Şimdi Ara

resistance zorluk seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben demosuna baktım oyun biraz zor gibi geldi tabi bunda controoller inde etkisi var ama zevkli bir oyuna benziyor bu oyunun tam sürümünü oynayan arkadaşlar zorluk seçme varmı oyunda zorlanırmıyım ona göre alıcam oyunu

• Zorluk seçme tahmin ediyorum vardır, sonuçta FPS oyunu.
  • valla demo bana zor geldi açıkcası
  • Bu oyun klavye mouse ile çalışıyor mu acaba
  • evet zorluk secme var kolayda cok kolay oynarsın demoda bende cok zorlanmıstım ....
  • vallahi o kontroller kimde olsa zorlanır fps oynarken allah düşmanımın başına vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquid snake -- 11 Ocak 2007; 1:15:03 >
  • yo hic zor degil gayet kolay oynanıyor xbox360tada kolay bundada işyerinde cok kisi oynuyor zorlanmıyorlar sorun yok.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 Perkler Türkçe ve Tavsiye
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi ozaman alayım ben bu oyunu
  • Ben oyunu bitrdim gayet rahat kontrollerla ilk gün zorlanmıştım çünkü PS kontrollerine alışık deildim daha evvel çok az oynamıştım anca 2. 3. gün çok rahatladım. Şimdi oldukça hızlı kullanıyorum. Sen nasıl bir zorluk yaşadın acaba? İlk kez kullanmadan oluşmuş bir zorlanmadır ama kısa sürede adapte olucaksındır.
  • yok valla demo cok zordu yaratıklara 1 sorjor kursun kullanıyorum anca ölüyorlar oyunun easy si kolaydır helhalde
  • ps3 kontrollerine laf atmayın gayet ii kontroller ve fps için çok uygun.daha önce ps kontrolü kullanmamış ya da ps kontrolleriyle fps oynamamışlar için zor olabilir ama biraz oynadıktan sonra çok rahat geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.