Şimdi Ara

RESİMLİ ANLATIM İSO MDF DOSYALARINI AÇMAK YAZMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
28.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle. Ben power iso yazılımını kullanıp, zor olan yöntemle anlatım yapıyorum.
    NOT: Anlatımı siteniz forum,konu vs de kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 30 Ocak 2009; 0:53:01 >

• Ben bunun için Alcohol 120% yazılımını kullandım. Bir önceki iso anlatım ve bu dosya türü için yazdırmada kullanabilirsiniz, özellikle lensleri hassas ps gibi oyunlarda 2x tercih edilmeli.

• Tebrik ederim baranel hocam çok etkili bir anlatım olmuş .. gif kullanmak akıllıca kalabalığı önler hiç değilse.. bundan sonraki paylaşımlarım için bana fikir vermiş oldunuz .. ayrıca tşk ederim ..
  • Rica ederim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 1 Şubat 2009; 15:01:58 >
  • arkadaşlar bunlar xbox 360 için de geçerlimi
  • arkadaslar ben netten donald dock going quacker ı indirdim ve mdf uzantılı. bu ondada ise yararmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastandfurious-rc

arkadaslar ben netten donald dock going quacker ı indirdim ve mdf uzantılı. bu ondada ise yararmı

Sanırım oyun, fark etmez mdf uzantılı ise sorunsuz yazarsınız.

NOT 2. anlatımdaki yazılımmı kullanın. ben anlatımda ps2 yazdırmayı anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 27 Ağustos 2011; 4:15:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.