Şimdi Ara

REPO ve TWEAK SORUNLARI / ARAŞTIRMA KONUSU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaG

Beyler iconu olmayan tweakleri nerden ayarlıyoruz. Önceki versiyonda ayarlarda gösteriyordu bu versiyonda göstermiyor. Cihaz iPad 2.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrer

Valla üstadlar, Ben anladımki çoğu tweak uyumsuz , sıkıntılı... En azından şöyle bir hafta filan beklemek gerekiyor sanırım...

Ne yazık ki işletim sistemine bende zarar verdim şimdi restore yapıyorum temiz bir yükleme yapacağım ve bundan sonra dikkatli kullanmaya özen göstermem lazım..

• ÇOK AGIR YÜKLÜYO VE ADAM GİBİ TWEAKLAR PARALI BELEŞ YOKMU ???

SBSETTİNGS BARREL VS HİÇNİRİ KURMUYOR SERVER'DAN CEVAP ÇOK GEÇ GELİYO ZAMAN AŞIMI HATASI VERİYO BİR KEZ TUTTURDUM ONDADA ÜYELİK İSTEDİ BU NE YA İNSTALLUSTA YOK

APP25 VAR ODA ALLAHIN ÇİNCESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 5 Şubat 2013; 2:57:59 >
  • Zeppelin de tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Valla üstadlar, Ben anladımki çoğu tweak uyumsuz , sıkıntılı... En azından şöyle bir hafta filan beklemek gerekiyor sanırım...

Ne yazık ki işletim sistemine bende zarar verdim şimdi restore yapıyorum temiz bir yükleme yapacağım ve bundan sonra dikkatli kullanmaya özen göstermem lazım..

Aynen üstadım... Bi cesaret tekrar yükledim ncsettings'i, Bu sefer çökertmedi fakat, yazılım çalışmadı... Bende dikkatli dikkatli internette araştırarak yüklüyorum. Fakat sıkıntı şu ki mesela bu forumda birisi ncsettings yüklemiş sıkıntı çıkmamış bende çıktı. Şuan sadece deneme yanılmayla yürüyor iş. Her an tekrardan uçabilir... :D

• lanet olsun hiç bir repo yüklenmiyor hiç bir app indirilmiyor
  • quote:

quote:

7.restore edişim Bugün inanılmaz uyumsuzluk ve server hataları var hemen hemen hiç bir tweak tema vs yüklemiyor diye bilirim şu anlık en iyisi sanırım İPASTORE

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Zeppelin de tamam

SERVER HATASI
  • İnş bu kadar sık Restore'nin bir zararı yoktur ipad'a
  • quote:

Arkadaşlar "NCSETTINGS" telefonu çökertti... Haberiniz olsun Iphone 5 ios 6.1..

Yükledim programı sonra kapatıp açayım dediğimde elma logosunda kaldı... Restore yapıyorum...

Bilgilerinize..

bende kusursuz çalışıyo. sen cydiadan untetheret yüklememiş olmayasın.
  • Her aç kapada elmada kalıyor, illa home ila kilit tuşuna basılı tutmak gerekiyor. Hava durumu uygulaması çalışmıyor.

3 kere restore ettim, değişik tweakler yükledim yada yüklemedim ama illa bir şey yükledikten sonra bu başıma geliyor. Kaldırsam her şeyi yine düzelmiyor. Telefon 4s. Mis gibi 5.1.1 i bıraktım ya ona yanarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewtonianFluid -- 5 Şubat 2013; 3:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasHa_m

quote:

quote:

7.restore edişim Bugün inanılmaz uyumsuzluk ve server hataları var hemen hemen hiç bir tweak tema vs yüklemiyor diye bilirim şu anlık en iyisi sanırım İPASTORE

İOS 5 ÜSTÜNÜ DESTEKLEMİYOR 6 VE YUKARISI İÇİN UYUMLULUGU YOK VE LANET YÜKLENMİYOR 1TIRNAK ATTI YÜKLERKEN OKADAR İ

• ANLAŞILAN 1HAFTA DAHA BEKLİYCEZ REPOLARIN ADAM GİBİ YERİNE OTURMASI İÇİN GİDİŞ ONU GÖSTERİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

quote:

Orijinalden alıntı: pasHa_m

quote:

quote:

İOS 5 ÜSTÜNÜ DESTEKLEMİYOR 6 VE YUKARISI İÇİN UYUMLULUGU YOK VE LANET YÜKLENMİYOR 1TIRNAK ATTI YÜKLERKEN OKADAR İ

ipastore denmi bağsediyorsun

• quote:

quote:

Zeppelin de tamam

SERVER HATASI

Israrla deneyin olacaktir hocam

REPO ve TWEAK SORUNLARI / ARAŞTIRMA KONUSU

• quote:

quote:

quote:

Zeppelin de tamam

SERVER HATASI

HASH SUM HATASI NE B*KSA İŞDE OFFFFF

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

beyler appsync5+ yı nerden indirebilirim ihacksrepo patlak

zaten işe yaramıyor hiçbir app indirme programı stabi çalışıyor veya açlılmıyor malesefacilen 6+ lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 5 Şubat 2013; 3:12:03 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zeppelin de tamam

SERVER HATASI

HASH SUM HATASI NE B*KSA İŞDE OFFFFF

OKEY KURDUM SONUNDA OHH BE

• TURKCELL YAZISI GİTTİ BATMAN LOGOSU GELDİ NERDEN OYNUYORUZ BUNUN AYARIYLA YAHU BAŞKA LOGO DEGİŞMEM LAZIM :)))
  • İPASTORE İÇİN KASIYORUZ HALEN YÜKLEMİYOR PFFFFFFFFFFF
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.