Şimdi Ara

Resim Eklendi /Sokakta kalmış yavru kedi. KUSUYOR, TÜY DÖKÜYOR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eğer hayvan fena durumda değilse
    karma yaptır. sonra kuduzu sonrada kisti yaptırırsın.

sen veterinere bunları de o zaten biliyordur.

Ayrıca sadece inekten anlamasını yadırgamamak lazım çünkü veteriner hekimlerde branşlaşmaya başladı.

Veteriner adayıyım ancak bakarak teşhis konmaz.Götür bi veterinere.

Yalnız dediğin gibi ise sizin orda pet işi iyi para kazandırır :)

Ben de zamanında çalılar arasında el kadar 3 tane yavru bulmuştum,öyle güzellerdi ki...
    Babam da zaten kedileri çok ama çok severdi,sülalecek kedi hastasıyızdır,babamı da kafaladım kedileri eve getirmiştik.Zaten kasabada yaşıyorduk o zaman ve her yer kedilere uygundu.

İlk aylar küçük biberonlar ile kedilere süt verirdik hiç unutmam.Sıcak bir de yer bulmuştum ki onlara

Sonra onlardan bir tanesini,özellikle en sevdiğimdi o,bizim kömürlükte ölü olarak buldum.
    Saatlerce ağladım o günü hiç unutmam.Diğer 1 tanesi de kardeşi öldükten sonra kayboldu gitti,sonunda 1 tane bembeyaz bi kedicik kalmıştı,o da büyümüştü bayağı ama sonra onu da kaybettim.Çok üzülüyorum o kedilerin gittiğine o kadar çok severdim ki onları.

Tabii ben duramadım,birkaç ay sonra babamla Ürgüp'ün yemyeşik köylerinden bi dişi yavrucuk aldık geldik.
    Kedi değil sanki kaplan gibiydi,eve gelmiyordu bize gelmiyordu ama sonra ona da sevgimizi gösterince alışmıştı bizlere,birkaç ay sürekli besledik yine ardından yavru bi av köpeği aldık.Köpek tombul birşeydi ve tek yaptığı uyumaktı.Kedi onu ilk gördüğünde tabii tüylerini felan dikiyordu ama köpek takmıyordu bile.
    Zamanla bu ikisini de alıştırdım,bi de kulübe yapmıştık babamlabizim bahçeye,kedi ile köpek birlikte uyuyorlardı.Cidden inanamıyordum ama yemeklerini bile birlikte yiyebiliyorlardı.

Aylar sonra kedi de büyüdü köpek de büyüdü ama köpeğimi bahçeden çaldılar.İnanılmaz zeki ve sevecen bir hayvandı,sabahtan akşama kadar oynayabilirdi.

Ardından benim kedicik 3 tane yavru doğurdu,ilk zamanlar yavrularını görmeye bile pek gitmedik ama biraz büyüdükten sonra onları da araya katıyorduk 4 kedi ile birlikte oynuyorduk,o anların zevkini hiçbirşeyden alamayacağıma eminim.Zaten anne kedi hiç sakınmıyordu bizden,tatlı yavrucuklarla oynaması çok zevkli oluyordu.2 kardeşim,babam ben annem komple kedileri kovalıyorduk evin içinde.

Sonrasında ise şehir merkezine taşındık,kedileri de getirdik,ilk 1 ay felan sorun çıkarmadılar ama sonrasında 4 kedi de teker teker kayboldular.Yine çok üzüldüm ama bizim mahallede bazen görüyordum bizim kedileri, en azından yaşadıkları için mutluyum.

Şimdi ise Ankaradayım,kediyi bırak beslemeyi,sevmek bile nasip olmuyor.Halbuki kedi sevmek kadar hoşlandığım başka şey yok diyebilirim.

Buyrun bunu da sizinle paylaşayım,musAKka'nın kedisiydi galiba MSN space'inde vardı indirmiştim.
    Çok tatlılar.

Resim Eklendi /Sokakta kalmış yavru kedi. KUSUYOR, TÜY DÖKÜYOR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 4 Aralık 2007; 3:21:46 >

• bu kediler yerine sokakta golden retrieverlar olsa hergün birini alır getiririm heralde. kedileri hayvan olarak severim oynarım ederim ama bakmaya gelmem heralde. çünkü kafasına esince çekip gidiyor kedi. o istedigi zaman sevdiriyor felan..

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

bu kediler yerine sokakta golden retrieverlar olsa hergün birini alır getiririm heralde. kedileri hayvan olarak severim oynarım ederim ama bakmaya gelmem heralde. çünkü kafasına esince çekip gidiyor kedi. o istedigi zaman sevdiriyor felan..

Aynı kız gibi de mi

Yav nasıl sevimliler, bu hayvancazlar.
    Bu arada aşı olayını bu gün yaptırmaya çalışacağım. İhmale gelmez.

Bir gün arkadaşımla şehir dışında bulunan uzakta bulunan bir siteye gittik, orada oturuyordu, ordaki arkadaşın bilgisayarına bakacaktık işimiz bittikten sonra geze geze gidelim dedik. yolda bir manzarayla karşılaştık o zaman fotoğraf makinam yoktu olsaydı olay resim olurdu valla.

Kocaman bir köpek yan gelmiş yatıyor, aynı üstteki resimdeki gibi büyükçe bir kedide onun gibi yatmış oynuyor. İnanın şok olmuştuk. Kedi ile köpeği takip izledik kesinlikle bir birlerini incitmiyorlardı hayvanlar. Sonradan oradakilerden öğrendikki bu kediyle köpek uzun zamandır arkadaşmış meğer. Hayret etmiştim. Görseniz kocaman köpek, yolda görseniz korkarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 4 Aralık 2007; 8:23:47 >

• Buda benim kedim.

İsmi mercan.

Orjinalden alıntı: noxii

Buda benim kedim.

İsmi mercan.

aboww yerım onu ben yaff

bende kedı vıdeosu eklıyecektım cok tatlı bısey barı buruya koyıyım nası olsa burda kedı severler war

• quote:

Orjinalden alıntı: BOYZ

çok tatlı. nasıl durmuş öyle iki ayağı üzerinde

• quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

quote:

çok tatlı. nasıl durmuş öyle iki ayağı üzerinde

Evet aynen çok tatlı, bizimkide iki ayak üstü duruyor ama bunun gibi değil

• işte kedi bu yanasıl ama

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • Bütün resimler de çok güzeller,kediler çok tatlılar valla ya
    Videodaki kedi de tam pofuduk birşeymiş valla nasıl güzel duruyor öyle ayakta.

O Kedinin Başka Bir Videosu;
    And the lamp-light o'er him streaming throws his shadow on the floor;
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
    Shall be lifted—nevermore!

• :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 30 Mart 2013; 14:07:32 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.