Şimdi Ara

Renault Vel Satis kullanan ya da daha önce kullanmış birileri var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: huso0655

Hayran oldugum ender fransizlardandir,benimde niyetlenip memurmaasiyla cesaret edemedgm bir Hayvani Aractir kendileri..Opel Signum ve Reno Velsatis arabanin kaplanidirlar..

opel signum la beraber onun platform kardeşi fiat croma da bence en şık ve değeri bilinmemiş araçtır.

Renault Vel Satis kullanan ya da daha önce kullanmış birileri var mı?

Renault Vel Satis kullanan ya da daha önce kullanmış birileri var mı?

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben var demiyorum.

Serviste megane 2 tamponu bile yok.

Servisler zaten parça bekletmiyor kaporta aksamlarında lazım oldukça sipariş ile getirtiyorlar.

Ha benim parçayı da istersem getirtirler.

Ama şu da var.Avrupa'dan parça getirmek dediğiniz olay için 3-4 hafta beklemiyorsunuz.

1-2 haftada gelir taktırılır.Şu var. Tek sorun çıkma parça getirtemiyorsunuz Avrupa'dan.

Şu var.Bu parçayı Avrupa'dan en geç 2 hafta getirtirsiniz ama maliyeti ne olur belli olmaz.

Ben o açıdan sizinle aynı fikirdeyim.

Ama bunun aracın F/P sine etkisi yok yürütmesine etkisi var.
  • Bizim sitede orta yasli bi abide var bildigim kadariyla seri bir arac bakim ucreti yuksek ve 2. Eli yok gibi ayrica aracin tasarimi gercekten vasat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 11 Ocak 2015; 22:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vel hasılı kelam.
    Vel satis alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Bu açıklayıcı cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Vel hasılı kelam.
    Vel satis alınmaz.

• laguna 2 alinir kaldi ki lagunanin parcasi zor,zor bulunuyorsa vel satis i hic dusunemiyorum...millet ayni paraya d segmenti arac varken b segmenti tenekelere bosuna binmiyor

• Güzel arabada bir sorun çıkması durumunda çok başınız ağrır aynı sınıfta signum 1.9cdti daha mantıklı bir secim olacaktır motor konusunda

• Kendisi sevdiğim fransız makinelerdendir.
    Hatta ilan sitesinde ilan sayfasını favorilerime ekledim millet ilan ekledikçe mail ile takip ediyorum.
    Aracı alacağımdan değil ama seviyorum.

2.0 benzinli olanı diğer reno grubu ünitesidir diye tahmin ediyorum. Ülkemizde de parçası bulunabilir.. Detaylıca bakmak lazım.

Kaporta aksamı da kasko olduğu sürece renault servisinden temin ettirilir.

Hatta tahminim odur ki yasal zorunluluklar sebebiyle bazı parçalar zaten stoklarda vardır. Olmayanlarda getirtilir. Sonuçta avrupa arabası..

görece yaşı ilerlediği için vergi problemi de olacağını düşünmüyorum.

Fiyat olarak da benim gözümde maksimum ederi 20 - 25 bin tl. Daha fazla isteyen hayal görüyordur. ( tabi bu benim düşüncem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 13 Ocak 2015; 5:56:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.