Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnacoN

Diski takınca direk oyun çalışıyor bende, Press start button ekranı geliyor. Start button'a basınca da direk başlıyor oyuna leon ile. Karakter seçme ekranı falan yok yani...

Leon ile başlayan kısım tutorial. Yaklaşık 20-25 dakika sürüyor. Tutorial kısmını bitirmeden ayarlara giremezsin. O tutorial kısmında oyundan çıkarsan tekrar baştan başlıyorsun.

İllaki tutorial kısmını bitireceksin. Ondan sonra oyundan çıkıp ana menulere girebilirsin.
  • Şimdi anlaşıldı. Cevap için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Şimdi anlaşıldı. Cevap için çok teşekkür ederim.

İyi eğlenceler

Bu arada co-op oynamaya bak. En azından 2 kişi zevkli olur. Ben beğenmedim oyunu maalesef. (Sırf Leon ve Ada için oynadım)
  • Coop için aldım zaten. Single oynamam bu oyunu. =)
  • Yukarıdaki mesajımın üstüne coop oynayacağım arkadaşın zamansızlığından ve benim beklemekten sıkılmam dolayısı ile coop oynayacak bir arkadaş arıyorum. Mikrofonu olması tercihimdir.
  • Oynadigim en kotu Re oyunlarindan ote en kotu TPS oyunlarindan biri. Oyunu yarim biraktim duruyor oyle en yakin surede takasa vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

Oynadigim en kotu Re oyunlarindan ote en kotu TPS oyunlarindan biri. Oyunu yarim biraktim duruyor oyle en yakin surede takasa vereceğim.

kardes ben talibim psn ıse takas yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilknight2000 -- 16 Mart 2013; 21:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2000

quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

Oynadigim en kotu Re oyunlarindan ote en kotu TPS oyunlarindan biri. Oyunu yarim biraktim duruyor oyle en yakin surede takasa vereceğim.

kardes ben talibim psn ıse takas yapalım.

Kutulu oyun.

• 23 martı sabırsızlıkla bekliyorum. Pc versiyonu için.
  • Yok mu coop oynayacak?
  • oyunu takaslamak yada 2 . hakkını vermek isteyenlere one piace yada sleepn dogs oyunlarından biri ile takaslaya biliriz.
  • Ada wong mudur nedir onun peşinden koşturmacalı bi bölüm var. O bölümde hiç bişey yapmıyorum, kendi kendine mission failed diyor. Tuhaf ve gerçekten kötü bi oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicaldeyyus -- 23 Mart 2013; 22:50:19 >
  • Arkadaşlar benim oyunda bir sorun var sanırım. Ya da ben beceremedim bazı şeyleri. Mission Failed oluyor durduk yere oyun. Anlamadım gitti. Var mı başına gelen, çözüm bilen ?
  • Leon'un senaryosu bitti. Jake ya da Chris'in senaryosuna dalalım bakalım. Oyun süper zevkli olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Leon'un senaryosu bitti. Jake ya da Chris'in senaryosuna dalalım bakalım. Oyun süper zevkli olmuş.

zack cidden beğendin mi? Demo beni hiç sarmamıştı, o yüzden daha oyunu almadım. Ama psn de ki tüm re oyunları paket olarak 150 tl alsam mı almasam mı karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Leon'un senaryosu bitti. Jake ya da Chris'in senaryosuna dalalım bakalım. Oyun süper zevkli olmuş.

zack cidden beğendin mi? Demo beni hiç sarmamıştı, o yüzden daha oyunu almadım. Ama psn de ki tüm re oyunları paket olarak 150 tl alsam mı almasam mı karar veremedim.

vallaha paket bana pahalı geldi ama re6 gerçekten çok hoşuma gitti , en çok grafiksel olarak da ciddi gelişme var.(tatmin edici)

Leon senaryosu güzel olmuş gerçekten ama bazı şeyleri sevmedim diyebilirim.
    Jake ve Chris bakalım nasıl olmuş.
  • arkadaşlar saçma olacak ama bir soru sorayım .
    co-op modunu arkadaşımla ikinci dual shock ile oynayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna70

arkadaşlar saçma olacak ama bir soru sorayım .
    co-op modunu arkadaşımla ikinci dual shock ile oynayabilir miyiz?

Oynanır evet.
  • arkadaşlar elimde oyunun sıfır orjinali bulunmakta.
    izmir içinden almak isteyenler pm atabilirler.
  • jake senaryosunu oynamak isteyen var mı? Oynamak isteyen varsa mesajımı alintilayark cevaplasin

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.