Şimdi Ara

Renkli Şerit LED önerileriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kumandalı renkli LED şerit almak istiyorum.

Bana lazım olan en fazla 3,5 metre. Piyasada hep 5 metre olarak satılıyor. Piyasada fiyatlar bana göre çok yüksek burda 5 metresine 45 TL istemişler.

http://www.evelektrigi.com/RGB-Set-ic-Mekan-5-MT-150-LED,PR-585.html

Ama çin sitelerinde daha üstünü 25 TL gibi bir miktarda

http://www.focalprice.com/LXD98S/5m_RGB_SMD_3528_300LED_Colorful_Light__with_Remote_Controller_Silver.html

Benimde Türkiyede hemen hemen bu fiyata alabileceğim her hangi bir yer varmıdır ??

Birde bir şey sorucam ben sadece sarı ve lacivert yanmasını istiyorum belli aralıklarla bu mümkün mü yoksa kendisi otomatik her renk yanıyor mu ??

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Şerit ledler ilk yaygınlaşmaya başladığında fiyatları bunlardan da yüksekti ama kaliteliydi 20-30 gün sonra ara ara patlamalar, renklerde solukluklar olmuyordu şimdi ise beyaz ledlerin metresini 1 liradan satanlar var ama beş para etmez taktığınıza değmez. Ucuzuna gitmeyin iyi bir siteden alın ilerde pişman olmayın. Alacağınız sürücü kartının o özelliği varsa sarı ve lacivert yakabilirsiniz.
  • Hocam Turkiyede kaliteli isteyince normal kalitenin cok ustinde fiyat istiyorlar malesef.

Bunlsrin kalitelisi nasil belli olur markasi kablo cinsi hangisi olmasi gerekli??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fiyat çokta yüksek sayılmaz.Çünkü şerit led dış mekan 5 mt ler 20 lira civarında diye biliyorum.Bu uzaktan kumandalı vs. Kalitesinden eminseniz fiyata çokta fazla bakmayın bence.Arada çok fiyat farkı yoksa biraz fazla verin kaliteli alın başınız ağrımasın daha sonra.Sorun çıkmaya başlarsa hevesinizde kaçar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 METRE RGB ŞERİT LED
    8 yıl önce açıldı
    Şerit led trafo tavsiyesi.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.