Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
14
Favori
60.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...28...53545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    2 saati aştım fakat korku namına hiçbir şey hissetmedim hocam. :) Çok az bir gerilimi var. Platin için kaç kez oynamak gerekiyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Hocam yanlış hatırlamıyorsam 4 kez oynamıştım... Alıştıkça bir playthrough 3-4 saatte biter hâle geldiği için çekilir oluyordu.

    _____________________________
    peace
  • Resident Evil 2, 3 ve 7 Biohazard Bu Yıl Yeni Nesil Konsollara Geliyor



    Capcom, 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7 biohazard'ı piyasaya süreceğini duyurdu. Her üç oyun da Ray Tracing ve 3D ses gibi son teknoloji özellikleri içerecek. PlayStation 5 sürümü ayrıca dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilere sahip olacak.

     

    PlayStation 4 veya Xbox One'da Resident Evil 2, Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: biohazard'a sahip olan kullanıcılar, hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series sürümlerine yükseltebilecek. PC kullanıcılarına da bir ücret ödemeden güncelleme sunulacak.

     

    Resident Evil 2, daha derin bir hikaye deneyimi için baştan aşağı yeniden inşa edildi. S.T.A.R.S.'ın hikayesini anlatan Resident Evil 3, Capcom'un tescilli RE Motoruna aktarılarak yeniden düzenlendi. Aynı şekilde Resident Evil 7 biohazard'da son teknoloji özelliklerle desteklendi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_2_3_ve_7_Biohazard_Bu_Yil_Yeni_Nesil_Konsollara_Geliyor-112979.htm

    _____________________________
    Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe




  • Yeni nesil PS5 güncellemesi çıktı. PS4'te oyuna sahip olanlar aşağıdaki linkten ücretsiz olarak PS5 sürümüne yükseltebilirler.


    NOT: PS Plus versiyonunu alanlar PS5 sürümüne yükseltemiyorlar. PS4 sürümünü para ile almış olmaları gerekmekte.


    -----


    PSN Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0102-PPSA04401_00-BH70000000000001

    _____________________________
    Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe
  • Resident Evil 7'nin Alfa Sürüm Ekran Görüntüleri Sızdırıldı: Yeni Detaylar


    Oyun sektörü içerisinde yer alan Twitter kullanıcısı 'Dusk Golem', Resident Evil 7'nin ilk sürümleri için bazı ayrıntıları ve ekran görüntüleri paylaştı. Dusk Golem'e göre Resident Evil 7 ilk etapta aslında üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip olacaktı. Bunun yanı sıra Leon S. Kennedy ve Sherry karakterlerini içerecekti.

     

    Alfa sürümünden birçok detay ortaya çıktı


    Hemen hemen her oyuncunun bildiği gibi köklü Resident Evil serisi ile korku temalı birçok maceraya çıktık ve bu görevleri tamamladık. Resident Evil 7 ise bizlere korkunun kapısını farklı bir şekilde araladı ve bizi kendi dünyasına bıraktı. 7. oyunun sızdırılan bu detaylarıyla beraber aslında farklı bir yapıda olması planlanmış ancak bu durum daha sonraki süreçte değiştirilmiş.

     

    Sızdırılan bilgilere göre Resident Evil 7, önceki Resident Evil oyunlarına benzer bir oynanışa sahip olacaktı. Oyun, genel olarak Venedik'ten ilham alan bir şehirde geçecekti. Bunun yanı sıra oyun içerisinde çeşitli seçim anları olacaktı ve gideceğimiz yöne bir nevi biz karar verecektik.

     

    İlk etapta çok farklı bir konsept olarak düşünülen Resident Evil 7, sonraki süreçte tamamen değişikliğe uğramış görünüyor.

