Şimdi Ara

Reno clio 1.5 dCi 90bg icon + look paketi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gt line mavi baktıniz mi onlarda güzel duruyor. Ayrica bana kalirsa icon daki 16 lik jant daha tatli duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimde Clıo`muz vardı 2 ay önce sattık lansman donanımlı aracımızı araç gerçekten de inanılmaz az yakıyor ama asla +60 k edicek bir araç değil ona verilen paraya çok daha kaliteli araçlar alınır. İllada onu almayı kafaya koyduysanız bize hayırlı olsun demek düşer tabi, araçla ilgili sorunuz varsa yardımcı olabilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Clio güzel araç da 2014 model st vagon aynı araca 47 vermiştık ne çabuk bu fiyata gelmiş. Ben her ne olursa olsun b segmenti araca o paraların verilmesine iyi gözle bakmıyorum

2013 sonu yeni kasa ilk çıktığında 43400 civarına almıştık 1.5 dci icon donanım.nereden nereye geldik yahu.
  • Kia Ceed de bakabilirsiniz biraz donanımdan feragat ederek. Üzgünüm ama 60 K B segmenti bir araç için verilmez.
  • Herşeyi geç arka fren kampana
  • Hocam 1 yaşında Astra j 1.3 ecoflex cosmo 10k km civarı bir araç alınız o meblağa.

• Vasat bir araç genel manada Clio IV...

• Hayır , Kesinlikle kötü bir araç değil sakın 2.el arabalara bulaşmayın.

1.5dci touch plus Megane 64-65 civarına bırakırlarsa onu alabilirsiniz.Birde bu touch plus Megane benzinli olanı var 1.6 Cvt 115bg zaten bu araba benzinli olmasına rağmen az yakar bence bu arabayıda bir düşünün. Clio güzel araba fakat 60 civarına çıktıysanız biraz büyüsü bozuluyor yoksa kötü bir araba değil.Bugün Renault'a gidip bu dediklerimi sorarsanız yardımcı olurlar ayrıca Toyota ve Opel'e uğrayın.Toyota Auris güzel bir seçenek fakat dizelinde otomatik yok.Sizin yerinizde olsam Auris alırdım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemBerk7 -- 22 Aralık 2015; 8:48:17 >
  • Amaç arabayı kötülemek değil sadece o paraya çıkınca başka şeyler alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam az yakıyordur kimse inkar edemez ama sen yakıt parasını peşin peşin baştan veriyorsun bir bakıma. C sınıfı 1 senelik donanımlı dizel araç bulabilirsiniz o fiyatlara
  • Clioya 61000vermek. Akıllara zarar ya tek kelimeyle.

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    Arka fren kampana, buna rağmen frenleri müthiş iyi tutuyor. Belki de sınıfının en iyisi. Yalnız balataları çok çabuk bitiyor.
    Clio konusunda daha önce oldukça detaylı şekilde yazmıştım (şirkete 60-70 tane alınmıştı, bir çoğunu kullandım), şimdi tekrar yazmayım, arayınca bulunur kolayca. :)
  • Bu parayı verdikten sonra C sınıfı bir araç almanız mantıklı olur.
  • 2,5 yıl boyunca 25bin km kadar Clio 0.9 tce kullandım. Biz alırken daha yeni çıkmıştı ve 36bin gibi bir fiyata almıştık. Gerçekten de o kadarlık bir araçtı, günler aylar geçtikçe zamlandı da zamlandı. Bu süreçte oldukça memnun kaldık bir kaç kronik problem dışında bir sıkıntı çıkarmadı. B sınıfında kesinlikle eli çok güçlü bir araç. Gönlünüz onu istiyorsa alın gitsin. Eğer bütçe varsa look paket de alınır arabadan sıkılma endeksinizi düşürür

Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim, 2ay önce bizim Clio'yu kayınpeder istiyordu ve ona verdik uzun araştırmalar ve test sürüşleri sonrasında bütçemize göre Astra J HB 1.4T Sport araç aldık. Astra ile de 1500km kadar yol yaptım bu güne kadar. Clio Astranın yanında oyuncak gibi bir his veriyormuş onu anladım.Uzun yolda verdiği güven hissi, yola tutunması, frenleri, yalıtımı, sürüş keyfi gerçekten her yönü ile çok fark var. Benim için yakıt en önemli kriter değildi onuda belirteyim. Bence sizin de test sürüşüne çıkıp bu farkı kendiniz hissetmeniz gerekir. Özellikle o fiyat skalasındaki C sınıfı araçları bir inceleyin ve test sürüşüne çıkın. Aynı yollardan geçtiğim için benim tavsiyem bu yönde olacaktır

Marka model farketmez 60bin her manada çok para

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 8 senedir forumun takipçisi olarak gün geldi ve araba bölümünde de bir konu açma fırsatım oldu.

İlk arabamı alıyorum bir aksilik çıkmaz ise yarın.

Karar verdiğim araba Reno clio 1.5 dCi 90bg icon paketi.

Fakat bu noktada 2 fiyat teklifi geldi önüme,

61.000TL standart ya da 64.000TL look paketi ile beraber.Sizce +3 Ödemek bu klasman için değer mi?

Ayrıca bu araç ellerindeki son araç yani galeride insanlar 15 gün süre içerisinde içerisine binip baktılar yani sizce almak hata mı olur bu şekilde aracı almak.

