Şimdi Ara

Replika Ürünleri Almak Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Daha önceden açıldımı mı bilmiyorum ama farklı bir konuya değinmek istiyorum. Sizce replika ürünler alınası mıdır?

750 TL'ye Note 3 satan bir yer var. Bayağı büyük bir dükkan. Sigorta imkanı olarakta yardım sağlıyorlar. 500 TL'ye S4 var. Şimdi şöyle. Direk söyleyince sorunlu oluyor ama. Gramına kadar aynı. Android, Benchmark testleri çok güçlü geldi. Sizce alınası mıdır bu ürünler?

Bilgi edinmek isteyenler ;https://www.youtube.com/watch?v=TQonGbDXzss

• 750 TL dediğin para az bir para değil.İlk başta dış görünümü falan güzel gelebilir ama en başta insan sağlığına zararlı,sar değeri yüksek.Performans almayı da bekleme.Uzun süreli kullanımlarda ölür o telefon.Samsungun kendi orjinal telefonları bile 50 cm'lik yerden düştüğünde kırılıyor.Bu telefona koydukları ekranı bir düşün videoya bakarsan zaten ekran renkleri farklı.
  • çin malı telefonlar alınır ama çakma olanlardan kaçacaksın alırken çok iyi gibi gelir ama aldıktan sonra bin bir sorun çıkarır düşük fiyata performanslı telefon arıyorsanız çinden telefon getiren markalara ( gm piranha dark evo vs.) bakabilirsiniz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.