|
Merhaba saygı deger DH Ahalisi Size yasadıgım bi olayı yazmak istiyorum. Gectigimiz ay malumunuz İstanbul İçi 400 Bekci alımı vardı, Benim meslegim Oto yedek parca cok sükür maasım sartlarım bekciden daha iyi lakin devlet memurlugudur devlet kapısıdır diye basvurduk. Ön Lisans Mezunuyum 3 Kasımda Bilecik Pomem'e cagırdılar. Evrak Teslimi ve saglık kontrolune girdim. 1.80 Boyunda, 75 Kiloda, elimde yüzümde vucudumda en ufak iz vs yok. Komisyonun karsısına Altımızda sadece don'la cıktık İşte vucudumuzda kesik mesik varmı diye baktılar tabi en ufak bişey yok. Daha sonra renk korlugu testi yaptılar herkese Bi kitapcık tuttular sayfalarda rakamlar okutuyorlar, spot ısıkları arkaya almıslar ön tarafa sadece gölgen yansımakta. Sıra bana geldi 7 8 tane sordu 1 2 tanesinde tökezledim digerlerini okudum, testi yapan kisi gözlerime bakarak senin gözlerde lensmi var dedi, dedim hayır orjinal gözlerim parmagımı takip etti dedi ettim. Daha sonra tekrar test yaptı gene aynı sekilde okudum 1 tane tökezledim 1 tane okuyamadım digerlerini okudum cizgileri takip ettim. Son 1 sayfa daha gosterdi Burda sayı yok dedim. Adım gibi eminim orda sayı yoktu cunku o sayfanın aynısını internette yapılan testlerde görmüstüm. Hayır burda 1 yazıyor renk korusun al kimligini cık dedi bana. Dedim benim Silahlı güvenlik kimligim var, ehliyetim var onları alırkende yapıldı cıkmadım dedim o zaman gozlerin bozulmustur dostum dedi cık dısarı dedi bana. Ben dahil 10larca kisiyi sudan sebeplerden elediler. Boydan kilodan parmaktaki kesikten, cizikten, dovmeden, tipine bakarak ve en cokta renk korlugunden elediler. 100 150 kisi girdigimiz saglık taramasından en fazla 10 15 kisiyi gecirdiler. Herkesde tabiki bi hayal kırıklıgı burukluk oldu. Yatırdıgımız 250 TL Harc parası yandı gitti. Simdi Arkadaslar Ben Ehliyetimi aldıgımda girdim saglam cıktım, güvenlik kimligini alırken girdim saglam cıktım, internetteki testleri yapıyorum en ufak tokezlemiyorum, askerligimi sırnakta gabarda yaptım ama bekci alımında renk koru cıktım Allahtan revamıdır bu ? Bana basvurdugumda bosa basvurdun o 400 kisi coktan bellidir hatta goreve bile baslamıslardır demişlerdi inanmamıstım hakikatten dogruymus. Simdi sacmalıgın daniskası su velevki renk korugum Ne polis olabiliyorsun ne bekci, ama okuyup SAVCI, HAKİM Olabiliyorsun bunların amiri olabiliyorsun :) Hatta dahada ileri giderek Kaymakam oLabiliyorsun. Ama bu renk korlugunden bekci bile olamıyorsun sacmalık degilmidir bu ? Ki kesinlikle renklere karsı bi sıkıntım yok her rengide ayırtedebiliyorum.. Sizlerle paylasmak istedim hayaller suya düstü yedek parcaya devam :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedRocco34 -- 3 Aralık 2020; 22:27:26 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler