Şimdi Ara

resım formatlarını cevırme orn : png uzantısını ıco uzantısına cevırme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadasalr...sızlerın tavsıye edecegı resım formatlarını degıstırmek ıcın bır program varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAWRASAMIN -- 16 Ocak 2007; 22:45:36 >

• Acd See nin eski versiyonlarını deneyebilrsin,photoshop biraz büyük ama daha optimize sekilde ayarlayabilirsin resimlerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Acd See nin eski versiyonlarını deneyebilrsin,photoshop biraz büyük ama daha optimize sekilde ayarlayabilirsin resimlerini.

eyvallah hocan tskler..
  • xnview,picasa hem küçük ama marifetli
  • "Yazılım Genel" bölümüne taşıdım. Daha çabuk cevap alırsınız.

Yazmışken ben de ACDSee ve IrfanView diyeyim.
  • Faststone resize programıda güzel. Resimleri toplu olarak adlandırma, boyut ve formatlarını değiştirme vb. olarak işinize yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 17 Ocak 2007; 21:05:54 >
  • Forum da bir sürü bulabilirsin ama bir fikir için benim kullandıklarım bilhassa PhotoFilter. ve AcdSee 3.01

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PhotoFilter ı bı arkadasımda kullanıyodu setup dosyası dh de warmı acaba
  • pekı arkdaslar bana tavsıye etıgınız programların arasında ".png resımlerını .ıco resımlerıne" cevırecek uzantı yokkı :(
    nasıl yapabılırım bır bılgınız varmı ???
  • Arkadaşım bak Photo filtre senin bahsettiğin png resimlerini yukarda gösterdiğim şekillere çeviriyor ve Şimdi kullanmıyorum (eskiden hatırladığım) ve internetten baktığım kadarı ile Photo Filter in save ettiği formatlar ICQ da resim olarak kullanılır sanırım denemek bedava çünkü forumda rietveld arkadaşın verdiği program da ... geriye ne kalıyor azıcık uğraş deneme...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.