Şimdi Ara

Reservoir Dogs (1992) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi izledim ve benim gibi izlememiş olanlara tavsiyem izleyin ama kafanız boşken kendinizi vererek hatta bence yorumları okuyun öyle izleyin.çatıda verilen ders mr.pinke deil di bu arada mr.orange ydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: jovist

filmi izledim ve benim gibi izlememiş olanlara tavsiyem izleyin ama kafanız boşken kendinizi vererek hatta bence yorumları okuyun öyle izleyin.çatıda verilen ders mr.pinke deil di bu arada mr.orange ydı

burdan cikardigim sonuc su ben izlemeyeli cok olmus yeniden izleyeyim
  • Quention Tarantino'nun filmleri her zaman farklı olmuştur bu filmde hoş bir film ama herkesin seveceğini zannetmiyorum.
  • evet bence de herkesin seveceği bi film değil ve beğenmeyenler çıkmış zaten

bence süper bi film
  • tarantinonun unlu olmasını saglayan film rezervuar köpekleridir.Zaten bu tarzda yapılan ilk filimdir.10-15 kere izledim.tek kelimeyle süper.
  • tarantino'nun bol flashbackli filmleri iq olarak karlslk kurguyu algilayamayan ve yaw simdi ne oluyo az once bu adam vurulmamismiydi mantigiyla yaklasanlarin sevmemesine neden olabilir ama zaten tarantino'nun da bu gibi kisiler icin bu filmleri cekmedigi asikar. o nedenle bu arkadaslara nie sevmiosunuz die kizmayin onlarin ellerinden pardon beyinlerinden gelen bisi deil
  • bence izlenmesi gereken filmlerden biri
    mafya
    tarantino
    yetmez mi???
  • Kesinlikle basyapıt zaten Tarantino'dan aksi beklenmez
  • bence iyi değil sıkmıştı beni
  • gusel film ama abartılcak kdr deil bnce de sadece hatırladıgım kadarıyla olaylar zaman sırasına gore gitmiodu o orjinalligi war filmin ama izlemeye deger bi film ne de olsa tarantino amcamız cekmis
  • izlediğim en iyi filmlerdendi. ilk başlardaki kahvaltı sahnesindeki sohbetler mükkemeldi
  • Çok tırtr bi filmdi bitirene kadar çatladım
  • Değişik ve iyi bir film idi. Beğenmiştim.
  • Reservoir Dogs sinema tarihinin en iyi filmlerinden biridir.Hele o kulak kesme sahnesini hiç unutmam.O sahnede çalan müzik ''Stuck in the Middle With You''.
  • En sevdiğim filmlerdendir
    aynı zamanda

Gün batımından Şafağa filmide farklı ama çok iyi bir tarantino filmi
  • kanımca bir klasiktir..
  • tarantino
    kesinlikle iyi bir film.
  • Bu film hakkında hiç yorum okumadım, bir şey dikkatimi çekti. Acaba bilindik bir şey mi?

Konuşma sahnelerinde kamera bazen hiç kesilmeden, sahne atlamadan uzun bir süre takip ediyor. Bu da oyunculuğu gözler önüne seriyor.

Güzel bir film. Aklımda kalan sahnelerinden bir kaçını yazayım: İçi bembeyaz deri ile kaplı arabada kanlar içinde yatan adam ve bİr de graffiti dolu duvarın önünde ajanımızın, mayfa babalarına kendini yutturmak için verilmiş olan senaryoyu ezberlemeye çalışması. Nedense bunlar aklımda kalmış.

Ayrıca yukarıda bahsedildiği gibi "Like a Virgin" muhabbeti de koparmıştı beni. Gülerek "Manyak la bunlar!!" dediğim "saçma sapan"lığı iyi vurgulayan bir sahneydi. Deli taş atmış, çıkarmaya çalışıyorlar misali...
  • quote:

Konuşma sahnelerinde kamera bazen hiç kesilmeden, sahne atlamadan uzun bir süre takip ediyor. Bu da oyunculuğu gözler önüne seriyor.

Aynı teknik Children Of Men'de de vardı. İzlerken insan acayip haz alıyor.
  • Ya abi filmin ara muhabbetleri süper yaw.Zaten tarantinonun bütün filmlerinde böyle aralarda geyikler yapılıyo.Geyikte değil aslında ufak ufak tatlı atışmalar diyelim.
    Bu arada filmin pc oyunuda var.Tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.