Şimdi Ara

Resident Evil 7'nin Çıkış Dönemi Netleşiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Capcom, Resident Evil 5 ve 6'daki eleştiriler sonrasında Resident Evil 7'de korku öğelerinin biraz daha ağır basacağını vurgulayan açıklamalarda bulunmuştu. Şimdi oyunun çıkış dönemi de netleşiyor.
     
       Firmanın bu yılki mâli döneminin sonunda yapılan açıklamada büyük çaplı yeni Resident Evil oyununun yeni mâli yılın 2. yarısında çıkacağı (1 Ekim - 31 Mart 2017 arası) belirtilmiş. Yani bu oyun en geç önümüzdeki yılın başında çıkacak gibi görünüyor.
     
       Capcom'un aynı zamanda Resident Evil 2 Remake üzerinde çalıştığını da belirtelim. Yine de bu projeye yeni başlandığı için çıkış tarihinin önümüzdeki yılın başı olması çok zor.
     








  • Ben size Capcom un yol haritasini soyleyim.
    E3 de Playstation VR le ayni anda cikmak uzere bir Resident EVil VR oyunu/
    YIne Ee de Resident evil 2 Remake den oynanis videosu yada bir trailer ve cikis tarihi.
    Resident Evil 7 Adina E3 de bir sey duyuracaklarini pek sanmiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Capcom nasil boyle dengesiz olmayi basariyor.Ellerindeki serileri batiriyorlar.Dino crisis vardi harikaydi.Xbox ozel cikan versiyonuyla bitirdiler zaten dino crisisten alalasi yoktu.
    Resident evil ida bitirdiler ben capcomdan daha oncede demistim bi araba yarisi kaldi bu seride yapmadiklari carmageddon benzeri onuda yapsinlar tam olur.6 yi oymamadim bu sekilde olursa 7 yide oynamam zaten rezil bi seri oldu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Shinji Mikami varken RE4 ile bitiş sinyallerini verdiler.. Shinji Mikami gittikten sonra RE5 action - coop oldu. Ardından RE6 rezilliği geldi. thai kwando RE yaptılar.. RE7 den ümidim yok.. RE2 remake belki. Ama RE7 geçtik.. :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • RE2 remake'i deliler gibi bekliyorum ama aynı şeyi 7 için söyleyemem. Muhtemelen yine çatlamalı patlamalı adı RE olan bir oyun gelecek anca ayakları daha sağlam yere basan bir oyun yaparlar onun dışında direkt aksiyon olacak zaten açıkça korku sever fanları için remake serilerini yapıyorlar, bence capcom daha en baştan seriyi iki'ye bölerek hem aksiyon severlere hem de korku severlere ayrı oyunlar ile hitap etmeliydi, en azından doğru yolu buldu gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Klasik RE, Re4'ten sonra bitti geyikleri dönecektir yine, bana kalırsa bir Need for Speed bir de bu, ne kadar çöp olursa olsun oynarım merak da ettiğim bir seridir, 4-5-6'yı zevkle bitirdim aradaki oyunları da oynadık ama onlar harbiden rezaletti, racoon city gibi mesela iğrenç...
  • Baktılar aksiyon oyunları tutuyor. Hurraaa! Hadi aksiyon yapalım Resident Evil!ı. Sonra baktılar son yıllarda korku tutuyor. Hurraaa! Hadi korku yapalım Resident Evil'ı. Bu kadar antipatik başka bi firma?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • resident evil haberi görünce ekranda quick time event arıyorum. durum bu..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beklediğimiz gibi olmayacak ama insan heyecanlanıyor işte. E3 te duyurulur büyük ihtimal.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu 600 tane geri zekalının ilk yapacağı şey başka bi ülke ya da bölge seçmek. Açık dünya yap arkadaş bu kadar zor mu ya? Japonya mi artık bilmem küçücük küçücük sokaklar; küçücük evler, binalar... Bi genişlet alanı ya. Resident Evil 5 iyiydi bu konuda. Bide erime var tabi. Zombi eriyip gider mi lan ! Bu kadar mı sizin zekanız! Adamlar öldü mü kanalizasyona karışıyor! Çevre kirliliğine hayır!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben remake'i merak ediyorum. 7 çok da meraklandırmıyor...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aynen Resident evil 2 remake gibi oyun varken, skin değiştir sat oyunlar pek ilgi çekmiyor re7 gelmesede olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 6. oyundan sonra bende bişey beklemiyorum artık
  • Alkan yazarken tutarlı ol biraz , en geç önümüzdeki yılın başı çıkar diosun sonra ki cümlende de önümüzdeki yılın başında çıkması zor diosun. Vakit kısıtlı haber yazarken ama bir kere oku ne yazmışım diye servis etmeden önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiraiiya -- 10 Mayıs 2016; 12:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jiraiiya

    Alkan yazarken tutarlı ol biraz , en geç önümüzdeki yılın başı çıkar diosun sonra ki cümlende de önümüzdeki yılın başında çıkması zor diosun. Vakit kısıtlı haber yazarken ama bir kere oku ne yazmışım diye servis etmeden önce.


    Biri Resident Evil 7 biri Resident Evil 2 Remake için yazılmış.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben öyle eski Resident Evil fanı değilim zaten korku oyunları özel ilgi alanıma girmez fakat Remake oyunlar bu kadar iyi satış rakamlarına ulaşmışken artık yeni 6 gibi aksiyon dolu bir Resident Evil yaparlarsa Capcom daha nasıl bir işaret bekliyor hayranların eski tarzda bir oyun istediğini anlamak için bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.