Şimdi Ara

>>> RESİMLERLE == MSİ R6870 TWİN FROZR II == KARŞINIZDA <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir yüzeysel kullanıcı incelemesi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

sağ olun arkadaşlar, bu arada ses seviyesi incelemesini ekledim.
    malum bu işler kişisel algılamaya bağlı ve testlerdeki ses seviyesini rakamlara dökme imkanım yok.

yine de umarım biraz fikir vermiştir, yük altında testler de yapıp eklerim bir ara...

@EMRES754
    quote:

Epey kullanamaz ben ona 6950 aldırcam.

onun Twin Frozr II modeli var mı acaba?

Sen alda ben sana soğutucuyu kendi elimle yaparım Nası yapıcan deme vallaha modifiye soğutucu yaparımda sen takarmısın bilmem.Bitan işlemci soğutucusu alırız onu modlarım karta

• hayırlı uğurlu olsun hocam çok güzel kart
  • Hayırlı olsun.
  • Resimler estetik açısından güzel, eh bunda kartın yakışıklı olmasını payıda büyük, güle güle kullan, hayırlı olsun. Bende dün, GTX470'mi ısrarla 450 TL'e isteyen bir arkadaşımın teklifini Vatan bilgisayar'ın 399Tl'e Gigabyte HD 5870 fiyatını gördükten sonra kıramazdım , yoksa HD 6870 alacaktım
  • piyasada ne kadar 6870 varsa deneyecegine ilk ciktiginda bir asus 6850 alsaydin boyle ugrasmazdin. yani madem ses konusunda hassastin hic bulasmayacaktin referans 6870lere.neyse saglik olsun bu sefer tamamdir sanirim gule gule kullan.
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • tüm güzel yorumlarınız için tekrar teşekkürler arkadaşlar. sağ olun var olun...

@MÜŞAVİR
    Yalçın dostum, ölçümlerime göre kartın uzunluğu 25,5cm - buna soğutucu çıkıntısı dahil.

@EMRES754
    bak nasıl da aklımı çeliyorsun, sen kendi ellerinle soğutucu yaparsın da ben onu takmam mı dostum...
  • Max çıkabildiği değerleri paylaşırmısın diyeceğim ama i5 750 veya 5850 kullanıp OC yapmayan bir şahısa bu soruyu sormak saçma olur, OC yapmayacaksanda insan neden bu karta para verir...
  • hayırlı olsun sahsen 6850 almayı dusnuyordum ama bu kartı goruce insanın fikri deigisiyor
  • Hayırlı olsun.Güzel kart.
  • Hayırlı olsun hocam.
  • HD 6950 almış olmasaydım bu incelemeden sonra kesinlikle alırdım.

Benimde sessizlik takıntım var biraz.

Güle güle kullanın kartınız uzun ömürlü olsun
  • teşekkürler arkadaşlar, yük altında sıcaklık ve ses testleri yaptım - incelemeye ekliyorum.

@No Way Out
    Mert dostum, sana kalsa OC yapmayanlar bilgisayar dahi kullanmasınlar di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Aralık 2010; 22:46:17 >
  • OC bir yasam bicimidir!
  • OC siz bir hayat düşünemiyorum

• Artifact görmeden, sınırları zorlamadan rahat uyumam

Aklıma eski 5970'im geldi nedense... 725mhz---> 950mhz

HAYIRLI OLSUN bu arada kartınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 29 Aralık 2010; 23:19:24 >
  • inceleme için teşekkürler kart bas bas bağrıyor beni oc edin diye gerek soğutma gerekse performans açısından twin frozr nin eline kimse su dökemez gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 29 Aralık 2010; 23:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Max çıkabildiği değerleri paylaşırmısın diyeceğim ama i5 750 veya 5850 kullanıp OC yapmayan bir şahısa bu soruyu sormak saçma olur, OC yapmayacaksanda insan neden bu karta para verir...

ayrıca ben o kartın AMD Athlon II X4 635 AM3 (deft 2,8) ile yüksek çözünürlükte 1920x1080de yada high 1680x1050de cpunun darboğaz yapcağına yüzde99 inanıyorum yani fps daha iyi alcakken o cpuda fpslar daha düşük gözügecektir. TWİN FROZR II kalite olarak zotac gtx 470ve 480ampde kullanılan zalman fandan sonra en iyisi olduğunu düşünüyorum. msi'ın gtx 580dede kullanması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 30 Aralık 2010; 5:19:22 >

• teşekkürler arkadaşlar, eskik olmayın hepiniz...

sizi kimin kışkırttığını ve bu OC muhabbetinin arkasında kimin olduğunu ben biliyorum -> EMRES754...

bana kartın canına okutup 6950 aldıracak valla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.