Bildirim
Renktaslar Şortta Reklam istermisiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence gayet hoş durmuş ''Nikon'' ama şöyle bisküvi çikolata reklamları olursa o zaman çirkin oluyor işte.Sonuçta bu reklamlar klube maddi kazanç sağlıyor. -
Reklam iyi birşeydir aslında. Formaya hava katan reklamlar dahi vardır. Misal Roma ve Wind senelerdir. Bence GS'ye de çok yakışmış. Tabi böyle formayla uygun tarzda yapılırlarsa. -
çok iyi olmuş. bence kaliteli markaların reklamları çok yakışıyor -
Hocam para gelsin de şortun tam ortasına reklam koysunlar gerekiyorsa. -
Bencede güzel olmuş. Sizde Canon alın her alanda rakibiz zaten birde Canon mu Nikon mu tartışması yaparız -
Asla istemem. Yıllık 600000€ gibi bir ücretten bahsediliyor gs icin
Bir akım bu parayı her yerden çıkarır. 6000000€ verseler ben yine de istemem de neyse. Önemli olan bir takım degerleri koruyarak kalkinmaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neresi güzel ya şuraya bak.Avea,Türk telekom ve nikon.formada yer kalmamış neredeyse. -
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Hocam para gelsin de şortun tam ortasına reklam koysunlar gerekiyorsa.
Elektrik firması sponsor olursa "dikkat çarpabilir" vs yazsın bari. -
Vay be. Kulüp yoneticilerinin para hırsını anlıyorum da para icin formasına zarar verilmesini göze alan taraftarı asla anlamıyorum.
Derdin para mı?
Daha kaliteli Store ürünleri uretirsin, Adidas'tan yardım alırsın böylece tüm traftarlar fbden mont vs alır. Şahsen zorla alıyorum iğrenç tasarımli t shirt vs.
Staddaki koltuklara reklam alırsın Bundesliga'daki gibi.
Adam gibi forma tasarlarsınız satışlarını ikiye katlarsın. Arma formanın satış istatistiklerini biliyorsunuz. -
Yılda 600 bin Eurodan sponsorluktan gelen gelirmiş, TL çevirirsek 1.4 milyon lira yapıyor bence değmez. Bana göre en az 5 milyon lira almaları gerekirdi. Bizde öyle bir reklam alıcaksak bana göre 5 milyon lira altı kurtarmaz, değmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: takma ad
Asla istemem. Yıllık 600000€ gibi bir ücretten bahsediliyor gs icin
Bir akım bu parayı her yerden çıkarır. 6000000€ verseler ben yine de istemem de neyse. Önemli olan bir takım degerleri koruyarak kalkinmaktir.
Sadece para olarak bakmamak lazım. İşin ucunda Japonya ve uzakdoğu ülkelerine açılmakta var. Bu tür, piyasanın alışık olmadığı reklam anlaşmaları, reklamı alan için her zaman vizyonun genişlemesini sağlar. Sadece Japonya'da değil, o bölgede yapılacak olan reklam potansiyelini söylemiyorum bile.
Ayrıca reklam almanın değerler ile ne alakası olabilir ki ? Hem ilk cümlende 600.000 € paranın her yerden çıkarılabilecek az bir miktar olduğuna değinmişsin, hem de bu parayla kalkınmaktan bahsetmişsin. -
Diyorum ki endüstriyel yoneticiysen tam endüstriyel ol. 600000€ ya değmez.
Ha bence endüstriyel olmayın. Kalkınmaksa amacınız dona reklam alarak takımın formasını mahvetmeyin gidin başka fikirler bulun.
La Liga premier lig takımlarının aklına gelmeyen dahi yöneticilerimizin aklına geliyor helal olsun. Uzakdoğuya açılmak gibi bir hevesin varsa Avea'dan sonra o firmayı on reklamı yaparsın olur biter.
1 formada 1 den fazla reklam olmamalıdır. Formanın marka degerini daha da artırırsın ileride büyük paralar alırsın tek reklam icin eğer kapitalistsen. -
Üstdüzey takımların zaten Uzak Doğu'da tanınma gibi bir amacı olamaz. Dünyanın her yerinde milyonlarca taraftar kitlesine sahipler, vizyonları hayli geniş. Böyle bir reklam kampanyasına gerek duymamalarına rağmen, her sene gidip oralarda hazırlık maçları düzenleyip, mevcut potansiyeli koruyorlar.
Reklam hem gelir kapısı, hem de kitlelere ulaşmak için bir araç. Reklam almanın Galatasaray değerlerine bir zararı olmaz. Reklam gelirlerin olmadan ne futbolcu alabilirsin, ne de kalkınabilirsin zaten.
Ayrıca varsayım üzerinden gidecek olursak ; Amaç sadece 600.000 Euro cukkalamak olsa, kafalarda başka hiçbir amaç olmasa herhalde böyle bir anlaşma imzalanmazdı. Yöneticilerde bunu bilecek kadar tecrubeliler. -
Formadaki reklama ihtiyaç duyulmayacak bir ekonomiye sahip olsak da hiç olmasa keşke.Çubuklunun güzelliği bozuluyor zaten böyle bir de şort falan şahsen istemem. -
Şahsen ben çubukluya hiçbir reklamı yakıştıramıyorum. -
Çok büyük be abi. Daha küçük olmalı. Reklam yani. -
Biz de Canon reklamı alalım -
Paçaya kadar geldiyse bu işler apış arası,kuyruk sokumu gibi yerler de değerlenir yakında -
Sony de olabilir
Benzer içerikler
- aziz yıldırım mafya mı
- pivot santrafor nedir
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- tribundergi forum
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X