Bildirim
Replika s3-4 kullanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hiç bulaşma derim. memnun olan daha görmedim. -
Bir tanıdıkta vardı replika S3, hiç hoşuma gitmezdi adi birşeydi fakat Temple Run 2'yi rahatça oynatıyordu ve Antutu'dan 9000 alıyordu. Benim Note 1 bile 8500 falan alıyordu anlamadım bu işi. -
s4 almayı planlıyorum da ankarada satan bulamadım satanların hepsi istanbulda, elden bi görsem telefonu iyi olacak. 400-500 lira arası değişiyor fiyatları. 2 gb ram ve 1.5 4 çekrdek işlemci doğru ise hatta işlemci 1 ghz olsa bile yeter :D alırım :D -
güncel -
kardeşimde s3 var bizim peder almış gelmiş orjinaline göre nasıldır bilmiyorum ama çok adide durmuyordu yalnız sürekli cepte taşınmaz sanırım sar değeri yüksek -
Ucuz mal alacağım diye sağlıkla oynamaya değmez..Kaldı ki bu fiyata artık replika telefon alanın aklına şaşarım.Çünkü replikaları ortadan kaldıracak bir telefon var. General Mobile Discovery. Aklınız varsa bunu alın.Saçmasapan telefonlara bulaşmayın derim. -
dediğim gibi ben almadım zaten haberim olsa aldırmazdım kardeşimde çok telefon kullanan biri değil genelde aldığı telefonlara çok zarar verdiği için böyle bir yol denemişler -
Replikaya falan hiç gerek yok, bizim kapı gibi General Mobile Discovery'miz var -
Ben genel anlamda söyledim. Yani replika telefonların verdiği zararı birçoğumuz biliyordur.Artı olarak insanlar gelir düzeyi uygun olmadığından ucuz yollara başvurabiliyor.Buna da birşey diyemem.Ama artık marka olarak çok iyi olmasa bile iyi donanımlı ve düşük sar değerli telefonlar çıkmaya başladı. Philips in bir modeli vardı bayağı tutuldu.Şimdi de GM Discovery.400-600 arası parayı replikaya verip çöpe atmaktan ve sağlıktan olmaktansa bu tip tercihler yapılmalı artık. Bunu sizin için söylemiyorum yani.Genel olarak herkes için söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 29 Haziran 2013; 22:43:51 > -
Coğu arkadasın da dediği gibi onlara para vereceğine GM Discovery al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün elime aldım bi telefoncuda buldum. 2 GB Ram var, AnTuTu yaptım skoru 26 bin çıktı telefonun 4 çekirdek 1.4 mhz işlemci vardı benim test ettiğimde, 10 gb hafıza. 450 liraya satıyor. 300 350 lira civarına da 2. kalitesini satarız onun sade görüntüsü aynı olur diyor. Telefon hoşuma gitti elimdeki telefonu satınca almayı planlıyorum 50-100 üstüne koyarak. -
Arkadaşlar bu replika telefonlara örneğin 512 MB ramli ve işletim sistemi belirsiz (Java olabilir) bir cihaza işletim sistemi yüklenemiyor mu? Çok anlamam bu işlerden ama hani telefonu root edip rom filan yükleniyor, ne dersiniz?
Adam fiyatı 319 TL ye düşürmüş..:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyizu -- 30 Haziran 2013; 18:51:00 > -
Orjinal s4 bile o kadar alamıyor replika alıyorsa o işte birşey vardır.Bazı telefonların kodlarıyla oynanıp yüksek skor aldırılabiliyor. Gerçi siz zaten kafaya koymuşsunuz replik almayı.Bunları konuşmam boşuna olacak. -
Hic bulasmayin programla rami 2gb yapiyor antutuya bile uyarlamislar yuksek puan ve ozellikleri gostersin diye ama 512 ram ve cift c3kirdek islemcili tavsiye etmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsterse 10 çekirdekli işlemci koysun farketmez.Telefonun kalitesini belirleyen sadece donanım değildir.Donanımdan belki de daha önemli olan yazılımdır.Yazılımın donanımla senkronize çalışması gerekir.Ciddi performans kaybı yaşanır replika cihazlarda bence. -
benden tavsiye:
tecrübeyle sabit deil ama , replikaya bulaşmaaaaaaaaaa -
www.replikasatis.com adresinden isteyen arkadaslar tel numara mı arayıp sipariş verebilirler. -
