Şimdi Ara

Renekton'un Agır OP olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce de lee sin op diye konu acmıstım ama iddia ediyorum ki renekton topin kralıdır. counterlarının bile karşısında durabilecek nadir herolardan. nerflenmesi gerekli bence. nerflenmezse de bana uyar alır free win kasarım q su ile can yeniliyosun, w si ile stunlıyosun, fury fazlaysa e si ile zırh bile kırıyosun. vurduğu damage da cabası. bir savaşçı şampiyonda olması gereken her şey var, skillseti mükemmel.

karsısında durabilecek trundle, olaf, shyvana görüyorum. sizce başka kimler var ? garen diyebilirsiniz ancak garen takım savaşlarında etkisiz bir şampiyon bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 6 Mart 2014; 13:39:48 >

• haklısın
  • Nasıl ağır OP ya sadece lane bully ve early game herosu, late de hemen düşebiliyor.
  • Early damagei ve late game tanklyigi cok fazla haklısın. Tek bir ad itemıyla damage eksiğini kapatabiliyor ve ultisinin duration ı uzun ve damage i fazla. Shyvana da böyle. Magic damagei fazla olan dps offtanklar.

Normalde renekton late gamede düşen bir heroydu bu sezon etten duvar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 6 Mart 2014; 13:47:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al karşısına bir shyvana kim op öğrensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Nonbender

Nasıl ağır OP ya sadece lane bully ve early game herosu, late de hemen düşebiliyor.

sadece hydra cıkıp sonra full tank kasan bi renekton düşmez latede
  • takım çöpse renekton hiçbişi yapamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karşıma gelen tüm renektonları ağlattım tank almam lazımsa garenle carry lazımsa jayce ile kafasını eziyorum
    bu arada garen tf de renektondan daha iyi ful tank kas yinede adc - apc yi tek kombada bitiriyo aşırı op
    garen reneden dehe op
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamonlyanenvoy

karşıma gelen tüm renektonları ağlattım tank almam lazımsa garenle carry lazımsa jayce ile kafasını eziyorum
    bu arada garen tf de renektondan daha iyi ful tank kas yinede adc - apc yi tek kombada bitiriyo aşırı op
    garen reneden dehe op

garenle adc apcnin yanına koşarak gelebiliyorsan zaten o oyun için teemo bile opdur
  • güldüm bahçeye diktiler
  • Vladimir al ağlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garenle koşmanı engellemeye çalışıyolarsa zaten skillerini sana atmış olurlar takımn tf yi alır
    ama q su tüm yvşltma etkilerini engeelledeğinden beni durduramazlar cumartasi ekle de izle beni garenin gücünü gösterim sana
  • Renekton'a nerf gelicek "e" skilinin armor kırması filan kaldırılıcak deniliyordu.
  • Renekton normal şu durumda shyvanaya bişey yapmaları lazım
  • e skillinin armor kırması kaldırılmadı mı? en son oynadığımda armor kırma yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

Renekton normal şu durumda shyvanaya bişey yapmaları lazım

shyvana nerflendi ki bir daha mı nerflensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

e skillinin armor kırması kaldırılmadı mı? en son oynadığımda armor kırma yoktu.

fury 50 yi geçtikten sonra var zırh kırması
  • op olmasa her turnuvada alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

e skillinin armor kırması kaldırılmadı mı? en son oynadığımda armor kırma yoktu.

fury 50 yi geçtikten sonra var zırh kırması

çok biliyonuz ya. girdim sırf senin şu yorumun için. yok öyle bir şey. slow var 2 saniye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal
    nerflenmezse de bana uyar alır free win kasarım

Tutan mı var?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.