Şimdi Ara

Resident Evil: Retribution (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
1
Favori
9.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok eski re fanıyım ama 2.filmden sonra izlemeye bile değer görmüyorum seriyi.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Ben açıkcası Re filmi olduğu için değil aksiyon sahneleri için izliyorum.

Re filmi olarak bakarsak rezaletin en önde gideni ama aksiyon filmi olarak oldukça doyurucu oluyor.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

1 ve 2. filmler gibi şehirlerde geçse, ilkellik olsa, survival teması olsa....

+1
    Son 2 filmde baya bozdu.

Önünü alamadık

Orijinalden alıntı: Gürcan34

quote:

quote:

+1
    Son 2 filmde baya bozdu.

Önünü alamadık

Bir film daha olacak mı yoksa bu film son mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1
    Son 2 filmde baya bozdu.

Önünü alamadık

Olmasın yeter batırdılar bence

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

quote:

quote:

quote:

+1
    Son 2 filmde baya bozdu.

Önünü alamadık

Bence son film dışındaki ilk 3 film güzeldi.Devam edebilir yani sırf Milla ablamız için izlenir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

quote:

quote:

quote:

+1
    Son 2 filmde baya bozdu.

Önünü alamadık

Bence son film dışındaki ilk 3 film güzeldi.Devam edebilir yani sırf Milla ablamız için izlenir

İlk 3'e laf yok ama senin de dediğin gibi son film

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• 'Resident Evil: Retribution'dan Son Haberler!

Milla Jovovich, sosyal medyayı kullanarak Resident Evil: Retribution'la ilgili detayları paylaşmaya ve serinin hayranlarını bilgilendirmeye başladı. Filmin yıldızı son olarak twitter sayfasından yaptığı açıklamalarla projenin kadrosuna ve sette yaşananlara değindi.

16 Ekim'de çekimlerine başlanan serinin yeni filminde Leon Kennedy, Barry Burton and Ada Wong (bilgisayar oyunundan tanıdığımız bir karakter) gibi yeni karakterlerle tanışırken, Albert Wesker'e hayat veren Shawn Roberts'i de tekrar izleyeceğiz.

Tabii bir de projede olmayanlar var: Wentworth Miller, Ali Larter ve Spencer Locke, Umbrella Corporation tarafından kaçırıldıkları için devam filminde yoklar. Jovovich ayrıca, Alice ve Jill Valentine karakterleri arasında gerçekleşecek harika bir dövüş sahnesinin de filmde olacağından bahsederek sevenlerine güzel bir aksiyon yaşatacaklarının da müjdesini verdi.

Ayrıca Resident Evil: Ölümden Sonra (Resident Evil: Afterlife 3D)'da karşımıza çıkan zihni kontrol eden parazit Las Plagas'ın da yeni filmde olacağını söyleyen Jovovich, eşi ve aynı zamanda filmin yönetmeni Paul W.S. Anderson'un harika bir araba takip sahnesi planladığını da ekledi.

Resident Evil: Retribution ülkesi ABD'de 14 Eylül 2012'de 3D olarak vizyona girecek.

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-50463/

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

'Resident Evil: Retribution'dan Son Haberler!

Milla Jovovich, sosyal medyayı kullanarak Resident Evil: Retribution'la ilgili detayları paylaşmaya ve serinin hayranlarını bilgilendirmeye başladı. Filmin yıldızı son olarak twitter sayfasından yaptığı açıklamalarla projenin kadrosuna ve sette yaşananlara değindi.

16 Ekim'de çekimlerine başlanan serinin yeni filminde Leon Kennedy, Barry Burton and Ada Wong (bilgisayar oyunundan tanıdığımız bir karakter) gibi yeni karakterlerle tanışırken, Albert Wesker'e hayat veren Shawn Roberts'i de tekrar izleyeceğiz.

Tabii bir de projede olmayanlar var: Wentworth Miller, Ali Larter ve Spencer Locke, Umbrella Corporation tarafından kaçırıldıkları için devam filminde yoklar. Jovovich ayrıca, Alice ve Jill Valentine karakterleri arasında gerçekleşecek harika bir dövüş sahnesinin de filmde olacağından bahsederek sevenlerine güzel bir aksiyon yaşatacaklarının da müjdesini verdi.

