< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

-
-
saat kaç gibi açılır oyun steamde
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: R-10Pre-Load olmayacak Steam'de.Üst mesajlarda hocam bahsetmiş.
Peki TSİ ile Steam'de indirmeye açılma zamanı nedir ?
-
Oyunun çıkış saati de belli değil Steam tartışmaların da gece 3 diyorlar ama doğruluğu tartışılır.Araştırdım baya net bilgi bulamadım.
-
oyun çıkmadan izleye izleye bitirdim. malum oyun fiyatlari uçtu artik böyle yapiyorum
oyun güzele benziyor ama resident evil7 'ye kıyasla pek korkutucu bulmadım
-
Gece 12 de indirilir durumda olur inşallah 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: R-10Oyunun çıkış saati de belli değil Steam tartışmaların da gece 3 diyorlar ama doğruluğu tartışılır.Araştırdım baya net bilgi bulamadım.
Bu hangi kıtanın saat dilimi oluyor ?
Böyle yazmış biri Capcom'un Steam sayfasında;
we finally got the release times, 12AM EST/9AM PST, on Steam
Bu arada Steam'de cidden pre-load olmaması garip bir durum. Herkes Capcom'a bu konu yüzünden giydiriyor.
-
Ayrıca konuya girmemek gerekecek. Spoiler yeme durumu an meselesi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sayko RGBBu hangi kıtanın saat dilimi oluyor ?
Böyle yazmış biri Capcom'un Steam sayfasında;
we finally got the release times, 12AM EST/9AM PST, on Steam
Bu arada Steam'de cidden pre-load olmaması garip bir durum. Herkes Capcom'a bu konu yüzünden giydiriyor.
Alıntıları GösterTürkiye EST/nin 7 saat ilerisinde diye biliyorum. Böyleyse Sabah 7 de açılmış olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: innorvousTürkiye EST/nin 7 saat ilerisinde diye biliyorum. Böyleyse Sabah 7 de açılmış olacak.
Alıntıları GösterAmericas:
7 hours, 45 minutes, 52 seconds
Europe/APAC/Rest of Asia:
3 hours, 45 minutes, 52 seconds
Japan:
18 hours, 45 minutes, 52 seconds
Birde, biri bunu paylaşmış az önce. Sabah 7 ise oldu biz kalkalım artık. Sabaha güç lazım oyuna. Sarhoş gibi oynamayalım. :)
-
Oyun Steam'de erişime açıldı.25.6 GB lık bir indirme boyutu bulunuyor.Herkese iyi oyunlar :)
-
Oyunu indirdim fakat açılmıyor. Oynayabilen var mı ?
-
2k 60 fps bile alabilirsin muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun güzeldir lafım yok ama zombi temasıyla virüsü ile ünlü olmuş nam salmış bir oyunda vampirler Kurt adamlar ne alaka anlayamadım seri nereye gidiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RTX 2070 max-q ile bütün ayarlar ultrada 4k çözünürlükte 40 fps civarı alıyorum. Üstelik oyunun grafikleri muazzam ötesi. Bence bu oyun okullarda optimizasyon derslerinde falan okutulmalı :D
-
Saat sabah 7'de açılmış yukarıda da yazıldığı gibi. Kahve keyfinden sonra yüklemeye başladım. 30dakika sonra bitecek. Steam doğrulama yaparsa bir 30dakika daha ekle. Neyse bakalım başladığım gibi bitiririm eğer bulmacanın birinde fazla oyalanmaz isem.
Herkese iyi oyunlar, bol RE'lı günler. :)
-
İşlemci nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öylesine bir canlı yayın yapacağım YT üzerinden. Kimse izlemez ama benim için videolar arasında arşiv olur
-
280 TL bayıldık aldık mecbur. Mevzu re4 formülü olunca bende akan sular duruyor. Hala hayvanlar gibi sorunları olan the evil within i bile bağrıma basmış adamım. Yeter ki horror action puzzle harmanı olsun benim için.
Açılır açılmaz steamde incelemeler gelmeye başlamış. Negatif yorumların hepsi fov değeri üzerine. Yüksek fov değeriyle oynamak isteyen çok. Online FPS oyunlarında ben de yüksek fov seçiyorum yalnız hikaye tabanlı oyunlarda çok da iyi bir şey değil. Bir hikayeyi sürekli balık gözü gibi izlemek , ekran merkezinde bulunan herşeyi uzak görmek sanatsal olarak iyi bir seçim değil. Düşünün bir hikaye anlatiliyor siz bunu ekranı oradan buradan çekik halinde izliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 7 Mayıs 2021; 10:58:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X