Şimdi Ara

Renk değişimi ruhsata işlenlenmeli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum; cumartesi bir kaza yaptım. Önümdeki kamyon yüzünden sol şeritteki tıkanmış trafiği görmeyip sağ şeritten hızımı kesmeden sol şerite geçtim ve fren yapmama bile fırsat kalmadan duran araca vurdum. Çok şükür ki önemli bir şeyim yok. Fakat fotografta da göreceğiniz üzere motorum hasar gördü baya ve bazı noktalara boya vurulması gerekmekte. Şimdi bir sorum olacak. Motorumun rengi kırmızı beyaz, ben tamamen sedef beyaza boyatacağım fakat boyatma işleminden sonra ruhsata işletmem gerekiyor mu? İşletmem gerekmiyorsa da muayenede sıkıntı çıkarırlar mı? Çünkü ruhsatta kırmızı-beyaz diye geçiyor. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrkcr -- 2 Aralık 2013; 0:14:03 >

• Kırmızı beyaz geçiyosa bir yerini kırmızı yap diger yerlerini beyaz yap. ruhsatta neyse odur. Ama ruhastte nerelerde renk olduğu yazmadıgı için sen tek bir yerini kırmızı yap. Eğer komple beyaz yaparsan ruhsata işletmen gerekicek. Baya işlem gerekiyo.
  • normalde kanunen ruhsata işletmek gerekiyor. proje bilmem ne, masrafı ve prosedürü çok fazla. benim motor normalde kırmızı gözüküyor. 7 senedir aynı motoru komple airbrushlı olarak kullanıyorum. muayenede renge bakmıyorlar. yol kontrollerinde de şimdiye kadar hiç kimse rengine bakmadı, sormadı. problem olmaz. binlerce km yaptım olsa 7 yıldır bana olurdu. garantilemek açısından kıyıda köşede bir yerine küçük bir kırmızıyı kondur. prosedüre uymuş olursun. kimsede kırmızı beyaz değil bu diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 3 Aralık 2013; 10:20:53 >
  • dostum benım basımdan gectı bu olay...muayenede bakmıyorlar kelımesıne ınanmıyorum senın aracı kontrol eden elemanın boşluguna gelirse sıkıntısız gecersin...bende mondial vardı cıft renklı ıdı ama ruhsatta mavi yazıyordu aracı gecırmedıler ...motoru aldıgım mondıala gıttım boyanmıs gıbı fatura aldım sonra bulundugum yerdekı karakola gıttım ruhsatı degıstırdım cıft renk yazdırdım sonra muayeneye gıdıp belgemi almıştım...şimdi motor alırken ılk ısım koltuk sayısı ve renk bolumune bakıyorum....))

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.