Şimdi Ara

Replika Note 9 Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan galaxy note 7 fan edition kullaniyorum.Telin bazi sikintilari var.Yaptirmasi kendisinden pahali . 799 tlye replika note 9 veya 10 almayi dusunuyorum.Mtk 6592 islemcili.Sizce alinirmi.Beni 1 sene civari idare etsin yeter.Sonra zaten o zamamin amiral gemi modellerinden birini alicam buyuk ihtimal note 11 veya note 20 artik hangi adla cikarsa.
    S pen falan benim icin cok onemli.O yuzden replika almayi dusunuyorum.Note serisinden vazgecemiyorum ama yeni modelleri suan butcem yetmiyor.Eger alinmaz derseniz 700 tlye ikinci el note 4 edge alicam.Note 7 den sonra attan inip esege binmek gibi olacak ama dedigim gibi 1 sene idare etsin beni yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawahAdamı -- 15 Şubat 2020; 9:22:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmaz. Replikalardaki kalem spen falan değil zaten, saçmasapan bir şey. Paranıza yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replika (kopya) telefonlar orijinal emsallerinden daha fazla radyasyon yayar. Sağlığınız bozulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna almayın hocam mevcut telefonunuz daha iyi.
  • Replika demek paranı çöpe atmak demek , sağlık riskinin yanında telefonun fonksiyonları da tam çalışmaz,yazılımı problemli wifisi çekim gücü sıkıntı çok olur, sar değerine gerek kalmadan seni zaten kanser eder :) geçici olarak kullanılacak bile olsa bunun yerine redmi 7a - redmi 8a almak daha iyi bir seçim olur
  • Redmi 8a al geç hocam,replika telefonun S peninden hayır gelmez emin olun incelemeleri izlerseniz eğer sizde hak verirsiniz.Ayrıca sırf sar değeri bile replika telefon almamak için bir sebeptir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sağlığınızı hiçe sayıyorsunuz daha sonrasında da paranızı replika telefon alarak çöpe atıyorsunuz. Hiçbir işlevi özelliği tam olarak çalışmayan bir telefonu almak yerine 800₺ bütçe ile daha güzel telefon almanızı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.