Şimdi Ara

Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
12
Favori
92.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ferex, yine mi sen kardeşim? Sahte nicklerle gelip yorum yazmana şaşırmıyorum artık. Biz bu yamaya emek verdik ulen. Senin gibi milletin yamasını araklamıyoruz. Rezil herif, bu yamada Forever ekibi'nin alt yazılı videolarından çıkartılmış textler de var. Ve bu yama da forever ekibi'nin de emeği var. Açıp izle, izlerken yalnız gözlük takmayı unutma.

    Yamamız duruyor, u-crew indirip bakabilir. Murat abi de kontrol edip bakabilir. Eğer isterse text halinde dosyaları da atabilirim kendisine. Bırak bunun kararını u-crew versin. Senin burada gelip ağlamana gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 19 Şubat 2019; 16:28:11 >
  • benim düşüncem ben forex filan değilim.bağış sisteminde kota olmaz.ismini değitirin bağış değil yama satıyoruz deyin ozaman yamayı satın alalım bağış adı altında yama satamassınız. benim eleştirim buna.
  • Castellanos kullanıcısına yanıt
    Sesli gülebilir miyim? Ben ve Ferex. Sanırım bir doktora git arkadaş. Sende psikolojik sorunlar var. Her gördüğün ve konustugun kisiyi o zannetmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zubizu

    Bu arkadaşın Get Even notlar kısmının çevirisini yapamayacaksınız demesine çevirecek zamanım yok deyip ardından Prototype çevirmesine başlaması tuhaftı. Ardından bu yamayı arka planda çevirdim deyip RE7 yamasını beta mı çıkarayım Alfa mı derken ortaya bir yama atması işin en tuhaf yanı oldu. Bu yama UCREW'in yamasının aynısı. Hiçbir değişiklik yok. Sadece sırıtmasın diye bazı yerleri değiştirmişler. Arkadaşta altyazıları büyük harf yaptık demiş. Yav bırakın bu ayakları. Düpedüz yama UCREW in yaması.
    Beni bu kadar yakinen takip eden birinin olduğunu bilmek sevindirici. Canını nasıl bu kadar yaktım bilmiyorum ama özür dilerim. :)
  • Valla abi ne söylesek boş. Adam kıskanç abi. İlla beni rezil et diyecek. Ben bıktım, bu sahte nick ile yorum yapmaktan bıkmadı. Resimlere baksın herkes. Hep aynı laflar. Yazım şeklini düzeltse de bir şekilde yakayı ele veriyor bu şahıs. Etiketleme filan da yapmayacağım. Acıyorum sana, vallahi acıyorum.

    Buyrun:

    PSX63:
    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı


    Zubizu:
    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı



    Geçmişte yapılan yorumlardan bir kaç resim. Adam bukalemun gibi kılıktan kılığa girmiş. Urfalı mehmed, Egemen, uğur, her türlü sahtekarlık var bu adamda. Facebook adresine tıklayın, o bile fake.



    Facebook Adresi
    https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.facebook.com/profile.php?id=645438887

    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı



    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı



    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı



    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı



    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı



    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı



    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 19 Şubat 2019; 19:49:22 >




  • Castellanos kullanıcısına yanıt
    hocam böyle insanlarla muhattap bile olmayın yönetime şikayet edin gereğini yapsın. Kimin ne olduğunu forumda herkes görüyor sıkma canını sen.
  • Elbette şikayet ediyoruz, ama ip adresi uyuşmuyor diyorlar. Adam vpn kullanır, başka yerlerden giriş yapar, ispat etmek elbette zor olur. İşte alın size ispat diyoruz. Yazısı birebir aynı. Biraz daha kurcalasam daha neler neler çıkacak. Ama uğraşmak istemiyorum. Kasım ayından bu yana RE 7 için emek harcıyoruz, bizi düşürdüğü duruma bakın. Ne diyeyim, onu Allah'a havale ediyorum.
  • oyunun kurulu olduğu dizini seçmeme rağmen kabul etmiyor. acil yardım
  • Bu yama full mu yoksa ileride full halimi çıkacak ?
  • Deadpool1907 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günler.

    Yama tamamen türkçedir. Kurulum programında yazıyor zaten. DLC'ler ise ingilizcedir. DLC'ler için de ilerleyen günlerde bir çalışmamız olacak.
  • Castellanos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oyunu sizin Türkçe yamanızla oynamaya başladım. Yamada tek sıkıntı gözüme çarptı. Bunun için sizlere naçizane bir tavsiyem olacak, sakın yanlış anlamayın. 've' bağlacından önce ya da sonra virgül konulmaz. Onun dışında gayet güzel bir yama olmuş ellerinize sağlık.

    Bu arada DLC çevirisine başlandı mı yoksa beklemede mi? Net anlayamadım.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılacak bir şey yok hocam. Geri dönüşünüz konusunda haklisiniz. Ben gramer hatalarını açıkçası düzeltmedim çünkü yamayi henüz kendim test etme fırsatı bulamadım. Ama en kısa zamanda hatasız bir sürüm yapacağım. Ama öncesinde bitirmem gereken asıl kendi yamam var.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Aegir kullanıcısına yanıt
    Keyifli oyunlar dileriz.

    Belirttiğiniz kısım hakkında Gökhan abi gerekli açıklamayı yaptı. :) DLC'lere henüz başlanmadı. Gökhan abi prototype yaması ile ilgileniyor. O tamamlandıktan sonra dlc'lere başlanacak. Bu arada kendisine yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 21 Şubat 2019; 15:32:41 >
  • Şöyle bir yazıya denk geldim.
    Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, text de siyah şeritle kaplı alanlar onlar. Bazı yazılar siyah şeritle kaplanmış. Yazılar eksik yani. Bunun dışında bazı belgelerde de bu şeritlerden var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 21 Şubat 2019; 23:4:36 >
  • Castellanos kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok diyorsun yani, tamamdır. Spoiler yemeden oyuna devam edelim.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Sadece bu gösterdiğiniz belge de siyah şeritle çizilmiş yazılar çok, diğerleri öyle değil. Oynayınca görürsünüz zaten Sıkıntı yok yani :) Keyifli oyunlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.