Ayrıca Resident Evil: Ölümden Sonra (Resident Evil: Afterlife 3D)'da karşımıza çıkan zihni kontrol eden parazit Las Plagas'ın da yeni filmde olacağını söyleyen Jovovich, eşi ve aynı zamanda filmin yönetmeni Paul W.S. Anderson'un harika bir araba takip sahnesi planladığını da ekledi.

Resident Evil: Retribution ülkesi ABD'de 14 Eylül 2012'de 3D olarak vizyona girecek.

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-50463/

Kadro iyi ve haberler harika
    Merakla bekliyorum.Umarım Resident Evil serisi hiç bitmez Birde üstteki arkadaşların söylediği gibi survival temalı olursa daha güzel olur

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Resident Evil: Retribution to star Johann Urb as Leon Kennedy

Actor Johann Urb is to portray Leon S. Kennedy in upcoming zombie flick Resident Evil: Retribution.

That’s according to a Tweet from series star Milla Jovovich, who also posted a couple of videos of the cast’s first read through of the script, which includes Urb in the mix.

In addition to Leon, fan favourites Ada Wong and Barry Burton will also be making an appearance in the film, which sees Alice and chums attempting to rescue the Redfield siblings and K-Mart from Umbrella.

Jovovich also recently confirmed that a number of previously deceased characters will be showing up in the movie, including Rain Ocampo (Michelle Rodriguez) and Carlos Olivera (Oded Fehr).

Resident Evil: Retribution will be hitting cinemas in September 12, and will be directed by Paul W.S. Anderson

http://www.psu.com/Resident-Evil--Retribution-to-star-Johann-Urb-as-Leon-Kennedy--a013113-p0.php

• Bunlar nasıl döndürücek Rain'i ve Carlos'u Biri zombie olup kafasından vuruldu. Diğeri de ısırıldı ve tır'la birlikte yandı kül oldu Filmde flashback tarzı onları göstericek herhalde Ayrıca Spencer Locke - Ali Larter vs nasıl kaçırıldı yahu. Son filmde gemideydiler zaten. Iyice batırdılar filmi.

Edit: Şimdi baktım da. Ilk filmde lazer tarzı zımbırtı yüzünden 50 parçaya ayrılan herif de filmde olabilir miş. Kafayı yemiş lan bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 5 Ekim 2011; 6:02:08 >

• Abi bu adamlar lavabodayken falan senaryomu yaziyor ya.Hahaha bir serinin icine bu kadar mi edilir.

Milla Jovovich ... Alice

Michelle Rodriguez ... Rain Ocampo

Sienna Guillory ... Jill Valentine

Kevin Durand ... Barry Burton

Oded Fehr ... Carlos Olivera

Bingbing Li ... Ada Wong

Johann Urb ... Leon S. Kennedy

Shawn Roberts ... Albert Wesker

Boris Kodjoe ... Luther West

Colin Salmon ... One

Ferzad Sekerci ... Pierce Johnson

• Carlos Olivera arabada patlayarak ölmedimi 3 filmde bomba ile kendisini patlatmıştı ordan nasıl sağa çıkacak merak ettim

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Carlos Olivera arabada patlayarak ölmedimi 3 filmde bomba ile kendisini patlatmıştı ordan nasıl sağa çıkacak merak ettim

aynen benimde aklıma direk o geldi
    birde eger sonuncusu gibi olacaksa hiç çekmesinler yav

opel astra f ateş kırmızısı
  • _____________________________
    Evren ve aptallığın sınırı yoktur. Ancak ilkinden emin değilim.
    Albert Einstein
  • Oyuncu listesine bakıp şaşırdım ve donanımhabere bakayım dedim biliyorlardır o ölüler filme nasıl girdi diye ama herkeste onu merak ediyomuş Flashback tarzı olacak heralde, arkadaşın dediği gibi.

İlk film biraz oyununa benziyordu ama sonraki filmleri resmen rezalet olup çıktı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.