Şimdi Ara

RENAULT TRAFİC 1.9 100HP Mİ?YOKSA HYUNDAİ H-1 2.5 170 HP Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
59.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: froster2006

H-1 yabancı dergilerce de adından övgüyle sözedildiğini okuduğum bir model.

Alıntıları Göster
    laf h-1 den acılmışken bu aracın bence turkiyede satılmaması gerek cogu ticari araç kullanıcı kendisini f-1 plotu sandıgı için bide altına 170ps lik bi araç geçince ne yapacagını şaşırıyor 3 seferdir basıma geliyo otobanda 170-190km hızla giderken bende yol istedikleri oluyor ve hızımı kesmeden sağa cekilince rahat bi şekilde geçiyorlar e be adam sen o hızlan giderken onune bisey cıkarsa nasıl manevra yapacaksın nasıl duracaksın ya bu araçların hızlarını limitlemeleri lzm yada hiç satılmaması lzm tahmin ediyorum yakında h-1 len makasa girende gorurum herhalde.....

• H-1...
  • Arkadaşım sakın hyundai ye yanaşma bindim pişmanım.bende aynı senin gibi hem iş için hemde gezmek için aldım.ama arabanın hergün bir sorunu çıkıyor bıktım artık sonunda arabayı satıp kurtuldum.41.900e aldığım arabayı 29.000e sattım.ondan sonra gittim renault a 115 dCi lik trafic aldım tam bir iş ve gezme arabası harika z da yakıyor üstelik vergiside az bence trafic al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu76

Arkadaşım sakın hyundai ye yanaşma bindim pişmanım.bende aynı senin gibi hem iş için hemde gezmek için aldım.ama arabanın hergün bir sorunu çıkıyor bıktım artık sonunda arabayı satıp kurtuldum.41.900e aldığım arabayı 29.000e sattım.ondan sonra gittim renault a 115 dCi lik trafic aldım tam bir iş ve gezme arabası harika z da yakıyor üstelik vergiside az bence trafic al
    Çok yakar vb yorumlar diğer motor için geçerlidir benim bildiğim.Crdi motor az yakar.Eğer aracı dediğiniz gibi fazla yormayacaksanız(az yük+gezinti) trafic'te iyidir,fakat h1 daha yeni bir araç,motor gücü,torku ve özellikleri ciddi anlamda ilgi çekici.Eğer aracı yakından gördüyseniz,görünüm olarakta çok şık.3 yılı aşkındır kia kullanıyorum,önemli bir problemim olmadı henüz,hyundai kullanan arkadaşlarımda özellikle müşteri memnuniyetinden memnunlar,servisten şikayet eden olmadı henüz.Anlayacağınız forumun genel kanaati h1 yönünde,ancak yinede siz iki aracıda test edin

• quote:

Orijinalden alıntı: ertu76

Arkadaşım sakın hyundai ye yanaşma bindim pişmanım.bende aynı senin gibi hem iş için hemde gezmek için aldım.ama arabanın hergün bir sorunu çıkıyor bıktım artık sonunda arabayı satıp kurtuldum.41.900e aldığım arabayı 29.000e sattım.ondan sonra gittim renault a 115 dCi lik trafic aldım tam bir iş ve gezme arabası harika z da yakıyor üstelik vergiside az bence trafic al
    2.5 'in vergisi fazla olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Alıntıları Göster
    tıcarılerde motora gore degıl vergı tonaja gore o yuzden vergı konusunda sıkıntı yok.....

h-1 ınceledım ve cok ıyı bır arac olmus bence uzun yıllar hyundaı kullandık mınıbus olarakda h-100 umuz vardı bu arac starex degıl h-100 un devamı gıbı bısey ama kalıte olarak cok ıyı bır arac....

trafıc degılde opelın vıvaro aynı konsptekı aracı vardı fena degıldı ama yakıtı cokdu 1.9'un dıger hyundai h-100 de 2500 motordu ve 1.9 dan az yakıyodu ozellıkle yuklemelerde daha cok farkedıyo bu oran....

ben keısnlıkle h-1 derim tasarım olarakda cok hos arac ozellıkle kokpıt falan oldukca ıyı ve kalıtelı....

