Şimdi Ara

Renekton'un Agır OP olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynamasını bilmeyen her heroya ezilir. az önce trick2g izliyordum. renekton almış karşısında shy var. ulan shy nasıl o eloda barınıyor anlamıyorum adam e atmadan w açıyor bütün tradeleri kaybediyor. bilen shy kule altında bile barındırmaz o kadar diyeyim ama bilmeyeni her heroyla ezersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal
    nerflenmezse de bana uyar alır free win kasarım

Tutan mı var?

Yapiyoruz zaten yorma kafani son 5 mac 5 renekton 5 win

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bronzefive

güldüm bahçeye diktiler

• Garene tf de etkisiz dedin ya .. En etkili champlardan garen bana gore . asiri tank cc var inanılmaz dmg atiyor move speedide var garen op asıl laningi atlatırsa . elise döver onun dişinda net counteri pek yok vladi falan siler süpürür

• Sadece lane i kazanman kesin istersen on kille çık lane den takıma bağlısın

• amumu,malphite,shen op çempler asıl her maç niee banlanıyorlar,renekton nie banlanmıyor o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

amumu,malphite,shen op çempler asıl her maç niee banlanıyorlar,renekton nie banlanmıyor o zaman.

silver or bronz detected
  • xin mızrakla onu valiz yapar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Garene tf de etkisiz dedin ya .. En etkili champlardan garen bana gore . asiri tank cc var inanılmaz dmg atiyor move speedide var garen op asıl laningi atlatırsa . elise döver onun dişinda net counteri pek yok vladi falan siler süpürür

Renektona karşı garen için build yazabilirmisin üstad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

quote:

e skillinin armor kırması kaldırılmadı mı? en son oynadığımda armor kırma yoktu.

fury 50 yi geçtikten sonra var zırh kırması

çok biliyonuz ya. girdim sırf senin şu yorumun için. yok öyle bir şey. slow var 2 saniye.

Dur ne yaptın. Renekton E si armor kırıyor, slow da nereden çıktı. O senin dediğin PBE deydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

quote:

quote:

quote:

e skillinin armor kırması kaldırılmadı mı? en son oynadığımda armor kırma yoktu.

çok biliyonuz ya. girdim sırf senin şu yorumun için. yok öyle bir şey. slow var 2 saniye.

Dur ne yaptın. Renekton E si armor kırıyor, slow da nereden çıktı. O senin dediğin PBE deydi.

tr de sırf bu yorumlar için girip baktım armor kırma yok slow diyo? bekle tekrar gireyim emin olayım.

edit : evet slow var armor yok. yoksa bug mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 6 Mart 2014; 17:42:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Nonbender

Nasıl ağır OP ya sadece lane bully ve early game herosu, late de hemen düşebiliyor.

sadece hydra cıkıp sonra full tank kasan bi renekton düşmez latede

last whisperları void stafflarımı çalmış nası düşmez ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Garene tf de etkisiz dedin ya .. En etkili champlardan garen bana gore . asiri tank cc var inanılmaz dmg atiyor move speedide var garen op asıl laningi atlatırsa . elise döver onun dişinda net counteri pek yok vladi falan siler süpürür

Renektona karşı garen için build yazabilirmisin üstad?

Hocam sunfire başlayabilirsiniz Ofansif olarak black clever yeterli daha sonrasında hp regen hp buyu direnci veren itemi alırsınız gerisi size kalmış randuin belki cok iyi gidiyorsanız belki bi ofansif item daha

• Başlarda avantajlı ama 25.dk dan sonra nasus vs renekton diyorum baslarda güvenli oyna sırf stack kas nasus ile 25.dk kim op muş belli olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

quote:

quote:

quote:

tr de sırf bu yorumlar için girip baktım armor kırma yok slow diyo? bekle tekrar gireyim emin olayım.

edit : evet slow var armor yok. yoksa bug mu?

İlginç. Yani biraz önce oynadım armor kırıyordu. Kafam karıştı yav.

Edit: Evet şimdi tekrar açtım resmini çektim bende böyle görünüyor. Sizde slow görünüyorsa gerçekten bi gariplik var demektir

Renekton'un Agır OP olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 6 Mart 2014; 18:33:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

amumu,malphite,shen op çempler asıl her maç niee banlanıyorlar,renekton nie banlanmıyor o zaman.

silver or bronz detected

sazan.avi
  • Garen ve 21 armor rune girince hiç şansı hiç şansı yok Renektonun. Bunun haricinde Shenlede iyi idare edilinebilir.
  • La ne Garen'i, Garen'in içinden geçer Renekton. Shyvana,Olaf,Trundle zorlar ama gerçekten OP bi hero
  • Dariyle tek atarım ona
  • Darius yada vi al karşında durursa oyunuda forumuda bırakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.