Bildirim
res://ieframe.dll/acr_error.htm#facebook.com BU HATA NEDEN OLUR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
www.opera.com sitesinden opera yı kurun > daha sonrawww.adobe.com sitesinden adobe flash playeri kurun sorununuz çözülecektir. -
opera yükledim daha sonra adobe flash player yükledim bilgisayarı açıp kapadım ancak sorun hala devam ediyor -
dostum bunu çaresi yok neler neler denedim olmadı. -
Bilgisayarınızı virüslere karşı taratın lütfen.. -
aynı sorun bende'de var yalnız facebook yapmıyor
çözüm yokmu arkadaşlar. -
İeframe kullanılan siteler yaklaşık 3-5 dk içinde kendini otomatik refresh yaparlar. Gazete siteleride böyledir. Fakat, sitede çözümlenemeyen hatalı kodlar varsa veya spyware yediysen aynı sayfaya refresh etmiyor ve yeni sayfa açıyor. İe'de bağlantısı olmadığında veya olmayan bir adresin yazıldığında res://ieframe.dll/ sayfası gelir.
İeframeleri kaldır. Dene, düzelmezse bilgisayarını tarat. Yine olmazsa scriptinin üst sürümü varsa upgrade et. Tabi öncesinde sql ve dosyalarının yedeğini al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nFc -- 28 Mart 2010; 13:49:16 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- reboot and select proper boot device
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- laptop power tuşu olmadan açma
- sink to receive asynchronous nedir
- usb aygıtı tanınmadı bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- windows update
- root ne demek
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X