Şimdi Ara

Resim dosyalarını metne çeviren program.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.ben resim dosyalarını metne çeviren program arıyorum.yalnız bütün matematiksel işaretçileri desteklemesi gerekiyor.office xp metinleri çeviriyor ama matematiksel simgeleri almıyor.(küp,karekök vs.) yeğenimin ödevi için çarpanlara ayırma konusunu bilgisayara aktarıp düzenlemeliyim.bunu yapabileceğim bir program varsa ve bana söylerseniz çok iyi olur.

Intel Core Duo T2300 (2MB L2Cache,667MhzFSB, 1.66 Ghz), 2 x 1GB Kingston DUAL DDR2 533 MHz(4 4 4 12), ATI Radeon X1600 512MB,80GB Samsung MP0804H 5400RPM 8MB Cache, 15.4" WXGA "Diamond View", Realtek ALC260 Audio, Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11, CardReader SD, MS, MS Pro, MMC - TV OUT + DVI out, Firewire(IEEE 1394), Express Card
  • Ben de araştırmıştım; ama bulamadım böyle bir program.. Bilen varsa çok iyi olur..!
    Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.