Şimdi Ara

Resident Evil serisinin en iyisi sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-Ölümcül Deney:Kıyamet
    3-Ölümcül Deney:İnsanlığın Sonu
    4-Ölümcül Deney:Ölümden Sonra

Resident Evil oyunlarının ve filmlerinin hayranı olmama rağmen giderek sapıtmaya başlayan bir seri olmaya başladı,

Bence 5.sinde bitirmeli ve konuya 0dan başlanılmalı.Alice diye biride olmaması lazım eski oyun serilerine göre

Kendi fikrimce bu 4 seride en iyiden , kötüye doğru sıralarsam

2>1>3>4

görsellik en iyi 4 de ama filmin 2.7/4 ü seriyi izlememiş birini kendinden nefret ettirir

• hepsi süperdi
  • Bu arada birde animasyon film vardı degeneration diye o da güzeldi ama bence en güzel 2 ydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Bu arada birde animasyon film vardı degeneration diye o da güzeldi ama bence en güzel 2 ydi

evet 2.si unutulmucak bir efsanedir.Nemesis ve özellikle Jill Valentine(Sienna)
  • Hepsi birbirinden rezildir.

Resident Evil serilerini 1-2-3-Code Veronica olarak gören,Hikayeyi takip eden Filmlerin rezil olduğunun farkındadır.Alice kimdir ? Hangi oyunda böyle bir karakter vardır ? Güzelim R.City'nin atmosferini bu şekilde yansıtan zihniyetin Filminde nasıl bir başarı olabilir ?

Resident evil serisi olarak bakmassam Filme Farklı bir isim takarsam eğer evet Zombi temasını sevdiğim için iyi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Hepsi birbirinden rezildir.

Resident Evil serilerini 1-2-3-Code Veronica olarak gören,Hikayeyi takip eden Filmlerin rezil olduğunun farkındadır.Alice kimdir ? Hangi oyunda böyle bir karakter vardır ? Güzelim R.City'nin atmosferini bu şekilde yansıtan zihniyetin Filminde nasıl bir başarı olabilir ?

Resident evil serisi olarak bakmassam Filme Farklı bir isim takarsam eğer evet Zombi temasını sevdiğim için iyi diyebilirim.

ama elimizde re oyununa ait hiçbir film de olmayabilirdi.en azından eskiden o oynadığımız anıları anımsatıyor bana film

alice olayı gibi daha çok şey sayarım bende ama yapacağımız hiçbir şey yok.bi yazı okumuştum konu 0dan baslıcak diye bu seri bitince.inş yaparlar

ama bundan iyi re çıkana kadar.benim için gladiatör ya da cesur yürek neyse ölümcül deneyde odur

• 2>3>4>1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.cisi ne zaman çıkıyor bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

5.cisi ne zaman çıkıyor bilen varmı

muhtemelen 14 Eylül 2012'de diye yazıyor.çekimleri başlandı çoktan
  • Ben en çok 4'ü beğendim. Film bazı sahnelerinde, Resident Evil 5 oyununu aklıma getirdi. Oyun da çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Pilgrim -- 1 Kasım 2011; 12:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Hepsi birbirinden rezildir.

Kesinlikle.Tüm oyunları oynamış birisi olarak filmleri izlerken sinirleniyorum.
  • Filmini saf aksiyon yaptılar yetinmediler oyunuda öyle yaptılar oyunda hatalarını anladılar sanırım umarım filmde de anlarlar.
  • Jill Valentine'siz bir Re , Alex'siz bir Fener demektir.2.filminde herkes tarafından en iyi gösterilmesinde Jill(Sienna'nın etkisi büyük)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.