Görünüşü için bugün çektiğim resim.

Reno clio 1.5 dCi 90bg icon + look paketi

Ayrıca son olarak araç hakkında kullanan bilgisi olan insanlar bilgi verebilirlerse çok mutlu olurum.

iyi forumlar! :)

Arkadaşın birisi icon 1.5 dizel 90 hp 55650 TL ye anlaşmış bugün almaya gideceğim diyordu.

http://forum.donanimhaber.com/m_63290689/mpage_206/tm.htm

buradan bakabilirsin. 61 bin verme. ayrıca bana sorarsan 2015 5-10 bin kmde 48-49 bin liraya aynı aracı alabilirsin.
    neyse sıfır olarak düşündüğümüzde gerek donanım gerek yakıt tüketimi olarak mantıklı seçeneklerden birisi clio 4.
    sen bakma 1.2 tsi bilmem ne al diyenlere ondan sonra az yaksın diye kasarsın arabadan zevk alamazsın. bu aracı sürekli agresif kullan en fazla 6 lt yakarsın. ama 1.2 tsi agresif kullan en az 9-10 lt yakarsın. sakin kullan clio4 4-5 litre yakar 1.2 tsi 7-8 lt yakar ayrıca kafan rahat olur.
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 8 senedir forumun takipçisi olarak gün geldi ve araba bölümünde de bir konu açma fırsatım oldu.

İlk arabamı alıyorum bir aksilik çıkmaz ise yarın.

Karar verdiğim araba Reno clio 1.5 dCi 90bg icon paketi.

Fakat bu noktada 2 fiyat teklifi geldi önüme,

61.000TL standart ya da 64.000TL look paketi ile beraber.Sizce +3 Ödemek bu klasman için değer mi?

Ayrıca bu araç ellerindeki son araç yani galeride insanlar 15 gün süre içerisinde içerisine binip baktılar yani sizce almak hata mı olur bu şekilde aracı almak.

Görünüşü için bugün çektiğim resim.

Reno clio 1.5 dCi 90bg icon + look paketi

Ayrıca son olarak araç hakkında kullanan bilgisi olan insanlar bilgi verebilirlerse çok mutlu olurum.

iyi forumlar! :)

Look paketi içerisinde ne var acaba?

• Bende niyetlendim bodrum kutay 58bin demişti. 2016da makyaj yiyecek araç. Farlarda değişiklik görünüyor.

2015 dsg cam tavan pololara bakıyorum sahibindende. 61 65 arası maksimum 10bin km. 60a anlaşırsam onu alırım.

Yok astra yok bilmem ne gerek yok. Eli yüzü düzgün c segmenti 80den başlıyor...

• alın diye demiyorum ama

1.4 tsi highline golf 71 e bırakıyo bayiler 69.500 e alan vardı forumda

clio çok pahalı yanında, inanın C segmenti bi araçla B segmenti arasında çok fark var.
    60 civarına 2014 model falan temiz bi 2. el bakın bence

not: aracım clio 4 touch
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Buraya yazarsanız sizi soğuturlar,bu para bu arabaya verilir mi derler,Clio 60 bin lira yapar mı derler..

B sınıfında böyle motora sahip ve bu kadar tatlı görünen bi araç yok bana göre,renk ve jant uyumu gayet güzel.Dci motor zaten rüştünü ispatlamış,vericeğiniz para sizin,eğer içinize sindiyse alın gitsin.Burdakileri dinlemeyin bile.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,tekerinize taş değmesin..

Bide arabayı fırçayla yıkamayın

insanların dediği kadar var ama hocam.

2 hafta önce araç arayan bir tanıdık için opel garantili lpg takılmış opel astra 1.4 turbo otomatik sport donanım için 65 bin fiyat aldık. LPG olmasa 63 bin. Üstüne 1.2 Tsı dsg leon 62 bine alınıyor, 1.6 powershift focus hb 60 bin civarına alınıyor 0 km, prins lpg ile sorunsuz, 70 desen zaten d sınıfı passat var.

Yine vetenes yine anti-renoculuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: zubbaba

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Buraya yazarsanız sizi soğuturlar,bu para bu arabaya verilir mi derler,Clio 60 bin lira yapar mı derler..

B sınıfında böyle motora sahip ve bu kadar tatlı görünen bi araç yok bana göre,renk ve jant uyumu gayet güzel.Dci motor zaten rüştünü ispatlamış,vericeğiniz para sizin,eğer içinize sindiyse alın gitsin.Burdakileri dinlemeyin bile.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,tekerinize taş değmesin..

Bide arabayı fırçayla yıkamayın

insanların dediği kadar var ama hocam.

2 hafta önce araç arayan bir tanıdık için opel garantili lpg takılmış opel astra 1.4 turbo otomatik sport donanım için 65 bin fiyat aldık. LPG olmasa 63 bin. Üstüne 1.2 Tsı dsg leon 62 bine alınıyor, 1.6 powershift focus hb 60 bin civarına alınıyor 0 km, prins lpg ile sorunsuz, 70 desen zaten d sınıfı passat var.

Yine vetenes yine anti-renoculuk.

İnanmayın!

Knedisi bile sümbül almış millete kötülüyor.Almansınlar ucuz,cuzu almaya devam edeyim diye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.