Şimdi Ara

Renekton counter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
14.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler sizce kimler counterlar reneyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Jarvan.
  • Dün Riven'le bayağı bir ezdim Renekton 'u sanırım Renekton'nun player kötüydü .
  • Hiçkimse.
  • teemo-morgana-ryze-soraka(ciddiym)-riven basta ezilir sonda ezer-nasus
    playerligada bagli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renektonu ne durdurabilir diye düşünüyordum konu gördükten sonra. Aklıma garen geldi. Renektonun E skilli ile sana doğru geldiğini görünce silence atabilirsen onun W'sundan önce, renekton mal gibi kalabilir. Ve garen dönmeye başlar. Ayrıca ikinci skillin pasifini full stack yaparsan diğer solotoplara nazaran daha dayanıklı oluyorsun ve renektondan gelecek damage'i bir nebze olsun azaltabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 27 Mayıs 2012; 23:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantheon sanırım dün geldi karşıma bir ezildim bir ezildim anlatamam
  • captain teemo bir numaralı melee champ antisidir
  • Gp , Rumble , Teemo. Parçalar bunlar Rene'yi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

    Gp , Rumble , Teemo. Parçalar bunlar Rene'yi.

    teemo zorluyo ama diğer ikisi bence problem değil. gp eski gp değil mana cost var 2-3 parrrleyde bitiyor. rumble için ise hexdrinker yetiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HellYeaa

    teemo-morgana-ryze-soraka(ciddiym)-riven basta ezilir sonda ezer-nasus
    playerligada bagli

    sorakayı dk 3 olmadan öldürürüm ( ciddiyim )
  • Teemo. Onun dışında ben de durdurulamıyorum pek. 2v1 lane daha çok hoşuma gider çünkü takımım için bu sefer 2 rakibi oyundan düşürmüş oluyorum. Gank atmak içine lane gezmeme gerek kalmıyor, ikisi de karşımda oluyor.
  • Shen al
    Rene iyi ise alamazsın teke tekte belki ama yatmazsın kolay kolay health regen op
  • Olaf Irelia ve Warwick çok sıkıntı yapıyor genelde. Yorickde aynı şekilde biraz sinir bozucu. Teemoya geçecek olursak bence renekton'u durduramaz yada şöyle diyeyim karşıma 4-5 kez en kötü teemo oyuncusu geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nocturne.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nocturne.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

    Teemo herhangi bir meele solotop'ı rahatlıkla counterlayabilir ama renekton buna dahil değil. Çünkü renekton'ın teemoya ulaşması için 2-3 saniye yürümesi ve bu süre boyunca teemo attacklarının ve zehirlerini yemesi gibi bir zorunluluğu yok. E skill'i ile rahatlıkla ulaşabilir, harras'ını yapabilir ve teemodan uzaklaşabilir. Bu da tam tersi renekton'ı teemonun counterı yapar. Gp dediğiniz olay da aynı şekilde. Rumble da merc bot ve hexdrinkerdan sonra çok aman aman bir rahatsızlık vermiyor renekton'a.

    10saniye cdsi var spellerin hocam farkinda misin sen? Sen 10 saniyede bi harras yapabilirken teemonun sen last hit yapmak icin kreplere her yaklastiginda sana sadece bi kere vurdugunu dusun? Oyundan bezersin.

    Hayal aleminde yaşıyor bu arkadaşlar. Teemo , Riven ve Lee Sin gibi mobility'si en yüksek champ.'ları bile bezdiriyor. 10 sec cd'lu Renekton'u kule altından çıkarmaz Teemo. Ki Sadece E skill'i ile ulaşamazsın Ranged bir hero'ya. Ki Teemo'nun MS'i 500+ W ile.

    Riven'dan bahsediyorum. Riven. 4 tane ileriye atılan skill'i var yine de yaklaştırmıyor Teemo. Adam Renekton diyor


    Bi de oyle bi uslubu var ki arkadasin kendinden o kadar emin ki :D cidden garip adamlar var su forumda. Eminim yazdiktan sonra off ne yazdim be millet dot oldu falan demistir ama cik yani olmadi

    Maşallah gençler ne büyük tecrübeleriniz varmış da benim fikrimi bir anda yerdiniz. Early ve mid gamede furry stack full bir renekton'ın tek W + Q vuruşu teemonun yarı canını alır. Teemo'nun düz vuruşlarıyla saniyede ölen bir renekton tanımıyorum. Sizin mantığınıza göre teemo alalım o zaman her oyun, her oyun solotop herosunu outfarm bırakalım, oyundan düşürelim, top kuleyi yıkalım kısacası free win alalım? Kule altı bırakmak kavramı ne zamandır lanede ezmek oluyor? Ne zamandır pushlu lane lane galibi oluyor? Kule altı dediğiniz olayda siz değil karşı taraf xp kaybeder. Junglerınızın aldığı oracle alması yeter bunun için. Riven'ın 4 atılım skill'inin aldığı yol renekton'ın 2 kez seken E skill'inden daha az. Kimseyi " GÖT " etme gibi bir derdim yok, burası forum ben de burda bilgi veriyorum. Bir dahaki sefere aklındaki kelimeleri çekinmeden yaz, sansürleme. Kararlılığını azaltır. Son olarak, evet kendimden emin konuşuyorum, bir dahaki sefere siz de deneyin.




  • Renekton 4 levelde Teemo'nun üzerine öldürmek için atlarsa ya öldürür ya da baseye yollar yalnız. Vur kaçtan bahsetmiyorum yani direk saldırmanız lazım. Bu şekilde aldığım fb lerin haddi hesabı yoktur. Ayrica Teemo'nun range fazla yüksek değil hani siz last hit yapmaya çalışırken o geliyor size vuruyor ya işte o sirada siz de ona biraz yaklaşsaniz o da Q nun rangeine giriyor bu şekilde hit trade yapabiliyorsunuz +Q ile sustain sağlıyorsunuz. Teemo'nun ise hiçbir sustain skilli yok. Eğer sustain için Wriggle çıkarsa bu sefer Wit's End gecikir bu da sizin işinize gelir. Hiç olmadi Warden's Meil+Spirit Visage ile Teemo'ya karşı gayet rahat top tutmanız lazım. Bu arada bunları bir tarafımdan sallamıyorum. Teemo ile bir çok kez karşi karşıya geldim az çok tecrübem var hani.

    edit: Teemo ve Renekton tartışmasına itafen yazmıştım ama mesajlar silinmiş galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentDoom -- 28 Mayıs 2012; 3:05:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irelia 3 lvlda alir renektonu diye dusunuyorum
    jax ile karsima cok renekton geldi ama ezilmedim hic sonra lee sin alabilir renektonu darius da iyi olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cho, malp counter olmaz ama farmda yaparlar. Malp belki yapamaz, ya da yapar.
  • kennen
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.