     

    Ekran görüntüleri




    AestheticGamer aka Dusk Golemtwitter
    “(1/3) There's a lot of Resudent Evil news to cover today. First of all, concept art of Resident Evil 6.5 was finally discovered online from this artist: https://t.co/Ri4Bt8SwFp It was a scrapped version of RE7 that played similar to RE6, but Leon & Sherry in a fictional Europe”
    https://twitter.com/AestheticGamer1/status/1623141920309678081?s=20&t=eoESw16a_WQqeRRP466ERw


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_7nin_Alfa_Surum_Ekran_Goruntuleri_Sizdirildi_Yeni_Detaylar-116697.htm

    _____________________________
    Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe




  • Bu oyunda ps5 için türkçe altyazı yaması, pack ya da dlc adı herneyse var mıdır? Nasıl yüklenir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________


  • Bence bu oyunun tps'den fps'e geçmesi GoW serisinin omuz kamerasına geçmesinden daha radikal ve riskli bir karar. Sırf bu yüzden bile saygıyı hakediyorlar ki sadece bu da değil. Bunun üzerine bir de herkese hitap etmeyebilecek bir türde oyun yapmak bile başlı başına risk. Oynadığım en iyi fps oyunlarında ilk 3'e giren bir şaheser yapmışlar.

    RezidentEvilOSTyoutube
    Go Tell Aunt Rhody (RE7 Official Soundtrack Full Version)
    https://www.youtube.com/watch?si=nBzyqc0-at6HDGy3&v=QzCyF0lrioc&feature=youtu.be


    Oyunun tema müziği de harika. Bir yandan oyunu oynarken diğer yandan kulaklıkta döngüye alarak bu müziği dinliyordum beni her şeyiyle çok etkiledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Bu oyunu yeni oynayabildim. Village'tan sonra bitirmeme rağmen baya güzeldi. Oynamayan arkadaşlar oynasın derim.


    Korku - gerilim kısmındaki P.T. benzerliği de iyidi. Silent Hills iptal edilmişti ama P.T. en azından RE'ye fayda getirdi.


    Madhouse zorluğu da iyi yapılmış. Oyunu bitiren oyuncuları trolleyecek şekilde yapmışlar  Encounter'lar, item'lere ulaşma şekli falan değişiyor. Yalnız auto save'i sadece ara sahnelerde yapıyor gibi. Mesela garaj boss'unu geçince bile save etmedi.


    -----------


    Bu arada, oyunun PS5 sürümü normalde bedava, ama Plus sürümünde PS5 yükseltmesi yok. Oyunu satın almalısınız. Ben Gold versiyonu 350 liraya inince onu aldım. Gold'da bütün DLC'ler ve PS5 versiyonu var.


    PS5 sürümünde RT veya 120 FPS modu var. RT, RTGI için de kullanıldığı için fark ediyor. Gölgelendirme gelişiyor. 120 modu da Madhouse zorluğunda işe yarayabilir.


    Yükleme süreleri de çok kısalıyor. Yarım saniyede falan yüklüyor. Kısaca, PS5 sürümünün belirgin katkısı var.


    Capcom'un Plus'a PS5 yükseltmesi vermemesi anlaşılabilir. Çünkü bu oyun, Plus Collection'da vardı. Yani yıllarca, PS5 + Essential alan herkes oyuna sahip oldu. O sebeple, yükseltmeyi ücretsiz veya ucuza vermek istememişlerdir.


    Zaten Capcom dışında, 2017'de çıkan bir oyuna PS5 ve RT desteği ekleyen firma yoktur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 16 Temmuz 2025; 16:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN: false_shepherd_6
    Steam: false shepherd 666




  • GammerShivayoutube
    #shorts #viral #trending #like #share #gameplay #facts #game #clips Disclaimer :- All the clips, footages, and facts shown here are real and carefully researched from trusted sources.
    https://www.youtube.com/shorts/UufsgYKGMYE?si=6xierDK8eNrOqVHg


    Bunu görmemiştim. Güzel yapmışlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN: false_shepherd_6
    Steam: false shepherd 666
  • 
Sayfa: önceki 1...28...53545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.