Şimdi Ara

Renault Symbole Sonradan Klima Takılırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Bizim arkadas 2012 symbol aldi digital saat yok kilma yok 4 adet tavan.tutamaclari yok ful olan modelde hepsi var 4 adet tutamac alakta sana tanesi 5tl den full yapak sunu dedim ne dalga geciyosun diye bana sovecekti hahaha

o nebiçim sümbülmüş,benim loganda aynı yıl hepsi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 logan var 35 derece havada açtıktan 10 dk sonra soğuktan damağım birbirine vuruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim hocam bilgilendirdiginiz icin eve donerken uygulayacagim dediginizi bakalim sonuc gerçekten arabayi alirken beklediğimiz gibi olacak mi

Edit:

Bir de fan hizi kisminda 2 taraf var birisi dışarıdan hava alip içeriye veriyor digeri iceride ki havayi devir daim yaparak veriyor ben hep iceride ki havayi kullandığı kısımda calistiriyorum kaloriferde klimada da bu sekilde mi kullanmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 25 Haziran 2016; 10:32:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    İçerdeki hava devir daiminde daha fazla soğutur daha az tüketim demek olur. Ama içerisi havasız kaldığında bu mantıklı olmaz. Nacizane tavsiyem benim yaptığım araca binince klimayı çalıştırıyorum haraket edince camlar açık hem içerisinin hava sirkülasyonu hemde daha çabuk soğutma demek klima tam performansa geçince camları kapatıyorum. Bu dediklerim yaklaşık 2 3 dk sürüyor.

• Yav delirecem yav nasil klima olmaz inicem tekmeleyecem sinirimden keske almasaydim cok pismanim

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

bizim l300 de de klima yok. l300 e klima takılabiliyor mu? bugün hep cam açık gezdim rüzgarı yedim. biraz başım ağrıdı akşam.

Her araca klima takilir ben daha once kendi aracima kendi imkanlarimla takmistim. illa para karsiligi yapan birileride vardir zor degil ama ucuz olmaz.

siz kaça mal ettiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

bizim l300 de de klima yok. l300 e klima takılabiliyor mu? bugün hep cam açık gezdim rüzgarı yedim. biraz başım ağrıdı akşam.

Her araca klima takilir ben daha once kendi aracima kendi imkanlarimla takmistim. illa para karsiligi yapan birileride vardir zor degil ama ucuz olmaz.

siz kaça mal ettiniz?

300-400 lira gibi bi para harcamıştım. en pahalı şeyi kompresör geri kalan parçalar radyatörler hortumlar ve fanlar para tutmuyor. tabi bazı şeylerin elinizden gelmesi gerekiyor mesela araçta yeni bi kasnak ayarlamanız lazım. radyatörü güzel biyere sabitlemeniz lazım kanalları döşemeniz lazım v.b gibi.

• klimayı bırak yıl olmuş 2016 bazı araçlarda direksiyon sabit. hiç bi ayarı yok.

bende 86 model lancer vardı onda bile klima vardı , gerçi kendini anca soğutuyodu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Yav delirecem yav nasil klima olmaz inicem tekmeleyecem sinirimden keske almasaydim cok pismanim

arabayı alırken klima parası ödemeyip boşline aldığına göre tekmeyi hakeden araba değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Yav delirecem yav nasil klima olmaz inicem tekmeleyecem sinirimden keske almasaydim cok pismanim

arabayı alırken klima parası ödemeyip boşline aldığına göre tekmeyi hakeden araba değil

Bayide 1 tane kalmisti mecbur aldim ozamanlar arabadan anlamazdik cahildik simdi bedava versin almam

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

Benim 2004 bile var 1.4

Ben yok sanıyordum (çünkü soğutmuyor) radyatör ustası var bunda klima dedç sanırım gazı yok

hocam güldürdün

• takılırda saga cekıp bosa atıp bosta gaz verıp klımayı calıstırman uyguun olur degılse 1 . vite kadar dusersın arkadakıler kufreder
  • Klimam iyi çalışmıyor diyenler muhakkak polen filtresini degistirsinler

• Uyduruk doğana bile bin liraya takiyorlarsa clioyada o civar patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam klima klima diyolarda bizim arabada ki klima kendini anca sogutuyor arabayi alirken klimali diye aldik.Babam disarisi +40 derece olsun iceride usuyecegiz derdi beklentimiz o kadar buyuktu hayal kirikligimiz ne kadar buyuk oldu tahmin edin.Belediye otobuslerinde ki gibi klima olmadiktan sonra anca satarken daha fazla tercih ediliyor diye aliriz artik bundan sonra pek bir ise yaradigini gormedim.

Clio symbol kullanipta sogutmasindan memnun olan var mi bilmiyorum belki bizim klimada sorun vardır diye düşünmüyor degilim soguk ufluyor ama yetmiyor yola cikmadan 10 dk once baslattim klimayi yolda camlar full kapali son seviyede calistirdim islemedi en sonunda actim camlari püfür püfür gittim.

hocam 2005 model 1.5 dci symbol kullandım yazın 40C* Sıcaklarda kliması çok iyi soğutuyordu.hemen soğutması için klimayı açmadan evvel camları komple açıp bu sırada klimayı açıp içerdeki sıcak havayı atmak gerekiyor yola çıktıktan sonra camları kapatınca anında soğutuyordu.direk camları kapatıp klimayı açınca içerdeki 60C* lik havayı soğutması daha zor olur.

Bizim müdüriyetin makam aracı 2005 model symbol. Direksiyonu bitik alt takım bitik motor bitik ama kliması on numara.

• Hocam daha iyi soğutma istiyorsanız eğer fan seviyesini 2 yi geçirmeyin.Ayrıca havayı içerde döndürme tuşu var onada basın en etkili böyle soğutuyor

• sizin araçta klimanın takılacak yeri hazırdır sadece kompresörü ve ek tertibatı yoktur çıkmacılardan gerekli parçaları temin edip takarlar, max 2bin liraya hallolur diye tahmin ediyorum. yaptırdığınız yer ile iyi anlaşıp 1 sene garanti isteyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

Benim 2004 bile var 1.4

Ben yok sanıyordum (çünkü soğutmuyor) radyatör ustası var bunda klima dedç sanırım gazı yok

AC tuşu varsa klima vardır

• Geçenlerde sattığımız 2004 c3 te dijital klima vardı.

• aracın klimalı modeli varsa ki vardır o zaman takılır

maliyeti en aza indirmek için çıkma parçalara yönelmek lazım, biraz uğraştırır ama olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.