Şimdi Ara

Resident Evil: Afterlife (2010) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
39.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda okuduğum,gördüğüm en iyi senaryolardan birini alıp en boktan hale dönüştüren yönetmeni buradan tebrik ederim.Bu kadar rezil bu kadar kötü bir film daha izlememiştim.Dünyaya kurtaran adam bundan daha iyi en azından sıkılmadan izleniyor.Gülüp eğleniliyor.Efektler falan filan tırt sadece efektlerle kurtarılmaya çalışılmış bize hiçbir b.k sunmayan sadece isimden kazanan bir film olmuş.resident evil'ın ruhu nerede bu film nerede.Bir Resident Evil fanı olarak daha yeni izledim çünkü ilk filmlerin gidişatına bakılırsa çok kötü yapım olacağını biliyordum bugün boş bir vakitte izleyeyim dedim.Keşke izlemeseydim.kompaktbir fotoğraf makinesi ile bile daha iyi senaryoya sahip bir resident evil filmi çekilir.Yazık o kadar para harcanmasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 4 Ocak 2011; 2:28:11 >
  • resident evil 1-2-3'ün ve Milla ile Ali'nin hastasıyım oyunun4 ve 5'teki başarısız akım filme de yansımış.oyundaki rezillik yapımcılar için seriyi sonlandırma eşiğine getirmiş.hala kararsızlık var diye biliyorum.zaten orjinal yapımcı bir daha ben çalışmam demiş.

ben bir konuyu tam anlamadım.umbrella ne olursa olsun para için yapıyor bu işi.soğuk veya sıcak savaş olsunki biyolojik silahı satabilsin.bu filmde artık canlı kalan insanlar bana ya umbrella'da asker ya da denek gibi göründü.yani ne virüsü satın alacak,ne de savaş çıkaracak insan kalmış dünyada

1) bu umbrella'nın değirmeninin suyu nereden akar
    2) albert wesker gemide tek başına mı tüm şirketi/tesisi işletiyor.hiç yalnızlıktan sıkılmaz mı,o kotukta hareketsiz oturmak kaşıntı yapmaz mı
    3) her kurşundan kaçan albert wesker alice'in son bıçak darbesinden ve son mermisinden nasıl kaçamaz
    4) alice'in albert'ın sol kaşının üstüne sapladığı bıçak nasıl alber düşerken sağ kaşının üsütünde durur
    5) albert'ın bozulmayan saç modeline hastayım.acaba hangi jöleyi kullanır.yoksa t-virus'un etkisi midir
    6) alice axeman'e bitirici atışını yapınca yere düşen axeman'in parmakları neden içi boş bulaşık eldiveni gibi sallanır
    7) acil durum aracının motoru neden araç dışında durur.acil durumda motor boşluğuna mı saklanılması gerekiyor
    8) kıymetlimiz Jill'i görcez diye 1 yıldır yazılar okuduk,heveslendik.20sn için miymiş Sienna Guillory'nin kaç senelik kaprisi
    ....

size birkaç resim kokyayım da şenlenin
     Resident Evil: Afterlife (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 9 Ocak 2011; 1:22:20 >

• filmin dvd si ne zaman çkıyor varmı bi bilgi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Dün izledim bende gerçekten çok saçma olmuş bazı sahneleri vasat.

Mesela bir uçak o çatıya hayatta inemez öyle birşey olamaz. Beline kablo bağlıyor kaç metreden aşşağıya atlıyor kırık çıkık yok. Uçak uçurmasını bilmeyen adam uçağı kaçırıyor fasa fiso.

Ha yani zombilerin olabiliceği fikri sana mantıklı geldi.Yada o büyük zombi ? Hey Allahım bu kadar ayrıntıya takılmayın fantastik film izliyorsunuz.Film bence gayet başarılıydı.

