Bildirim
requiem for a dream dubstep edit
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
saygı duyarım ama bence benim koyduğum daha iyi ayrıca video edit"i mükemmel ben clip+müzik olarak koydum sen cliple 1-0 yenik başladın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 15 Aralık 2011; 20:04:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
saygı duyarım ama bence benim koyduğum daha iyiayrıca video edit"i mükemmel ben clip+müzik olarak koydum sen cliple 1-0 yenik başladın
videoyu koyan ben olduğumdan 3-0 önde başladım zaten diyip bombayı kurdum kaçtım -
-
@morgue
bu dubstep falan değil öyle atlamışın kefal gibi ama neyse takıl hadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 15 Aralık 2011; 20:36:01 > -
quote:
@morgue
o zaman niye konu açtın -
quote:
@morgue
Senin seviyene düşmeme ihtiyacım yok..
Akılsızlar, hırsızların en zararlılarıdır.. Zamanınızı ve neşenizi çalarlar.. ''Goethe'' -
Dubstep nedir bilmiyorum ama en az film kadar güzel bir çalışma olmuş. Fazla uzun olmuş sanki.
Beni bu zamana kadar en fazla rahatsız eden filmdi. Şu görüntüleri izlerken bile inanılmaz rahatsız oldum. Dünya üzerinde kimse bunları yaşamasın istedim. -
Tek kelime ile harika bir film -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkevil_26
quote:
@morgue
o zaman niye konu açtın
kardeşim benim koyduğum dubstep zaten adamın koyduğu dubstep değil cahilmisiniz nesiniz ya teker teker gelin teallam -
quote:
Orijinalden alıntı: Morgue
quote:
@morgue
Senin seviyene düşmeme ihtiyacım yok..
Akılsızlar, hırsızların en zararlılarıdır.. Zamanınızı ve neşenizi çalarlar.. ''Goethe''
olum senin koyduğun dubstep değil niye kendine laf söylüyon iyimisin sen söylediğinde bişey olsa makaramı yapıyon anlamadım -
quote:
quote:
quote:
@morgue
o zaman niye konu açtın
kardeşim benim koyduğum dubstep zaten adamın koyduğu dubstep değil cahilmisiniz nesiniz ya teker teker gelin teallam
neden ılık bir duş alıp uyumayı denemiyosun -
ne güzel uzundur şu iğrenç şarkıyı kimse çalmıyordu ne oldu birden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Reckoning
ne güzel uzundur şu iğrenç şarkıyı kimse çalmıyordu ne oldu birden.
Evet tekrar izleyince kötü oldum -
quote:
quote:
quote:
quote:
@morgue
o zaman niye konu açtın
kardeşim benim koyduğum dubstep zaten adamın koyduğu dubstep değil cahilmisiniz nesiniz ya teker teker gelin teallam
neden ılık bir duş alıp uyumayı denemiyosun
sen neden ılıklarla duş alıp uykunu kaçırıp bana sarıyosun ki güzel kardeşim okuduğunu anlamıyosan ben napıyım sana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X