Şimdi Ara

' reset password ' mail'i gelmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 40 dk'dır bu mailin gelmesini bekliyorum ama gelmedi.hesabı aldığım arkadaşa sordum onun mail adresine gitti mi diye ama onada gitmemiş.origin ve battlelog sorunlarına baktımda hepsininki 2. 3. denemede olmuş ama benim olmuyor.siz böyle sorunla karşılaştınız mı ? nasıl çözdünüz ?

live chat demeyin ondada 35 dk sıra bekledim sonra yine bir 35 eklendi neden anlamadım

• Ben 3 kere görüştüm live chat ile , ordkai elemanda gönderdi ama gelmedi. 20 nin üstüne denedim ama yok gelmiyor. Live chatte ayrı bir sıkıntı garanti 1 saat bekliyorsunuz biriyle görüşmek için.
  • boşuna beklemeyin oyle bir mail gelmeyecek bilginize..
    1 haftayı gecti 20 kez istemiştim hala gelen bir mail yok
  • aynen beyler banada dünde nberi mail filan gelmedi 10'dan fazla istek göndermeme rağmen.çoğu kişi bu sistemden şikayetçi olmuş yakın zamanda düzeltirle diye düşünmek isterdim.şirket ea olunca ne yapacağı belli olmaz
  • merhaba arkdaşlar sorunun çözümünü soyluyorum simdi hazır olun :D bir arkdasımız bunu yapmış bende denedim oldu şimdi reset password emaili gelmeyen e mail adresiniz ile starwars üye olun oda EA oyunudur ve origin tabanlıdır üye olduktan sonra starwarstan sifremi unuttum degıp reset password istegin size gelen email de sifrenizi değiştirin degisen sifre aynı zamanda size gelmeyen origin sifresidir hepinize geçmiş olsun
  • EA para sayıyor adamları meşgul etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

EA para sayıyor adamları meşgul etmeyin

hocam çok iyidi koptum....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Recovery Mod'a Giremiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostos01

Ama doğru bir tespit. Bu kadar kibirli bu kadar oyuncu için antipatik bir oluşum olabilir mi? Oyunlar iyi hakkını yemeyelim ama verem etmeyin insanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: tostos01

Ama doğru bir tespit. Bu kadar kibirli bu kadar oyuncu için antipatik bir oluşum olabilir mi? Oyunlar iyi hakkını yemeyelim ama verem etmeyin insanı...

doğru sölüyorsun hocam. ama adamlar oyuncu potansiyeli yapmışlar işleride kaliteli ama hizmet 0 ola bilir amma velakin adamlar resmi sitede sövseler bile bir oyuncu bile kaymetmez :D öle bir duruma gelmiş daha doğrusu bağımlılık yapmış adamların oyunları

• quote:

Orijinalden alıntı: azerot

merhaba arkdaşlar sorunun çözümünü soyluyorum simdi hazır olun :D bir arkdasımız bunu yapmış bende denedim oldu şimdi reset password emaili gelmeyen e mail adresiniz ile starwars üye olun oda EA oyunudur ve origin tabanlıdır üye olduktan sonra starwarstan sifremi unuttum degıp reset password istegin size gelen email de sifrenizi değiştirin degisen sifre aynı zamanda size gelmeyen origin sifresidir hepinize geçmiş olsun

Valla billa oldu , alnından öpüldün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Orijinalden alıntı: azerot

merhaba arkdaşlar sorunun çözümünü soyluyorum simdi hazır olun :D bir arkdasımız bunu yapmış bende denedim oldu şimdi reset password emaili gelmeyen e mail adresiniz ile starwars üye olun oda EA oyunudur ve origin tabanlıdır üye olduktan sonra starwarstan sifremi unuttum degıp reset password istegin size gelen email de sifrenizi değiştirin degisen sifre aynı zamanda size gelmeyen origin sifresidir hepinize geçmiş olsun

Valla billa oldu , alnından öpüldün.

Yardım eder misiniz? Aynı sorun bendede var fakat yapamadım. Sitenin linkini atıp açıklar mısınız?
  • aynen arkadaşlar bende isitorum bu starwars linki neyi ne yapacagız yardım lütfen aynı konuda bizde tıkandık...
  • SWTOR sitesine girip ordan origin mail adresinizle üyelik alın , sonra şifrenizi forgot password ? kısmından sıfırlayın , bu şekilde origin şifrenizde değişmiş oluyor.

https://account.swtor.com/user/login?destination=home

üyeliğiniz yoksa play now! kısmından üye olun origin mail adresinizle. Sonra gene aynı sayfadan şifre sıfırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 2 Mart 2013; 12:58:32 >
  • quote:

SWTOR sitesine girip ordan origin mail adresinizle üyelik alın , sonra şifrenizi forgot password ? kısmından sıfırlayın , bu şekilde origin şifrenizde değişmiş oluyor.

üyeliğiniz yoksa play now! kısmından üye olun origin mail adresinizle. Sonra gene aynı sayfadan şifre sıfırlayın.

Çok teşekkür ederim. Valla sağol.

Bu arada telefon istiyor şu anda yanımda değil unutmuşum ve 1-2 gün telefonsuz kaldım. Onay kodu atıyor mu telefona? Ona göre başkasının veya kendi telefonumu yazacağım( Onay kodu atmıyorsa hiç milleten telefon istemeyeyim çünkü çekiniyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binary_ -- 2 Mart 2013; 18:45:19 >

• Arkadaşlar dediğiniz yöntemle yaptım hepinize çok teşekkür ederim.
    Telefonunuza kod atmıyor.
  • Arkadaslar gayet acık ve net sekilde yazdım ama sanırm yeterlı olmadı sımdı origin sifrenız degişmiyor yanı size sifre sıfırlamak için mail gelmiyor size mail gelmeyen e mail adresınızle yanı kullanmakta oldugunu aktıf origin email adresi ile yanı buradan
    http://www.swtor.com/
    kendize üyelik alın
    ben telefon kısmını sanırm salladım veya yazmadım hatırlamıyorum
    üye olduktan sonra
    https://account.swtor.com/user/login?destination=play-free%3Fintcmp%3Dsor_bwa-mkt-t-us-a-001
    Forgot your SWTOR.COM password?
    degip yeni sifre isteğin sorun cözülmüş olucaktır
    bu şifreyi değiştirdikten sonra aynı zamanda değistiremediğiniz şifrenizde değişmiş olucaktır herkese geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares48_

quote:

SWTOR sitesine girip ordan origin mail adresinizle üyelik alın , sonra şifrenizi forgot password ? kısmından sıfırlayın , bu şekilde origin şifrenizde değişmiş oluyor.

Çok teşekkür ederim. Valla sağol.

Bu arada telefon istiyor şu anda yanımda değil unutmuşum ve 1-2 gün telefonsuz kaldım. Onay kodu atıyor mu telefona? Ona göre başkasının veya kendi telefonumu yazacağım( Onay kodu atmıyorsa hiç milleten telefon istemeyeyim çünkü çekiniyorum).

hocam allah senden razı olsun diyim daha yeni bf3 key almştm şifreyi değiştirmk istedim mail gelmiyordu korktum hacklendi ama sayende girdim vall hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.