Arkadaşlar ben bir replika kullanıcısıyım. Bu anlamda çok cihaz kullandım S3-S3mini-NOTE2-S4 ve şu anda da S4mini kullanıyorum. Neden replika kullanıyorsun paran mı yok diye düşünebilirsiniz. Ben bu cihazları deiyorum ve satıyorum. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi S3 gibi görünen ancak java işletim sistemine sahip akarı kokarı bol cihazlar çok var piyasada s3 ün birde 2.kalitesi var. o ise android ancak performansa bakarsanız haftada bir kere telefonu sıfırlamanız gerektiğini göreceksiniz. java olan s3 ler 130-200 arası 2. kalite s3 ise 200-300 arası satılır genelde. Ama ben internetten 600 tl ye java s3 alıp sonrada abi ben napıcam diyen adamları çok gördüm. s3 ün birde 1. kalitesi var. bu ise Samsung s3 ile görüntüde ağırlıkta ekranda kamerada yani teknik özellikte aynı farkları ise sadece benim gibi profesyonellerin anlayabileceği manüdeki bir iki ingilizce kelime ile şarj yuvasının ters olması. Bunun nedeni ise 1 e 1 aynısı olursa büyük bir suç teşkil etmesi. s4 e gelince piyasda şu ana kadar sadece 2 kalite s4 buldum. ilk bulduğum zaten cayır cayır ben replika değil bayağı bayağı çakmayım diye bağırıyordu :D Diğer bulduğum s4 de şok geçirdim çünkü böyle bir cihaz yapabileceklerini düşünmüyordum açıkçası. Dükkanımda vitrine koyup satamadım hiç çünkü yaşadığım yer küçük ve herkes beni tanır. Bu yüzden çok rağbet gördü ve sadece siparişle önceden parayı alıp telefonu sonra teslim edebildim. şu an bu furyada geçti. şimdi s4 mini kullanıyorum bu telefonda sanırım 1 e 1 kalite çünkü başka kalitesi daha elime geçmedi. Ben aslen İstanbul luyum. Şu an Çanakkale Bayramiç ilçesinde yaşıyorum 22.000 nüfuslu güzel bir ilçe. son bir senede sadece replika üründen cirom 6 haneli bir rakam. Avantajım ise hep 1. kalite replika ürün satmam. Çünkü gerçği ile sadece benim anlayabileceğim farklar var. hatta videolarını çekip facebook sayfama koydum onlarıda paylaşırım sizinle. neden mi replika kaliteyi ucuza da alabilmek için. GM iyi bir cihaz ama ben note 2 yi o fiyata satıyorum s4 ü biraz fazlasına satıyorum. GM ile bu replikaları kıyaslayamam çünkü replika demek biraz az 1 e 1 cihazlar bunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Serquito
Arkadaşlar ben bir replika kullanıcısıyım. Bu anlamda çok cihaz kullandım S3-S3mini-NOTE2-S4 ve şu anda da S4mini kullanıyorum. Neden replika kullanıyorsun paran mı yok diye düşünebilirsiniz. Ben bu cihazları deiyorum ve satıyorum. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi S3 gibi görünen ancak java işletim sistemine sahip akarı kokarı bol cihazlar çok var piyasada s3 ün birde 2.kalitesi var. o ise android ancak performansa bakarsanız haftada bir kere telefonu sıfırlamanız gerektiğini göreceksiniz. java olan s3 ler 130-200 arası 2. kalite s3 ise 200-300 arası satılır genelde. Ama ben internetten 600 tl ye java s3 alıp sonrada abi ben napıcam diyen adamları çok gördüm. s3 ün birde 1. kalitesi var. bu ise Samsung s3 ile görüntüde ağırlıkta ekranda kamerada yani teknik özellikte aynı farkları ise sadece benim gibi profesyonellerin anlayabileceği manüdeki bir iki ingilizce kelime ile şarj yuvasının ters olması. Bunun nedeni ise 1 e 1 aynısı olursa büyük bir suç teşkil etmesi. s4 e gelince piyasda şu ana kadar sadece 2 kalite s4 buldum. ilk bulduğum zaten cayır cayır ben replika değil bayağı bayağı çakmayım diye bağırıyordu :D Diğer bulduğum s4 de şok geçirdim çünkü böyle bir cihaz yapabileceklerini düşünmüyordum açıkçası. Dükkanımda vitrine koyup satamadım hiç çünkü yaşadığım yer küçük ve herkes beni tanır. Bu yüzden çok rağbet gördü ve sadece siparişle önceden parayı alıp telefonu sonra teslim edebildim. şu an bu furyada geçti. şimdi s4 mini kullanıyorum bu telefonda sanırım 1 e 1 kalite çünkü başka kalitesi daha elime geçmedi. Ben aslen İstanbul luyum. Şu an Çanakkale Bayramiç ilçesinde yaşıyorum 22.000 nüfuslu güzel bir ilçe. son bir senede sadece replika üründen cirom 6 haneli bir rakam. Avantajım ise hep 1. kalite replika ürün satmam. Çünkü gerçği ile sadece benim anlayabileceğim farklar var. hatta videolarını çekip facebook sayfama koydum onlarıda paylaşırım sizinle. neden mi replika kaliteyi ucuza da alabilmek için. GM iyi bir cihaz ama ben note 2 yi o fiyata satıyorum s4 ü biraz fazlasına satıyorum. GM ile bu replikaları kıyaslayamam çünkü replika demek biraz az 1 e 1 cihazlar bunlar.
Milleti kandirmiyorsunuzdur umarim. Eger oyleyse bu yaptiginiz gercekten cok kotu birsey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hepsi outlet şikayet
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- samsung s24 ultra imei atılıyor mu
- snapchat panoya kopyalandı ne demek
- s25 plus 512gb
- samsung galaxy
- wireless display
- one ui 7 hangi telefonlara gelecek
- qr kod okutma indirmeden
- adaptif parlaklık ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X