Şimdi Ara

renault ve dacia birbirine girdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • renault ve dacia birbirine girdi. artık hangisi renault hangisi dacia bilinmiyor. başka ülkelerde dacia logan olarak sattığı araci bizim ülkemizde sembol olarak satıyor. bizde duster olarak satılan araçlar da başka ülkelerde renault amblemiyle satılıyor.

şimdilerde bu karışıklığa birde nissan eklenecek bakalım hangisi hangi kalitede çözebilecek miyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz4335 -- 28 Eylül 2013; 19:47:00 >

• ihtiyaçlarımı karşılasın yeter pek marka takıntım yok )
  • GM'de yapıyor aynı şeyi.
  • zaten ortada dacia diye birşey yok ki , alayı reno .
  • Basliga bakip dedim herhalde ortaklik bitti
    Hepsi ayni derenin baligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Basliga bakip dedim herhalde ortaklik bitti

aynen ben de dacia renault a bi çekil bişey deniycez dedi zannettim
  • Başlığı görünce bende renault ve dacia yöneticileri birbirine girdi sandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dacia adamların kendi malı istediği gibi oynar
    zaten dacianini sadece kaporta kalitesi dacia. motor yürüyen aksam şanzıman vs renaultla aynı
  • Dacia diye 1.5dci 90hp motorlu clio iç tasarımlı reno yürürlü stepway aracı 3 ay önce 35.5bine aldım şimdiki fiyatı 38.500 tl. ben memnununum daciamdan pardon renaultumdan yada dacnaultumdan

Bu arada daciaların kaporta dayanımını bilmiyorum ama kaportada iç taraflarda kalan kısımlarda hatalar fazlaca çok bunu bana ford otosanda kaporta kalıp usta başı olan akrabam gösterdi ufak tefek hatalar oladar çokki dalgalanmalar kalıp hataları vs..tabi o gösterene kadar benim farkına varıcağım şeyler değildi..Ancak bu hatalar aracın fiyatını belirleyen önemli etken araçta kalite arttıkça bu hatalar sıfıra iniyor..dacia da bu yüzden daha uyguna maal ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 28 Eylül 2013; 19:55:04 >
  • Ya reno neyse de nissana yazik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Basliga bakip dedim herhalde ortaklik bitti

aynen ben de dacia renault a bi çekil bişey deniycez dedi zannettim

• Renault işi biliyor, Logan a Renault amblemini koyup peynir ekmek gibi satıyorlar şirketlere.

Aynı araç Logan diye satılsaydı eminim ki bu kadar fazla satılmazdı.
  • birsey mi deneyecegiz

• hunter06 kullanıcısına yanıt
    ranault ile tek ortak yanları motorları ve yürüyen aksamları. iç mekanda da bazı yerlerde ortak parçalar var. Gerisi hurda. skodanın vw ile olan ilişkisi gibi değil reno dacia ilişkisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 28 Eylül 2013; 21:16:31 >
  • İlk resimdeki yeşil aracın ön panel ışıklı yazımı
  • Bir otomobil dergisi vardı, adını tam hatırlamıyorum araçların logolarını kapatmışlar yoldan geçenlere sormuşlar. Bir çoğuda bilememiş. Sanırım artık Renault'la, Dacia'nın logoları kapalı olmadan da bilemeyeceğiz
  • ladayı unutmuşsunuz rusyada dacalar reno . dacia mcv lada olarak ****ı.
    satın alınan lada fabrikalarından bir tanesi (togliatti) dünyanın en büyükkapalı alana
    sahip fabrikasıydı. yani işler dahada karışacak.
  • Bende "ver mektuplarımi, al mektuplarını" olarak anlamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Dacia diye 1.5dci 90hp motorlu clio iç tasarımlı reno yürürlü stepway aracı 3 ay önce 35.5bine aldım şimdiki fiyatı 38.500 tl. ben memnununum daciamdan pardon renaultumdan yada dacnaultumdan

Bu arada daciaların kaporta dayanımını bilmiyorum ama kaportada iç taraflarda kalan kısımlarda hatalar fazlaca çok bunu bana ford otosanda kaporta kalıp usta başı olan akrabam gösterdi ufak tefek hatalar oladar çokki dalgalanmalar kalıp hataları vs..tabi o gösterene kadar benim farkına varıcağım şeyler değildi..Ancak bu hatalar aracın fiyatını belirleyen önemli etken araçta kalite arttıkça bu hatalar sıfıra iniyor..dacia da bu yüzden daha uyguna maal ediliyor.

fabrikadan defolu çıkan renaultlara dacia amblemi yapıştırıyorlar galiba hocam

• cengiz4335 C kullanıcısına yanıt
    Hocam nissan nasil eklenecek bu karisikliga o kismi tam anlamadim '.' Nissan'i Reno mu aldi yoksa

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.