Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgicarkadas -- 30 Eylül 2022; 23:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereye park etsin adam?

• Aman Rentçilere bulaşmayın hocam %99'u mafya, ne haberler okuyoruz canınızdan değerli değil hiçbir şey boşverin. Nereye şikayet ederseniz edin bu mafyalara hiçbir şey diyemeyecek şikayet ettiğiniz kurum.

• Bos buldugu yere parketsin. Fakat parktan once masa sandalye gibi esyalarla sokagi isgal etmek edepsizlik. Madem isyeri , dukkaninin icine koysun mallarini. Ha dogru arac isiyle ugrasanlar nasilsa sokaklarda yer var diye buyuk bir isyeri bulmuyorlar.
    Malesef yasal olarak bir sey yapamazsiniz. Fakat boyle bir durum icin apartman girisinizin onune park yaptirmayin . Gerekirse taş saksilar falan koyun. Yarin bir gun acil bir durum olsa sedye gececek kadar bosluk muhakkak olsun

• Gazeteciya G kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgicarkadas -- 30 Eylül 2022; 23:39:42 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgicarkadas -- 30 Eylül 2022; 23:40:5 >
  • zabıta, en fazla sizi şikayet etmişler diye ispiyonlamaya gelir. =(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayigci

Nereye park etsin adam?

Dükkanı kiralarken sokağın durumunu görmemiş mi de araç kiralama dükkanı açmış sokak arasına? Aracını koydun hadi,çıkınca tutmak ne oluyor?Sanki babasının yolu...
    Devlet devlet değilki memlekette...Varsa yoksa namuslu dürüst insanın boğazını sıksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethi ahmet

Acaba duba vs. ile yer işgali yaptıkları zaman fotoğrafını vs. çeksem yine de hukuki olarak bir şey elde edemez miyim?

Bu ülkede hukuktan birşeyler elde edeceksen soyadın ve konumun önemli...Sıradan insanlar için hukuk çoktan öldü de gömüldü bu ülkede...
  • sırf rent a car değil dükkanların hepsi aynı şeyi yapıyor. esnafız biz diye ağlıyorlar sonra. dükkan kiraladı diye sokağı da kiraladıkarını sanıyorlar. bende sırf inadına sokaktaki esnaftan iğne bile almıyorum. batsın hepsi ki batıyor da. ha bire biri açıp biri kapıyor dükkanı.
  • 153 mavi veya beyaz masa.

sokakta malzeme, duba koyarak yer işgal ediyor deyip iş yeri adı veriyorsunuz. Sadece siz değil, komşulara falan da arattırın. zabıta geliyor, o nesneleri kaldırıyor, devamında ceza da yazabiliyor.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şikayette bulundum, sonuç 4 kişilik masaları 2 kişilik masalarla değiştirdiler. Çeyreği yayaya açıkken şimdi yarısı açık. Gelişme olumlu ama inat ettim onları da şikayet ettim. "Lokanta ile görüşün hatta numaranızı vereyim onlar sizi arasın size yazmaz böylece" dedi. Dükkanın adında "Adanalı" kelimesi geçtiği için "aslında 6 kişilik masa koysalar ya müşteriler sığamıyorlar" dedim. Evi kiraya verdim mahalleden taşındım.
    Nasıl çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Aman Rentçilere bulaşmayın hocam %99'u mafya, ne haberler okuyoruz canınızdan değerli değil hiçbir şey boşverin. Nereye şikayet ederseniz edin bu mafyalara hiçbir şey diyemeyecek şikayet ettiğiniz kurum.

gece molotof atsın , kamera falan yoksa
    öyle mafyaya, böyle tarak
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgicarkadas -- 30 Eylül 2022; 23:40:25 >
  • Evinin önüne koyamayacaksan nereye koyacaksın. Yerim mafyasını. Tırsın öyle tepenize çıksınlar. Yandaki apartmanda bir manavcı, minibüs servis ve taksi dolmuş var. Bunların kadınları duba sandık vesaire koyuyorlar delirdim. Koydum arabayı. Çıngar çıkarttılar bende altta kalmadım. Babamda diyor yok arabayı çizerler vesaire. Çizsinler dedim sanki onların arabası yok. Ondan sonra 1 2 daha tartıştım. Annem arayı bulmasa hala tartışıyordum ki huyum değildir. Manav olan eşyaları çalındığı için evin önüne koymak istiyormuş haklı dedim. minibüsün ise mazotu hortumla çekiyorlarmış. (Pek anlamasam da tamam dedim) Evimin önüne rent a car çekecek de ben park etmeyeceğim. Çok bekler.
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgicarkadas -- 30 Eylül 2022; 23:40:42 >
  • Bişey olmaz sen de 1 tane araba var onda bir sürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Bişey olmaz sen de 1 tane araba var onda bir sürü.

Doğru diyorsun ama bu biraz da karakter,yetişme,mizaç işi...Bazı insan vardır,pisliktir,onun bunun malına zarar verir,adamın kafası sırf adiliğe çalışır...Bazı insan da vardır,(büyük çoğunluk gibi) kendisine kötülük yapılsa dahi sineye çeker,bıçak kemiğe dayanmadan harekete geçemez,adamda vicdan vardır,istese de zarar veremez,dedim ya yapı işi diye...
  • bi yanım bulaşmamak lazım öyle adamlara illaki siz zararlı çıakrsınız diyor
    bi yanım iyi de ona bulaşma buna bulaşma herkes bi mafya olmuş seni sıkıştırıyor onu yapma bunu etme
    biz alttan aldıkça daha da üste çıkıyolar
    yetkili birimlerin zaten ..nde değil
    uzun lafın kısası şansına yaşıyoruz bu ülkede
    hayatta kalmamız şans ve tesadüflere bağlı resmen
  • bizim yazlıkta zamanında millet yol üzerinden 1 - 2 mt hep çalmış kendi bahçesine eklemiş. Belediye yol yaparken gücü yettiğinin duvarını kırdırmış gücü yetmeyenin duvarını bırakmış yolu zigzaglı hale getirmiş.
    Böylece araç park etmek için cep oluşmuş. Karşı evde tamda böyle bir durum var. Karşı ev sağolsun bu cebi sahiplenmiş. Arabası olmadığı zamanlar ip geriyor kimse parkedemiyor. 1 -2 defa karışayım kaldırayım dedim ondan sonra ya işim mi yok anasını satayım elin manyağıyla ben mi uğraşıcam diye bıraktım.
    bizim millette deli çok hangi birini düzelticen. O yüzden bıraktım peşlerini kim nereye park ediyosa etsin.

Zamanında bir dükkanın önüne arabamı çektim , dükkana girip izin istedim. Dükkan sahibi arabayı içeri park etseydin dedi , bende adam gibi geldim izin istedim adam gibi cevap ver diyince bıçakla kovaladı :) 1 park yeri için bıçaklanmaya , bıçaklamaya karakola gitmeye gerek var mı ya :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.