Geforce 9500 ekran kartı 2*1GB Ram INTEL Dual CPU E2180 2.00 İşlemci GİGABYTE S Series anakart bilgisayarda güvenlik kamerası sistemi kurulu olduğundan 3 adet kamera için kart var anakart üzerinde bilgisayarda 2 adet HDD var.birisi 500gb diğeri 1500 gb. FSP Marka bir power supply var.
arkadaşlar bilgisayar reset atıyor.bu reset olayı bazen uzunca bir süre olmuyor bazen üst üste iki kez oluyor.işlemci ısısında bir porblem yok onu kontrol ettim.başka neleri kontrol edebilirim.
ramlerini kontrol et.
2 adet ram var tek tek mi deneyeyim
ister tek tek dene. memtest86 nin son versiyonunu cek ve oyle dene.
birde güvenlik kamerası için 3 adet kart var demiştim ya ankart üzerinde.bunların yanyana slotlarda olması sorun çıkarır mı?sorun onlardan olabilir mi yani?
kilitlerde resetlermi bilemem. mavi ekran aliyor musun yoksa direk mi reset atiyor
mavi ekran yok direkt resetliyor.resetleme olayı hemen olmayabiliyor.bilgisayar açıldıktan uzunca bir süre sonra mesela
kasanın yanını ac reset attıgı anda ekran kartına bak eger cok ısınmıs ıse ondan atma olayı var ? aynı sorun bendede vardı ama kasanın yanını actım vantılotor koydum sımıd bı problem yk ama asırı ısınıyorr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme