Şimdi Ara

Resident Evil 6 (ANA KONU-ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
3
Favori
37.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steamden almayi dusunuyorum ama emin degilim....

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • Bu hangi re oyunu yav Yazın Konsola çıkanmıydı bu ?

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Bu hangi re oyunu yav Yazın Konsola çıkanmıydı bu ?

Yazın değilde evet ekimde konsola çıkan re oyunu

Orijinalden alıntı: OnurOnly

Oyunu playstoredan ön sipariş yapmıştım ne key geldi ne de uyarı maili oyunu satıştan da kaldırmışlar aynı sorunu yaşayan varmıdır?

http://www.playstore.com/#!/oyun/resident-evil-6

Oyun hala satışta playstore da ve fiyat gayet makul.

Orijinalden alıntı: Mahz3N

TressFX falan hikaye,Helena ablacim sagolsun gözlerim bayram etti

PhysX mi o

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

PhysX mi o

Böyle PhysX'e can kurban, hic yerlerinde durmuyor yaramazlar

Bu arada oyun güzel,akicilik,grafikler,oynanis falan gayet iyi..Ayrica 4 farkli karakter ile 4 farkli senaryo modu ise cok iyi olmus gercekten..Uygun fiyata almistim,parasinin hakkini veriyor :)
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: OnurOnly

Oyunu playstoredan ön sipariş yapmıştım ne key geldi ne de uyarı maili oyunu satıştan da kaldırmışlar aynı sorunu yaşayan varmıdır?

http://www.playstore.com/#!/oyun/resident-evil-6

Oyun hala satışta playstore da ve fiyat gayet makul.

Şu an satışta evet ama 22 mart sabahı oyun satıştan kaldırılmıştı keyim hala gelmedi defalarca mail atmama rağmen herhangi bir cevap bile yok bu şekilde alan ve sorun yaşayan var mı acaba?

• co op oynanıyor mu tunngle, hamachi falan ?
  • offline olarak split screen tek ekranda iki kişi oynanabiliyor bu hoşuma gitti. henüz başındayım oyun aldığı puanlar kadar kötü değil en azından bi önceki rezalet oyuna göre güzel. optimizasyon fenal değil
  • oyundan alt+f4 yapmadan çıkabilen varmı. oyuna şöyle bi bakıp çıkayım diye girdim. baktım ama çıkamadım:). oyuna doğru düzgün ana menü yapmaya gerek görmemişler herhalde. quit game yok oyunda. quit game session var oda grafik ve brightness ayarlarının yaptıldığı ekrana geri döndürüyor. bu ekranlardada ya escape ya da ok seçenekleri var. ok i seçerseniz oyun yeniden başlıyor. esc i seçerseniz press anykey kısmı geliyorki any keye basınca zaten tekrar grafik ve brightness ayarının yapıldığı kısma geri dönülüyor :)). kısır döngü resmen. alt+f4 yaparak çıkabildim oyundan.

Orijinalden alıntı: Destan47

Oyunun blackbox sürümü yaklaşık 6 gb ? 10 gb videomuydu yani ? (blackbox sürümü videoları siliyor diye biliyorum.)

sadece diğer dilleri çıkarıyorlar videoların diğer dilleri olmadığını düşün ordan daha iyi oluyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.