Şimdi Ara

REPLİKA SAATLER HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
19.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinali çok yüksek meblağ ile satılan saatlerin birebir üretilmiş kopyaları piyasada makul fiyatlara satılıyor ve bazıları öyle iyi işçilikte üretilmiş ki ayırt etmek çok zor.Bende bir tane almayı düşünüyorum ama bu saatler hakkında tecrübesi olanların söyleyeceklerini de merak ediyorum.Replika saat alan, kullanan, öneren, önermeyen..Buyrun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 29 Ekim 2007; 18:23:28 >

Orijinalden alıntı: gecomert

Bu mesaj silindi.
    Replica alacaksan

Frenck Muller'in Crazy Numbers modelini tavsiye ederim. Replica'si 150 Dolar.

Ama Replicasını bulamayacağım bir Franck Muller modeli koyayım.

> > < <

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Replica alacaksan

Frenck Muller'in Crazy Numbers modelini tavsiye ederim. Replica'si 150 Dolar.

Ama Replicasını bulamayacağım bir Franck Muller modeli koyayım.

Alıntıları Göster
    up

• quote:

Orijinalden alıntı: fredoom

up

Alıntıları Göster
    benim kullandığım bir replika saat var..breitling orjinali 3000$ benim kullandığım modelin ama ben 150$a aldım..camındaki breitling amblemi işlemesine kadar herşeyi tamam sadece saatin makinası çıkartılınca anlaşılıyo replika olduğu.. 3000$ vermek pek mantıklı gelmio bana 1 yıldır kullanıyorum mutluyum

Orijinalden alıntı: the_condor

benim kullandığım bir replika saat var..breitling orjinali 3000$ benim kullandığım modelin ama ben 150$a aldım..camındaki breitling amblemi işlemesine kadar herşeyi tamam sadece saatin makinası çıkartılınca anlaşılıyo replika olduğu.. 3000$ vermek pek mantıklı gelmio bana 1 yıldır kullanıyorum mutluyum

Alıntıları Göster
    bir adam var en kral replica saati 50 dolara veriyo 10 tane almak şartıyla 6 ytl ye diesel saat veriyo ilginen varsa pm den msn adresini veririm

Alıntıları Göster
    bende de rolex var oyster day-date modeli, gayet şık bi saat, 1 sene oldu hiç tık demedi, çizilmedi gayet memnunum, çin'den geldi 25 $

Orijinalden alıntı: murtimix

bende de rolex var oyster day-date modeli, gayet şık bi saat, 1 sene oldu hiç tık demedi, çizilmedi gayet memnunum, çin'den geldi 25 $

Alıntıları Göster
    benim breitling italyan üretimi çin üretimlerini de gördüm ve karşılaştırdım da çok belli oluyo fark
    Tissot saat hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim breitling italyan üretimi çin üretimlerini de gördüm ve karşılaştırdım da çok belli oluyo fark

Alıntıları Göster
    başka fikirleri olan yokmu arkadaşlar

breitling 'lerin düzgün replikasını bulursan süper .

Orijinalden alıntı: Guest-8454082B5

sahibinden.com süper replica saatler var...

breitling 'lerin düzgün replikasını bulursan süper .
    evet bazılarını ayırt etmek cok zor orjinalini satan kişiler bile anlamıyor garip bir durum

Orijinalden alıntı: ardent_boy

evet bazılarını ayırt etmek cok zor orjinalini satan kişiler bile anlamıyor garip bir durum

Alıntıları Göster
    nerden bulunur bu replica saatler..

Orijinalden alıntı: mj_pelit

nerden bulunur bu replica saatler..

Alıntıları Göster
    fena hortlattım galiba

• quote:

fena hortlattım galiba

Alıntıları Göster
    replicasaat.com var google dan gördüm orda güzelmodeller var bak..

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

replicasaat.com var google dan gördüm orda güzelmodeller var bak..

Alıntıları Göster
    replicasaat.com bu ne biçim site ya ne fiyat yazıyo ne iletişim bilgileri yazıyo nede site adam akıllı çalısıyo daha site yaptıramıyolar bunlar replika hiç yapamazlar

Orijinalden alıntı: snatch1903

replicasaat.com bu ne biçim site ya ne fiyat yazıyo ne iletişim bilgileri yazıyo nede site adam akıllı çalısıyo daha site yaptıramıyolar bunlar replika hiç yapamazlar

Alıntıları Göster
    iletişim ve sipariş kısmına tıklayınca aşağıdaki yazı çıkıyoo..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque diam risus, elementum at, tristique vitae, vestibulum consequat, purus. Donec vel ligula ac arcu tempor ullamcorper. Suspendisse sed libero. Mauris mi dolor, porta a, ultricies ut, dictum nec, velit. Praesent viverra dapibus magna. Phasellus hendrerit massa sed libero. Praesent tincidunt nisi eu nisi. Cras vulputate sollicitudin quam. Fusce neque. Duis iaculis ligula at nisl pellentesque posuere. Etiam bibendum tincidunt massa. Cras turpis lorem, porttitor ac, tempor sed, mattis at, lectus. Vestibulum eget augue. Morbi arcu. Maecenas libero ante, vehicula sit amet, blandit in, tincidunt suscipit, ligula. Etiam pulvinar eros in enim. Nunc mollis orci ut justo porta eleifend. Aliquam metus elit, bibendum eget, pulvinar vel, dictum sed, odio. Praesent interdum erat sed ipsum.

• quote:

iletişim ve sipariş kısmına tıklayınca aşağıdaki yazı çıkıyoo..

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque diam risus, elementum at, tristique vitae, vestibulum consequat, purus. Donec vel ligula ac arcu tempor ullamcorper. Suspendisse sed libero. Mauris mi dolor, porta a, ultricies ut, dictum nec, velit. Praesent viverra dapibus magna. Phasellus hendrerit massa sed libero. Praesent tincidunt nisi eu nisi. Cras vulputate sollicitudin quam. Fusce neque. Duis iaculis ligula at nisl pellentesque posuere. Etiam bibendum tincidunt massa. Cras turpis lorem, porttitor ac, tempor sed, mattis at, lectus. Vestibulum eget augue. Morbi arcu. Maecenas libero ante, vehicula sit amet, blandit in, tincidunt suscipit, ligula. Etiam pulvinar eros in enim. Nunc mollis orci ut justo porta eleifend. Aliquam metus elit, bibendum eget, pulvinar vel, dictum sed, odio. Praesent interdum erat sed ipsum.

Alıntıları Göster
    Birde buraya bakın fiyatlar yazıyor :)

http://www.replikasaat.com

• quote:

Orijinalden alıntı: etasaat

Birde buraya bakın fiyatlar yazıyor :)

http://www.replikasaat.com

Alıntıları Göster
    bende replica breitling var çok memnunum

Orijinalden alıntı: Luis Lopez

bende replica breitling var çok memnunum

Alıntıları Göster
    TagHuer in Formula modeli var siyah.. replikası bile 200 tl : ) ama çok karizmatik bi tipi var.. bakim resmi var mı..

http://www.watchprosite.com/img/watchprosite/news/27/scaled/news_image.276227.jpg linkte var : )

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSsPoOL

TagHuer in Formula modeli var siyah.. replikası bile 200 tl : ) ama çok karizmatik bi tipi var.. bakim resmi var mı..

http://www.watchprosite.com/img/watchprosite/news/27/scaled/news_image.276227.jpg linkte var : )

Alıntıları Göster
    Satışlarımız mevcut:)

• Markaadresi.com var alisveris yapan varvmi burdan saatler ve satici iyi gibi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.