• quote:

kamyonet sınıfında olduğu için fazla bir vergisi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

kamyonet sınıfında olduğu için fazla bir vergisi olmaz

Alıntıları Göster
    100lük trafic çok kullandım hatta bu akşam da aksilik olmazsa direksiyonuna oturacağım.Gelelim görüşlerime.Araç turbo devreye girene kadar cansız turbo devreye girince gerisi malum.Ben 500kgdan fazla yükle aracı kullanmadım ama 500kglık yükle kullandım.Turbo sayesine gayet güzel gidiyor. 6vites şanzuman.Frenleri güzel.Hızı belli etmiyor.Debriyaj ve direksiyon çok yumuşak.yaklaşık 500kglık yükle 145 km hıza çok rahat çıkıyor.Ama h-1 hakkında hiç bilgim yok.Teknik verilere bakıldığında 240nm lik trafiğin performansı benim hoşuma gittiğine göre 400nm tork daha da bi zevk verir herhalde.Tüketim olarak trafic çok memnun edici.H-1 sanırım daha fazla yakar sonuçta hacim tork ve kütle hepsi yüksekse bu aracın tüketimini traficten düşük beklemek mantıksız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

100lük trafic çok kullandım hatta bu akşam da aksilik olmazsa direksiyonuna oturacağım.Gelelim görüşlerime.Araç turbo devreye girene kadar cansız turbo devreye girince gerisi malum.Ben 500kgdan fazla yükle aracı kullanmadım ama 500kglık yükle kullandım.Turbo sayesine gayet güzel gidiyor. 6vites şanzuman.Frenleri güzel.Hızı belli etmiyor.Debriyaj ve direksiyon çok yumuşak.yaklaşık 500kglık yükle 145 km hıza çok rahat çıkıyor.Ama h-1 hakkında hiç bilgim yok.Teknik verilere bakıldığında 240nm lik trafiğin performansı benim hoşuma gittiğine göre 400nm tork daha da bi zevk verir herhalde.Tüketim olarak trafic çok memnun edici.H-1 sanırım daha fazla yakar sonuçta hacim tork ve kütle hepsi yüksekse bu aracın tüketimini traficten düşük beklemek mantıksız olur.

Alıntıları Göster
    trafic le 153000 km yaptım 1.9 motor biraz zayıf kalıyor kronik bir arızası yok ,sadece ön takım problemli 60000 km de bir değişmesi gerekiyor, ama güzel bir araba son zamlarla 230 krş yakıyor ,lastikler müsade ettiği ölçüde yükü sallamıyor ,o yüke gelmez diyen arkadaşlara ısrarla duyurulur,
    daha geçen hafta afyondan 2590 kg mal yükledim lastikler yere yapıştı ,ancak araç yükü kesinlikle belli etmiyor lastik korkusu olmasa çok rahat 160 -170 yılan gibi akıyor ,yükü attıkça motor daha güçleniyor sanki,ama boşken kalkışlarda zayıf kalıyor
    gelelim hyundaı a eski modellerinde yakıt sarfiyatı çok fazlaydı o sorun çözüldüyse iyidir ancak iyi araştırmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

trafic le 153000 km yaptım 1.9 motor biraz zayıf kalıyor kronik bir arızası yok ,sadece ön takım problemli 60000 km de bir değişmesi gerekiyor, ama güzel bir araba son zamlarla 230 krş yakıyor ,lastikler müsade ettiği ölçüde yükü sallamıyor ,o yüke gelmez diyen arkadaşlara ısrarla duyurulur,
    daha geçen hafta afyondan 2590 kg mal yükledim lastikler yere yapıştı ,ancak araç yükü kesinlikle belli etmiyor lastik korkusu olmasa çok rahat 160 -170 yılan gibi akıyor ,yükü attıkça motor daha güçleniyor sanki,ama boşken kalkışlarda zayıf kalıyor
    gelelim hyundaı a eski modellerinde yakıt sarfiyatı çok fazlaydı o sorun çözüldüyse iyidir ancak iyi araştırmak lazım

