Şimdi Ara

Resim Netleştirici?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar resimleri netleştiren program lazım acil..yardımcı olursanız sewinirim.
    tsekkürler..

• Photoshop ile yapabilirsin
  • Netleştirmekten kasıt resmin çözünürlüğünü mü arttırmak yoksa contrast ayarlarınla oynarak netleştirmeden mi bahsediyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tobin

Photoshop ile yapabilirsin

Hadi canım yemin etsene
    Yoksun yahu eskisi gibi hayırdır ?

Bu arada konuya gelince Ps içinde eklentiler mevcut çok kısa sürelerde bu tip işlemleri yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

quote:

Orjinalden alıntı: Tobin

Photoshop ile yapabilirsin

Hadi canım yemin etsene
    Yoksun yahu eskisi gibi hayırdır ?

Vizeler vardır onlarl uğraştım birde site işlerine biraz gömüldüm sanırım en büyük nedeni web tasarım bölümü artık eskisi gibi değil .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiMicrop

Netleştirmekten kasıt resmin çözünürlüğünü mü arttırmak yoksa contrast ayarlarınla oynarak netleştirmeden mi bahsediyorsun?

ya telefonla cektim resmi..beyazlı noktalar oluyoo yani çözünürlük iyi olmuyo..eskiden bir programım vardı..digital makinayla cekmiş gibi yapıodu resmi..ama kaybettim..ismini de unuttum..onun gibi bi program arıyorum..start diodun..bitirip kendisi kaydediodu resmi net haliyle..
  • phtoshopta o resmi ac.blur yap dene belki işe yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugba96

phtoshopta o resmi ac.blur yap dene belki işe yarar

ayrıntılı olarak biraz daha anlata bilirmisin aynı sorun bendede var uğraşıyorum ama beceremedim benim fotoların bırmal görüntüleri mükemmel ama siteye küçülterek yerleştirdimmi beyazlıklar kesik renkler oluyor width="200" height="150" boyutumda yapıyorum
  • arkadaslar yardımcı olabilecek biri yok mu ya
  • netleştirme derken neyi kasttetiğni anlayamdım
    çözünürlüğü düşük bir resim mi bu dediğin resim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

ya telefonla cektim resmi..beyazlı noktalar oluyoo yani çözünürlük iyi olmuyo..eskiden bir programım vardı..digital makinayla cekmiş gibi yapıodu resmi..ama kaybettim..ismini de unuttum..onun gibi bi program arıyorum..start diodun..bitirip kendisi kaydediodu resmi net haliyle..
  • tıklayıp inndir.com'dan indirebilirsin.

Helicon Filter 3.10.2

Noiseware Professional Edition 2.5.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erronin -- 14 Aralık 2006; 1:15:12 >
  • saol kardesm aradıgım program noiseware professional edition du..ama bunun key'ini biliomusun?
  • valla saol yaa banada çok yararı oldu ama key olursa daha çok yararlı olacağı kesin
  • Horttt
    Eyvallah saolun çok işime yaradı
    Hemide fulll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.