Şimdi Ara

reno clio 4 1.2 motor lutfen acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır tabiki niye alınmasın lakin araçtan beklentin ne 1.2 motor nihayetinde fazla kasmaya gelmez ... aile kullanacaksa vede çok kişi iseniz çekmeme durumu olabilir...
  • alınmaz,kullanıcı yorumu dizelini düşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 al daha iyi. 1.2 onun kadar yakiyor. Dik yokusta el freniyle bile kalkamazsin. Hatta ona bile cok yakiyor diye tup taktirmistik.

• 1.2 motor hikaye renaultta... çekmez, kaçmaz, rampada bayar, uzun yolda 90 km üzerine çıkamazsın, çıksan benzini sömürür, velhasıl vazgeç bu sevdadan... başka araç bak..
  • Hocam beklentine bağlı. Ben kullanıyorum memnunum.
    Aracım ekonomik olsun çok performans beklemiyorum diyorsan düşünmeden alabilirsin.
    Babamda 1.2 albea var benim aracım daha güçlü çekiş olarak.
    Sakin kullanımda yakıt olarak dizellere yaklaşabilen sayılı benzinli motorlardan biridir.
    Burda bi sürü eleştiren olacaktır sen ne kadar kullanışlı olduğunu aracın satış rakamlarından anlayabilirsin.
    1.2 motorda reno bir numaradır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 benzinli clio 4 120 hp değil mi yahu neler diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

1.2 benzinli clio 4 120 hp değil mi yahu neler diyorsunuz

Atmosferikten bahsediyo arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

1.2 motor hikaye renaultta... çekmez, kaçmaz, rampada bayar, uzun yolda 90 km üzerine çıkamazsın, çıksan benzini sömürür, velhasıl vazgeç bu sevdadan... başka araç bak..

aynen,bide parçası çok pahalı örneğin rölanti valfi bile 500-600 lira japon aracı sanki.
    kronik rölanti sorunu yaşayan çok ,benim gibi.

• Almayi dusundugum golf 5 te tramerde 6 adet kucuk kaza mevcut. Toplam 4.000 tl. Satilirken sirun cikarirmi acaba

• 1.2 atmisferik clio hiçbir kasasında iyi değil.tam bir acemi arabası.

• Renoda benzinli arac bos is. Reno alinacaksa dci alinmali. Sifir clio aldi bi tanidik. Fazla binmeden satti. Neden? Cunku 1.2 motor coptu o yuzden.

• Dcinin sesi de pek bi hoş

• 1.2 75 bg benzinli clio 4 güçsüz bir motor, kesinlikle performans beklemeyin, kendim kullanıyorum, ama ben gayet memnunum, çünkü beklentim buydu araçtan zaten. Beni a noktasından b noktasına götürüyor ve gayet az benzin yakıyor, çoğu şehir içi karma tüketim 7 litre ve az yaksın diye uğraşmadan elde ettiğim değer bu. Havalar çok soğukken 7.9 falandı. Bunun haricinde yokuşta çekmiyor diyen arkadaşlar haklı ancak çekmediği zaman vites küçültüyorum bu kadar basit. Yokuşta el freni ile bile kalkmaz diyen arkadaşa sözüm ise zaten Hill holder var, el frenine ihtiyaç yok kalkış için. Kaldıki 1 vitesi kısa oranlı, rahat kalkıyor. Bir kere bile yokuşta kalkışta zorluk çekmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ambassador26

1.4 al daha iyi. 1.2 onun kadar yakiyor. Dik yokusta el freniyle bile kalkamazsin. Hatta ona bile cok yakiyor diye tup taktirmistik.

Abartmayalım lütfen. Aynı motora sahip Dacia Logan MCV sahibiyim. Hem de fabrika çıkışı LPG'li. Hiç de öyle yokuşta el freniyle bile kalkamazsın gibi bir problem yaşamadım. Hatta yüklüyken bile.

Benzinli atmosferik bir motor bu. Dizel gibi düşünmemek lazım. İhtiyaç duydukça devir çevirteceksiniz. Hatta şehir içi düzlükte 2 bin devir altında bile gayet rahat ilerleyen bir motor.

Şehir dışı rampalarda bayılıyor. Uzun yola gidecek bir motor değil ancak şehir içi çok ideal.
  • Clio 4 1.2 sahibiyim. Öğrenciyim en başta belirtiyim yakıt olarak sakin kullanırsanız şehir dışı 5 litre yakıyor şehir içi açıkcası 7-8 litreyi buluyor. Performansı konusunda ise şehir içi yeteri kadar iyi performansı var şehirdışı araç dolu ise yokuşlarda biraz sıkıntı yaşıyorsunuz. Araç hakkında sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz

• Ben 3 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum memnunum. Bence gayet yeterli bir araç.

• 1 yıldır kullanıyorum performans beklentiniz yoksa,şehir içi kullanım için uygun.ama şehirlerarası yolda yokuşlarda bayılıyor araba yüklüyse eğer...şehirdışı :5.4 şehiriçi:6.5-7.3 arasında değişir tüketimi (araba kullanmayı biliyorsanız).... Yok ben aragaz veririm, rallici triplerine girerim gibi bir tarzınız varsa yetmez evet..kısacası aile kullanımı için uygun,kendini gerçekleştirmeye çalışan bir liseli tarzınız varsa uygun değil :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene 90 km yi geçmez rampada çıkmaz diyenlerle dolmuş konu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.