Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oyunu aldım akşam bakıcam. umarım verdiğim paraya değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatürkcü adam

bende oyunu aldım akşam bakıcam. umarım verdiğim paraya değer.

bence son 10 yılda çıkmış en iyi korku oyunu. ki ben ciddi derecede sıkı bir oyuncuyumdur. inanılmaz beğendim. bu arada nickine kurban reis
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    saol kardeşim

• Beyler pcye çıktı mı bu?
  • VR ile deneyen var mı. Mangal gibi yürek lazım.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Evet çıktı.
  • Oyunu bitiren varmı sonu hakkında bir kaç sorum olacaktı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

VR ile deneyen var mı. Mangal gibi yürek lazım.

Bende var ama kesinlikle yerinde hoplattanmadan oynanmiyor. Ilk full Vrla bitirecem aonra Vr siz. Ama bu oyun kesinlikle Vr satilsin diye yapilmis.

• alperozlu kullanıcısına yanıt
    VR reklamını az yapmadılar hocam. VR ekmeği bu oyunla beraber yiyecek sonrası gelir mi bilmem ama oyun güzel yapmışlar helal olsun.

• Resident evil 3 ten sonra bu seri benim için bitmiştir. O save room müzikleri olsun, insanı o tükenmişlik psikolojisine sokan en son 3. oyunuydu. Piksel piksel bile olsa, kontrolleri insanı çıldırtsada çok harikaydı. Şimdi grafiklere abanıyorlar ne oluyo? Özellikle 2. ve 3. Resident evil oyununu oynayın bana hak vereceksiniz. Umarım yakın zamanda hd remaster olarak sadece grafik artırarak yeniden piyasaya çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu yarım saat oynadım. tartışmasız son 10 yılın en iyi korku oyunu olmuş. ama bütçesini zorlayacak olanların hemen almamasını, beklemesini tavsiye ederim. tabi eğer alıp sonra satıcaksanız da düşünmeden alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Resident evil 3 ten sonra bu seri benim için bitmiştir. O save room müzikleri olsun, insanı o tükenmişlik psikolojisine sokan en son 3. oyunuydu. Piksel piksel bile olsa, kontrolleri insanı çıldırtsada çok harikaydı. Şimdi grafiklere abanıyorlar ne oluyo? Özellikle 2. ve 3. Resident evil oyununu oynayın bana hak vereceksiniz. Umarım yakın zamanda hd remaster olarak sadece grafik artırarak yeniden piyasaya çıkar.

Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz, sayfalardır oyun hakkında bilgi veriliyor. Sürekli önyargı ile yaklaşıyorsunuz oyuna nedense, tamam eski oyunlar çok güzeldi ama devir değişti artık, bu kadar nostalji de bünyeye zarar.

• Oyunu geze geze rahat rahat oynayarak 11saat 20dk'da bitirdim.Çok ama çok keyifl aldım. İki bitiş senaryosunu da yaptım.Son dönem oynadığım en iyi 3 oyundan biri açıkça söyleyebilirim.
    O özlediğimiz şahane bulmacaların olduğu Resident Evil tarzına geri dönülmesi memnunluk verici.Seri çizgisinden çıkmıştı büyük oranda kendi çizgisine yaklaştı. (Korku öğesinin bu denli olması 1.derecede resident evil tarzı değil)

Bulmacaları youtube'a bakmadan oynamanızı şiddetle tavsiye ederim sadece biraz dikkat.
  • Sorun,tartışalım.

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    aynen katiliyorum hocam. mukemmel oyun olmuş. hala eski oyunlarla karsilastiriliyor. istiyen serinin devami olarak baksin istiyen ayri bir oyun olarak değerlendirsin. neticeye bakmak lazim

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Oyunun bu şekilde çıkması büyük oranda sh p.t demosu ile alakalı kojima 1 demo yaptı re format değiştirdi.

• Beyler sırf şu r7 vr için ps4 pro vr alasım var, o kadar abartılacak bişi değil mi yoksa tecrübe olarak ?

• Pércussionist kullanıcısına yanıt
    Kablosuz Vr çıkar hocam birkaç yıla.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

VR ile deneyen var mı. Mangal gibi yürek lazım.

Kardeş piskolojik felan kalmadı bende o derece ama vazgeçmiyorum oynamaktan yinede

• İlkbaharın saat neydi yahu oyle. Başlangıcı demo gibi bekliyordun fakat oyun şaşırttı beni çok da güzel oldu. İsim vardı kapamak zorunda kaldım gece devam edicem yine. Çok etkileyici ya.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.