Alıntıları Göster
    Önceden hyundai'nin 2.5 crdi 140 hp olanından kullanıyordum yakıt olarak çok makuldu. En önemlisi çok sağlam bir araçtı ön ve arka takımı basit yapılmasına rağmen idda ediyorum transporter,vito veya trafikten kesinlikle daha sağlamdır. Benim kullandığım modelde 140 hp 320 tork vardı. Performans olarak fazla iyiydi manyak şöförlerin eline geçtiğinde trakfikte milleti sıkıştırıyorlardı. Yeni çıkan h1 önceki starexden çok daha iyidir tabi ama starex bile ticari yönden çok başarılı modeldi. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Önceden hyundai'nin 2.5 crdi 140 hp olanından kullanıyordum yakıt olarak çok makuldu. En önemlisi çok sağlam bir araçtı ön ve arka takımı basit yapılmasına rağmen idda ediyorum transporter,vito veya trafikten kesinlikle daha sağlamdır. Benim kullandığım modelde 140 hp 320 tork vardı. Performans olarak fazla iyiydi manyak şöförlerin eline geçtiğinde trakfikte milleti sıkıştırıyorlardı. Yeni çıkan h1 önceki starexden çok daha iyidir tabi ama starex bile ticari yönden çok başarılı modeldi. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    H-1 i Bi abi aldı.Belkide Türkiye de ilk alanlardan biridir.Felaket gidiyor diyor fakat motorin i suyu bırak çeşmeden akar gibi götürüyor diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

H-1 i Bi abi aldı.Belkide Türkiye de ilk alanlardan biridir.Felaket gidiyor diyor fakat motorin i suyu bırak çeşmeden akar gibi götürüyor diyor

Alıntıları Göster
    H-1 daha ağır ve arkadan itişli,Trafic daha hafif ve önden çekişli.Vergi olarak da yanlışım yoksa koltuklu olunca panelvan olacağı için yeni zamlarla traficin vergisi 648tl,h-1in vergisi 977tl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci81

H-1 daha ağır ve arkadan itişli,Trafic daha hafif ve önden çekişli.Vergi olarak da yanlışım yoksa koltuklu olunca panelvan olacağı için yeni zamlarla traficin vergisi 648tl,h-1in vergisi 977tl olacak

Alıntıları Göster
    Tereddütüm gene yakıt konusunda. Gene 2,5 motor gene arkadan itişli gene yüksek tork yüksek hp.. Hyundainin Mühendislerini Çözemedim Doğrusu.. Ve Hyundai'nin Sağlamlık konusunda tereddütlerim var .. Bilgilendirecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

Tereddütüm gene yakıt konusunda. Gene 2,5 motor gene arkadan itişli gene yüksek tork yüksek hp.. Hyundainin Mühendislerini Çözemedim Doğrusu.. Ve Hyundai'nin Sağlamlık konusunda tereddütlerim var .. Bilgilendirecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Piyasada 1 tane H-1 var ise 10 tane Trafic var. Bu da demek oluyor ki ikinci elde Trafic daha avantajlı...
    İki gündür paso dağ yollarındayım; Mut/Ermenek/Gülnar civarı...
    Üstelik 2 ton civarı yükle...
    Çekmez, gitmez diyenler sanırım bu aracı kullanmamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Piyasada 1 tane H-1 var ise 10 tane Trafic var. Bu da demek oluyor ki ikinci elde Trafic daha avantajlı...

Alıntıları Göster
    yahu bilmediğiniz araç hakkında yorum yapmayın insanları da şaşırtmayın trafic 2005 model ile 170 km den aşağı düşmediğim olmuştur 1 ton yük ile
  • quote:

Piyasada 1 trafiç varsa 50 transit var madem avantaj peşindesin neden trafiç yerine daha avantajlı transit almadın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 9 Ekim 2012; 13:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Piyasada 1 trafiç varsa 50 transit var madem avantaj peşindesin neden trafiç yerine daha avantajlı transit almadın??

Transit de var.
  • quote:

quote:

quote:

Transit de var.

cevap alamadım ben şimdi transit daha avantajlı iken trafiç niye aldın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Transit de var.

cevap alamadım ben şimdi transit daha avantajlı iken trafiç niye aldın

Benim değil çalıştığım şirketin araçları hem Trafic hem Transit var.
    Transit, Trafic'e göre daha fazla yük taşıyor. Ufak yüklerde Trafic, Transit'ten daha az yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

araç alındı mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.