fazla yaklasma bana

Amcaoğlu sen tehlikeli adamsin fazla yaklasma bana

Alıntıları Göster
    Merak etme kuzen seninle seviyeli bir ilişki yaşarız sadece.

Orijinalden alıntı: Biseksuel Adam

Merak etme kuzen seninle seviyeli bir ilişki yaşarız sadece.

Alıntıları Göster
    Olm aski memnuya cevirdin burayi herkese öyle diyon

Yere birsey düşse almaya egilsek valla affetmezsin

Olm aski memnuya cevirdin burayi herkese öyle diyon

Yere birsey düşse almaya egilsek valla affetmezsin

Alıntıları Göster
    Döt elden gidiyeah.

Kardes kusura bakma tamam nerde kalmistik

• Ben 18 yasındayım doğma büyüme istanbulluyum ve liseyi laik kesimin yoğun bulundugu bir ilçede iyi puanlı bir lisede okudum. Yani herhangi bir zorluk yoktu seninkisi gibi. Ama yapamadım. Maddi olarak orta halliyim ve ailem biraz muhafazakardır yani eve biraz geç kalayım 50 defa ararlar vs biraz kısıtlıyorlar. Lise bitti ve neden sevgili yapamamamın sebebi ortada çünkü tip yok e çok zenginde değilim nasıl olacak bu iş ? Bugun 9 ve 10.sınıflara bile bakıyorum kızlar geceyi barlarda vs geçiyorlar her gün alkol alırken storyler vs ben hala babamla felan avm geziyorum haftasonları :D Hepsinin instada 1000 ve üzeri takipçisi var ve zaten bu kızlara günde 50 kişi yazıyor bi tarafları havada yani. Lise de sevgili yapmak için sadece bu yıl harekete geçtim onda da kıza yazdım görüldü attı ben de boşverdim. Yapacak bir şey yok şansız doğmuşuz beyler adan akıllı bir tipim olsaydı yada yakısıklı olsaydım böyle olmazdı.

• Raşit kim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22 yaşındayım bir çok kızla ilişkim oldu (cinsellik de dahil) inan bişey değişmedi bi fark yok yani

• Gulduk eglendikte su boş konular cok kendini tekrarlamaya başladı artık sıktı.

• Bir kızla el ele tutuşup bir yerleri gezmektense gece vakti kimsenin olmadığı puslu bir yerde kulaklık+sigara yapmayı tercih ederim. Ama sen kız bulamayanlara(bulmayanlara) kaybeden dediğin için sen tam bir kaybedensin

• Tecrube edınmek ıcın hıc de gec degıl.moral bozmayın devam, ugrasacaksın sadece kendını gelıstıreceksın odun olmayacaksın.lise sonrası dönemde kişilik özellikleriniz ve konusmanız, tipinizden daha onemlıdır bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 19 Haziran 2018; 17:53:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.