Şimdi Ara

Resident evil Revelationu aldimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Mediamarkta(Avusturya)gezerken tesadüfen resident evil revelation gördüm oyun erkenden raflarda almis neyse hemen kaptim,yanindada circle pad varmis onuda aldim circle pad yani orjinal nintendo patendli ikinci anaolg destekleyen aparat.Eve geldim circle padi taktim biraz kaba oldu alet ama cok rahat tutuluyor bu arti bence rahat olmasi ayrica yaninda bitane pille geliyor.Resident evili taktim ve basladim oyuna ve inanin cok güzel olmus grafik ve 3d derinlik mükemmel ayrica circle padle iki kat daha pratik oynaniyor daha önce demosunu oynamistim ordan biliyorum.Daha fazla bisey yazmak istemiyorum sadece bu oyun gercekten nintendo 3d aldirir insana.Son birsey daha oyunda scan aleti var degisik güzel birsey cok ise yariyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 25 Ocak 2012; 23:29:36 >

• hayırlı olsun bende o şekilde alıcam.. merak ettiğim konukontrol şeması normale dönüyor mu diğer konsollarda oynadığımız oyunlar gibi yani hareket sol analog dönme ve bakma sağ onalog gibi... demoda sol analoğun kullanımını hiç beğenmedim çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

hayırlı olsun bende o şekilde alıcam.. merak ettiğim konukontrol şeması normale dönüyor mu diğer konsollarda oynadığımız oyunlar gibi yani hareket sol analog dönme ve bakma sağ onalog gibi... demoda sol analoğun kullanımını hiç beğenmedim çünkü

Aynen ek anologla sag sol yapılıyor aynı RE5 gibi yani cok rahat oynaniş sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 26 Ocak 2012; 10:38:35 >
  • Hayirli olsun ne diyelim. Oyun ne zaman cikacakti peki :? Subat diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Hayirli olsun ne diyelim. Oyun ne zaman cikacakti peki :? Subat diye biliyorum.

27 Ocak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 3 Steam
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.