Şimdi Ara

Renault Talisman Estate Tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransız otomobil devi Renault, Talisman adındaki sedan modelinin ardından, şimdi de Talisman Estate modeli ile karşımızda. İşte yeni Renault Talisman Estate.

Türkiye pazarındaki güçlü markalardan olan Renault, Latitude modelinin yerini alacak yeni Talisman modelinin tanıtımını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmiş, özellikle tasarım ve konfor tarafında yeni Talisman çok beğenilmişti.

Güçlü ve konforlu tasarım anlayışı, geniş bagaj hacmi
    Talisman'ın ardından Renault'un d segmentinde station wagon modeli olacak Talisman Estate de yakın zaman önce tanıtıldı. Talisman'ın bagaj kapasitesini yeterli bulmayan ve daha çok seyahat edip, büyük bagaj hacmine ihtiyacı olanlar tarafından tercih edilebilecek yeni Talisman Estate, konfor tarafında en az sedan Talisman kadar başarılı.

Talisman'da olduğu gibi geniş iç hacmi ile son derece rahat bir otomobil olduğu görülen yeni Talisman Estate, Talisman'da olduğu gibi yüksek performanslı motor seçenekleri ve 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımana sahip.

Benzinli ve dizel olmak üzere farklı TCe ve dCi motor seçenekleri olan yeni Renault Talisman Estate, 200 beygire kadar benzinli, 160 beygire kadar dizel motor gücü sunabilmekte.

Yeni Talisman ve Talisman Estate, yıl sonunda Türkiye'de!
    Yıl sonunda Talisman ile satışa sunulması beklenen yeni Talisman Estate, muhtemelen başarılı tasarmı, konforlu iç yapısı ve yüksek performanslı motor seçenekleri ile d segmenti station wagon otomobiller arasında çokça tercih edilecek.

http://shiftdelete.net/renault-talisman-estate-tanitildi-63517

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmonte -- 30 Ağustos 2015; 8:12:51 >

• Talebi olan bir arac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba guzelmis. Ancak izgarayi duz dusunun. O farlar ve izgara hangi arabayi animsatiyor sizce?

Evet dogru bildiniz farlar ve o izgara kismi bildigin passat. Calmislar demiyorum. Animsatiyor diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 30 Ağustos 2015; 9:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sw çok sevmememe rağmen güzel bir araç. Ama sw olduğu için tutmayabilir.
  • Sw tutmaz ama sedan modeli bence tutacak.
    Passat kadar yollarda göremeyiz ama Superb kadar satar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Araba guzelmis. Ancak izgarayi duz dusunun. O farlar ve izgara hangi arabayi animsatiyor sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Megane içinde 2015 son çeyrek demişlerdi fakat 2016 tarafına ertelediler.Talisman çok hoş araba sw'si ülkemizde pek uygun değil ayrıca ben Talismanın 2015 sonunda geleceğini düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT TARACCO VS RENAULT KOLEOS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    Evet boyle baktigina gore passata benzedigini anladin sen de. Seni senii

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Evet boyle baktigina gore passata benzedigini anladin sen de. Seni senii

Passat

Daha onceden bu konu konuşuldu

• Türkiye de hangi sw araç doğru düzgün tutuldu ki talisman tutsun
  • Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    Tuh ona yetisemedim o zaman. Neyse artik. Ama arac guzel. Umarim tutar

• Umarım

• Her tarafı talisman olsa nolur işte Reno sonuç olarak Yine ölü doğdu yine satmayacak.. yine 120 bine alınan sıfır talismanlar 2 sene sonra 70 bine satılacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Her tarafı talisman olsa nolur işte Reno sonuç olarak Yine ölü doğdu yine satmayacak.. yine 120 bine alınan sıfır talismanlar 2 sene sonra 70 bine satılacak...

Passatı ilahlaştıran doğuş ve fanboyları utansın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

Türkiye de hangi sw araç doğru düzgün tutuldu ki talisman tutsun

Clio 4 sw tuttu bence.
    Aileler çok tercih etmiş.
    Cam tavanlı, icon modeli, siyah ve kırmızı renklerle çok fazla görüyorum.

• coupeyi de cok begenmistim bu da ayni sekilde cok hos olmus. bu talisman icin surus ozellikleri ve fiyati disinda baska soru isareti kalmadi. surus ozellikleri iyiyse ve rekabetci fiyattan gelirse cok fazla satacagini dusunuyorum.

• Bu araba ölü doğacak bak görün. Kaderi latutide ile aynı olacak. Türk insanı fazla detay sevmez. Hepimizde şu mantık var: Fazla detay = Fazla elektronik aksam = Fazla elektronik = Fazla arıza.

Millet gidip özelliksiz tenekelayn boş sade arabalara binecek.

Bundan aylar öncede Mondeo için passat killer oldu, mahvedecek, ortalığı kasıp kavuracak, çok satacak falan dendi. Mondeo da satış rakamları patates oldu.

Eğer bana sorarsanız, (sıfır takıntısı yoksa) İkinci el tertemiz, az km'li Dizel Laguna şuan bu sınıfta alınabilecek en mantıklı araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 30 Ağustos 2015; 10:16:43 >
  • Sehir neresi hocam?
    Ben ankara da hic farketmiyorum bile
    Genelde aileler hatchback vede sedan tercih ediyorlar bunlarin yetersiz oldugu kosullarda devreye doblo caddy fiorino vs vs giriyor hele kayseride doblo tarzi araclar cok fazla
    Sw pek yok 100 aractan belki 4-5 i sw dur...

• Bu araçla passat aynı zamanlarda test ediliyordu,b8 passat piyasada yokken captur ve yeni espace ortaya çıktı ve talisman captur ile espace den izler taşıyor.Önden bakıldığında kalas gibi tasarımı olan,yemek masası gibi dumduz çizgisiz bi kaputa sahip olan passatla alakası yok kısaca
    Ayrıca burda yine satamaz falan diye gülenleri anlamiyorum.Satarsa satar satamazsa reno düşünsün.Neden bi markaya bu kadar tapıp dünyanın en iyi otomobilinin sahip olduğunuz araç olduğunu düşünüyorsunuz.Hayır satılan her araçtan yüzde falan mı alıyosunuz çok ilginç gerçekten.Ya babanız o markanın ceo su ya da ciddi problemleriniz var

• quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

Sehir neresi hocam?
    Ben ankara da hic farketmiyorum bile
    Genelde aileler hatchback vede sedan tercih ediyorlar bunlarin yetersiz oldugu kosullarda devreye doblo caddy fiorino vs vs giriyor hele kayseride doblo tarzi araclar cok fazla
    Sw pek yok 100 aractan belki 4-5 i sw dur...

Antalya ve Kütahya'da çok gördüm.
    Çoğunluk sedan ve hatchback tabiki de ama Clio sw de iyi satmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.