sağolun arkadaşlar kısa sürer gibi geliyo bana geçen hafta erken gelmişti server.
Ne zaman gelir serverlar benim 59 olmam lazim
quote:
Orijinalden alıntı: lAresl
Benimde 62 Kurtulmam lazım bu gudubet lvl'dan .
Master bugunu düzelltseler bari master açamıyoruz serverde sayılı malzeme war alan 10 katı üstü satıyo
Server açılsada dwyi 8e atsam
quote:
hacı olda bizde kurtulalım sende kurtul valla hakkaten server açılınca upgrade şansı dahamı yüksek oluyo resetten snra bendemi item sallasam
quote:
Orijinalden alıntı: R.Sambora
quote:
hacı olda bizde kurtulalım sende kurtul valla hakkaten server açılınca upgrade şansı dahamı yüksek oluyo resetten snra bendemi item sallasam
Hacı yakın zamanda acılcaksa uyımıcam yoksa uyumaya calıscam bu arada umarım salladıgın item gecer ama bence sallama bu oyun ınsanı delırtıyor yanarsa bosa gider tabi ne gecircegine baglı.
reset 1:10 dan önce gelmezdi kesin chaos geliyor
ben gıremıyordum zaten duzelır ıns askıda kalmıstı char sifre yazınca dc werıodu
quote:
Orijinalden alıntı: 458 °F
reset 1:10 dan önce gelmezdi kesin chaos geliyor
Off chaos un gelmesi demek yarın butun gunumun gıtmesı demek yaw ıns yarın gelmez cunku ne zaman yenı bır patch gelse sorunları pesınde getırıyor ve butun gunu alıyor patch ın gelmesı en sonkı patch hatırlamıyorsam 2 gun kapalı kaldıktan sonra gelmıstı oyun sonra yenı yenı bug lar dupe ler koxp lar sorunlar pes pese bence yenılık yapmasın bu oyun