Şimdi Ara

Renault Symbole Sonradan Klima Takılırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ac tuşu var hocam ama soğutmuyor. Vantilatör gibi üflüyor. Yani klima gibi değil (soğuk da ve ac tuşuna bastım) bugün sıcakta yandım vallaha. baktırcam ustaya ama yazın diye öperler diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

Ac tuşu var hocam ama soğutmuyor. Vantilatör gibi üflüyor. Yani klima gibi değil (soğuk da ve ac tuşuna bastım) bugün sıcakta yandım vallaha. baktırcam ustaya ama yazın diye öperler diye korkuyorum

Öperler o zaten Allah'ın emri
    Gazı bitmiş olabilir mi hocam acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Geçenlerde sattığımız 2004 c3 te dijital klima vardı.

Bu şaşırtıcı mı yani? 1994 model Tempra Sx-AK vardı bende onda bile dijital klima vardı ve mükemmel soğutuyordu, tek kötü tarafı yokuş çıkarken klimayı açtınmı sanki arabanın üstüne fil oturmuş gibi gitmiyordu araba

• Zamanında 86 model Citroën BX'e taktıracaktım fiyat bile aldım vazgeçtim sonra.

Sonradan klima takılıyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Geçenlerde sattığımız 2004 c3 te dijital klima vardı.

Bu şaşırtıcı mı yani? 1994 model Tempra Sx-AK vardı bende onda bile dijital klima vardı ve mükemmel soğutuyordu, tek kötü tarafı yokuş çıkarken klimayı açtınmı sanki arabanın üstüne fil oturmuş gibi gitmiyordu araba

Aynen zamanında bizde de tepmranın tüm modelleri elimizden geçti. AK sanırım klimanın kısaltması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan bir yıl önce istanbulda oto pazarında gezerken bir 94 model nissan sunny buldum 8 bin liraya. Konyada bu arabaların tutulduğunu biliyordum. Arabayı aldım Ankara'ya doğru yolda gelirken klimayı denemek için açtım. Hava sıcaklığı ağustos ayında 35-36 derecelerdeyken arabanın içerisinde resmen üşüdüm. Ben böyle soğutan bir araba görmedim.

Nitekim sahibinden.com sitesinde 12 bin liraya 2 gün içinde konyalı bir manav arabayı aldı. Şimdi aracımda her klimayı açtığımda aklıma gelir.
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

2006 model aracımda klima yok. Renault servisine 2010 yılında takar mısınız dedim. 2 tane arabaya takmışlar. Adamların ikisi de sürekli şikayetle servise gelmişler. Artık takmıyoruz demişlerdi. 3500 ile 4000 arası fiyat tutuyor demişlerdi bana o zaman. Klima+işçilik.

Dışarda sanayide 2000 TL'ye takıyorlardı o zamanlar. Ama servis tavsiye etmedi.
  • Arkadaslar sobra sıkıntı olur randıman alamassam ki herkes oyle diyor sorun olur cekisten duser iyice araba zaten kanı gibu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.