Şimdi Ara

RENAULT UN BÜYÜK AYIBI ... !!!!! herkes okusun !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar ca araba özelemi çeken birisi olarak . en sonunda almaya karar verdik .
    Bugun İstanbul Güngörendeki zenginli bayisine gittim ve aracın olmadığını söylediler...
    Olay şimdi başlıyor asıl sıkı durun ..Megane HB Authentique 1.6 16V internet sitesinde 36.900 tl olarak gözüküyor sitede manşet şeklinde renaultun girersiniz göreceksiniz zaten ..
    Satış temsilcisi kız bilgisiz di soruyoruz sıkılarak cevap veriyordu...
    ve bu aracı sorduğumuzda satış temsilcisi o araç yok olmayan bir model reklam amaçlı siteye konduğunu söyledi .. tekrar sordum sparişle getirlmezmi beklemeye razıyız falan filan , olmuyor dedi öyle bir araç yok satılmıyor reklam olarak konuldu diye yineledi aynı şekilde.

Benim sinir olduğum konu insanların duygularıyla resmen kasti olarak reklam adı altında oynanıyor .. internette görünce tamam dedim bu araç güzel alacağım kısmetse .( tabi kısmet olmadı )
    Şimdi bu yanılmaca karşısında yapabileciğim bir şey varmı .. şikayet sitelerine falan yazarsam etkili olurmu renaultun böyle bir kurnazlığa baş vurduğunu ...

yemin ediyorum o kadar hayal kurdum sonunda olacak diyordum gittim ve reklam tamamen enayi yerine koyuyorlar halkı artık ....

resimleri de ekliyorum ne dersiniz .... . ???

• iletişim kısmından hem mail yoluyla hemde telefon ile şikayetini bildir ve bayiden şikayetci ol müşteri memnuniyetinden ötürü.. ;)
  • böyle bir şey gerçekse reklam düzenleme kurulu direk müdahele eder. büyükte ceza alırlar. bana satıcının bilgisizliği gibi geldi. bugün fluense bakmak için gittiğimde nisan kampanyalarının bugün haberinin geldiğini söyledi satıcı. çok güzelde indirim yapmışlar dedi.
  • aynen şikayet ettim zaten renaultun sitesindende aynı şekilde yazdım böyle bir durum gerçekten varmı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

aynen şikayet ettim zaten renaultun sitesindende aynı şekilde yazdım böyle bir durum gerçekten varmı diye.

her konuda böyle hakkınızı arayın.
    ben cono olduğumdan zaten kimse benim hakkımı yiyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cono01

quote:

aynen şikayet ettim zaten renaultun sitesindende aynı şekilde yazdım böyle bir durum gerçekten varmı diye.

her konuda böyle hakkınızı arayın.
    ben cono olduğumdan zaten kimse benim hakkımı yiyemez.

destekiğiniz için teşekkür ederim..
  • Şikayetlerinizi bildirn tabiki ama çok fazla bi sonuç alacağınızıda düşünmeyin.Bugüne kadar renault şikayetlerimden hiçbirşey çıkmadı.Aradılar özür dilediler okadar.Sizden de özür dilerler isterseniz bi üst pkaet olanı size cüzzi bi indirimler verelim derler (Derlerse oda iyi ) olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasans

Şikayetlerinizi bildirn tabiki ama çok fazla bi sonuç alacağınızıda düşünmeyin.Bugüne kadar renault şikayetlerimden hiçbirşey çıkmadı.Aradılar özür dilediler okadar.Sizden de özür dilerler isterseniz bi üst pkaet olanı size cüzzi bi indirimler verelim derler (Derlerse oda iyi ) olur biter.

Göndermiş olduğunuz mesajınız ilgili birimlerimize iletilmiş; konuyla ilgili çalışmalar başlatılmıştır.
    İlgili kişilerin incelemelerine istinaden size en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir.

Yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtir, Renault olarak her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
    RENAULT Müşteri Hizmetleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasans

Şikayetlerinizi bildirn tabiki ama çok fazla bi sonuç alacağınızıda düşünmeyin.Bugüne kadar renault şikayetlerimden hiçbirşey çıkmadı.Aradılar özür dilediler okadar.Sizden de özür dilerler isterseniz bi üst pkaet olanı size cüzzi bi indirimler verelim derler (Derlerse oda iyi ) olur biter.

Göndermiş olduğunuz mesajınız ilgili birimlerimize iletilmiş; konuyla ilgili çalışmalar başlatılmıştır.
    İlgili kişilerin incelemelerine istinaden size en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir.

Yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtir, Renault olarak her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
    RENAULT Müşteri Hizmetleri

merak ettim ne bilgisi vereceksiniz ? Mesala dah 1 hafta oldu ankara mais şubesine gittim Axa sigortanın sağladığı standart estetik için ne yaptılar sizce iç - dış yıkama söyleseydiler böyle yapacakalrını uyguun bi yerde yıkatırdım arabamı.Bu arada iç dış yıkam derken içinide öylesine yapılmış koltukların tam olarak süpürülmemiş bile.Ama bu sefer şikayet etme gereği bile duymadım.Neden biliyorusunuz ? Çünkü oradaki arkdaşa sorduğumda en azından arabanız iç dış yıkaması yapıldı dedi.Daha nediyeyim.Bakın bu arada nededim sorduğumda dedim zaten sormadan yapılan iş hakkında bilgi vermek yok zaten.Daha çok var ama neyse.

• bende merak ettim bakalım ne olarak geri döneceklerini baya....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.