|
Hayır. Bonuslarında bütün itemler ve silahlar açık ve sınırsız. ve ayarlardan kapanmıyorda. Bende senin gibi oynamak istiyorum |
|

|
Hayır. Bonuslarında bütün itemler ve silahlar açık ve sınırsız. ve ayarlardan kapanmıyorda. Bende senin gibi oynamak istiyorum |
|
Valla , ben düz oynamaya dayanamadim. Sonsuz Cepheneye gectim.. Şaka gibi ama yine ölüyorum.. En zorda en ufak hatada tek atiyorlar zaten... Tam bir kanser modu.. Cephane olayi , beni zamandan kurtardi ,hemde hikayeye odaklanmami sagladi... Arkadaş onca kurdun icinde birde mermimi ariyacagim. En zorda daha fazla kurt adam oluyor ve bu sıkıntı.. Villagede korktugum tek sahne fetüş bebek. Bebegin sesi benim kabusum oldu resmen :d |
|
Hocam soyunu bitirdim standart da ama sınırsız silah açılmadı. Bonus kısmından dragoon adlı silahı aldım hikaye yükleme kısmından giriyorum ama normal oyunu bitirdiğim silahlarım gelıyor sınırsız olan gelmiyor. Neden acaba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
VII bitince buna başladım bugün de. Sıralı oynamak büyük keyif veriyor vermeye de bayağı bir beyin mıncıklaması yaşattı bu oyun neredeyiz ve ne yapıyoruz gibisinden. Gerçi Dragon's Dogma 2 de bu motoru kullanıyor galiba. Yani kafamdaki oyunu yapmış olabilirler işin fantezi kısmı hariç. Gerçi ben daha ziyade fps bakış açılı bir şey düşünüyorum. Böyle kalelerde falan dolaşabileceğimiz, elimizdeki meşale ile ancak belli bir mesafeyi görebileceğimiz ve ıslak, küflü zindanlarda her ne kadar gerçek hayata bağlı bir oyun oynadığımızı ve herhangi bir doğaüstü varlıkla karşılaşma ihtimalimiz olmadığını bilsek de en ufak seste yusuf yusuf edeceğimiz. |
|
Abi oyun harika ya. Çok erken yapıyorum aslında yorumumu çünkü henüz Beneviento evine yeni geçtim ama aklım çıkıyor oynarken. En son hangi oyunu oynarken böylesine hayranlık duyduğumu hatırlamıyorum -Resident Evil 4 Kulaklığı fırlattım o bebek mi nedir kovalıyor. Bakamadım bile direkt oyunu durdurdum. Ne o öyle ya. Geçtim tamam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 7 Ağustos 2024; 22:30:43 > |
|
Fabrika bölümleri ile o pervaneli boss oyunu kafadan 3 puan kırar. Bu sanki azıcık kısa oldu deyip sonradan eklemlenmiş gibi bölümler. Şu güzide oyuna bile bitse de gitsek dedirten bir bölüm iliştirmişler ya pes gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum artık. Oyun içi sayaç 9 saat gösteriyorken Steam 14.5 saat gösteriyor. Oyun içi sayaç neye göre sayıyor bilmiyorum da 7. oyun da böyleydi. Tahminince cutsceneleri eklemiyordur, neyse. Harika bir deneyimdi genel anlamda. Üstte uzunca övmüştüm zaten. Sırada Rose dlcsi var. Umarım o da tatminkardır. 7. oyunun dlcleri lüzumsuzdu çünkü -Eveline dlcsinin başlarını oynayıp bırakmıştım, yirmi dakika civarı yetiyor çünkü Baker ailesinin trajedisine ortak olmaya, gerisi puzzle çözüp evden kaçmaya çalışmaya dönüyor- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Ağustos 2024; 14:46:28 > |
|
|
|
Hayatın boyunca o güzellikle bir sevgili edinme ihtimali %1 bile değildir. Ben onun heykelini tüccara satmaya kıyamadım. O derece sevdim kadını... 2023 yılının tamamında PC için ekran arka planımdı. |
|
7.oyundan sonra başarımlarını fullemek için sıra buna geldi ama bu oyuna bir türlü ısınamadım. Serinin diğer oyunlarının aksine bu oyunda oyunun içine giremiyorum bir türlü çok farklı geliyor. Sanki capcom değilde başka bir firma yapmış gibi. Benim gibi hisseden var mı? |
|