• Hakkaten iyice saçmalamışlar serinin bu filminde. Umarım seri daha da devam edip rezil etmez kendini. O kadar da yaygarasını yaptılar filmin ama bayağı fos çıktı. Bütün bilim-kurgu filmlerinden bir şeyler almışlar herhalde. Hele o Silent Hill filminden arak karakter eli baltalı koca adam bu kadar da olmaz dedirtti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Hakkaten iyice saçmalamışlar serinin bu filminde. Umarım seri daha da devam edip rezil etmez kendini. O kadar da yaygarasını yaptılar filmin ama bayağı fos çıktı. Bütün bilim-kurgu filmlerinden bir şeyler almışlar herhalde. Hele o Silent Hill filminden arak karakter eli baltalı koca adam bu kadar da olmaz dedirtti bana.

Afterlife - Worldwide: $296,221,566

Extinction - Worldwide: $147,717,833

Apocalypse - Worldwide: $129,394,835

Resident Evil - Worldwide: $102,441,078

hıı çok fos çıktı canım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

quote:

Hakkaten iyice saçmalamışlar serinin bu filminde. Umarım seri daha da devam edip rezil etmez kendini. O kadar da yaygarasını yaptılar filmin ama bayağı fos çıktı. Bütün bilim-kurgu filmlerinden bir şeyler almışlar herhalde. Hele o Silent Hill filminden arak karakter eli baltalı koca adam bu kadar da olmaz dedirtti bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

quote:

Son seri filmi harbiden çok berbattı.

• quote:

quote:

Dikkat ettiysen o kadar yaygarasını yaptılar dedim. Zaten bir film hakkındaki fikri o filmi izledikten sonra edinirsiniz. Ki bu kadar yaygarası yapılan filmin de o rakama çıkması gayet doğal değil mi sence de?

• Türkçe Dublaj Dvd çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hazır parodisi de çıkmışken konuyu hortlatalım

oyunu senaryo yönüyle filmine bin basar birde animasyon filmleri tabiki capcomun yaptığı screen gems bu işi beceremiyor.
    constantine films mi ismi her ne ise resident evil filminin yapımcı firması.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hazır parodisi de çıkmışken konuyu hortlatalım

Ayrıca olmamış bu parodi videosu resident evil'a hakaret gibi birşey bu.

• rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Bence bu çöpe az bile yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

film için demiyorum resident evil'ı kötülemişler onu kasdettim film çöp 4.seride bozdu doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

quote:

film için demiyorum resident evil'ı kötülemişler onu kasdettim film çöp 4.seride bozdu doğrudur.

Eleştirel parodi film üzerine, oyun üzerine değil ki. Ben 3. filmden itibaren berbat hale geldi. İlk 2 film dışındakiler berbat ki ilk 2 film de çok başarılı sayılmaz ortalamayı geçemez. Oyununun zaten yakınından yakınından geçemiyor. Bu seri yeniden R rated olarak çekilirse adam olur gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

quote:

Eleştirel parodi film üzerine, oyun üzerine değil ki. Ben 3. filmden itibaren berbat hale geldi. İlk 2 film dışındakiler berbat ki ilk 2 film de çok başarılı sayılmaz ortalamayı geçemez. Oyununun zaten yakınından yakınından geçemiyor. Bu seri yeniden R rated olarak çekilirse adam olur gibime geliyor.

ilk 2 film de çok başarılı sayılmaz ortalamayı geçemez!

YAV HEHE

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musluk4 -- 23 Ekim 2017; 1:54:54 >

• musluk4 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Ekim 2017; 1:57:5 >
  • quote:

resident evilı basbayağı kötülemişler filmini değil videoyu biraz izleyince ne olduğunu anladım eleştirel parodi diye resident evilı kötülemişler bence yanlış düşünüyorsun ben böyle düşünüyorum.

• rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Adamların kanalına girersen halihazırda bu şekilde birçok filmin birçok eleştirel parodisini görebilirsin. Ciddiye alırsan hepsini kötülemişlerdir, lakin adı üstünde "eleştirel parodi" hani izlerken büyük bir ciddiyetle izlemeyeceksin. Sonuç "film" ise eleştirinin daha çok eğlence amaçlı olduğunu görürsün, sonuç "filim" ise eleştiri daha çok gerçeklere dayanır.

RE serisine gelirsek ilk 2 filmden sonrası leştir, ilk 2 film ise ortalamanın altındadır. Bunu, bu videodan bağımsız olarak her RE konusunda yazıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.